نخبگان بسیجی ۲۰۰ ایده خلاقانه برای حل مشکلات استان گیلان ارائه می‌کنند

نخبگان بسیجی 200 ایده خلاقانه برای حل مشکلات استان گیلان ارائه می‌کنند

گروه استان‌ها- مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه گیلان گفت: ۲۰۰ ایده و طرح خلاقانه امسال توسط نخبگان جهت حل مشکلات استان گیلان به دبیرخانه جشنواره جهادگران علم و فناوری ارسال شد.

سرهنگ سیدجلیل قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره اقدامات انجام شده در راستای کاهش بروکراسی اداری برای نخبگان اظهار داشت: بروکراسی اداری معضلی است که در کشور وجود داشته و همچنان ادامه دارد و  در حوزه علمی و پژوهشی نیز شاهد آن هستیم.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه گیلان خاطرنشان کرد: یکی از بروکراسی‌هایی که حوزه علمی و پژوهشی را شامل می‌شود این است که مسئولان منتظر هستند که مردم خود به سراغ آن‌ها آمده و از طریق آنان مشکلات را برطرف کنند.

وی با بیان اینکه بسیج علمی در جهت کاهش این بروکراسی اداری خود به دنبال نخبگان می‌رود افزود: در همه پایگاه‌های مقاومت، بسیج علمی پژوهشی دایر است که محققین، نخبگان، پژوهشگران و ایده‌پردازان را شناسایی کرده و استعدادها را به ما معرفی می‌کند.

قاسمی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا با تعامل با دانشگاه‌ها، پارک علم و فناوری و بنیاد ملی نخبگان حمایت‌های لازم را از این قشر داشته باشیم گفت: یکی از موضوعاتی که در این حوزه مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته تولید ثروت با علم در کشور است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه گیلان عنوان کرد: در استان گیلان نیز به‌دنبال تحقق این هدف هستیم تا بتوانیم از طریق علم و تکنولوژی با تولید محصولاتی که به کمک اقتصاد بیاید زنجیره علم و تولید ثروت را به هم متصل کنیم.

وی گفت: به عنوان مثال در راستای حل مشکل پسماند استان گیلان این امر محقق و طرح‌های خوبی از سوی نخبگان ارائه شده و پیگیر هستیم تا با بهره‌گیری از این طرح‌ها مشکل پسماند استان را برطرف کنیم همچنین در سایر حوزه‌ها نیز طرح‌های بسیاری در گیلان وجود دارد.

قاسمی با تأکید بر لزوم حمایت از این طرح‌ها و بها دادن به نخبگان و پژوهشگران و با اشاره به فناوری‌های موجود در حوزه کشاورزی در گیلان اذعان داشت: در حوزه کشاورزی، فناوری‌ها و روش‌های نوین برای افزایش تولید در اختیار کشاورزان گیلانی است.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه استان گیلان خاطرنشان کرد: نکته حائز اهمیت این است که با وجود موجود بودن طرح‌ها در استان اما بهره‌گیری از این فناوری‌ها برای کشاورزان هزینه بالایی دارد و همه کشاورزان به این طرح‌های فناورانه دسترسی ندارند.

وی افزود: در گیلان مخترعان زیادی داریم فناوری‌های متعددی را در بخش کشاورزی ایجاد کردند که می‌تواند به تولید رونق بخشد و در راستای افزایش تولید به کمک کشاورزان بیاید اما ادارات مربوطه باید این فناوری‌ها را برای مردم تسهیل و ارزان‌قیمت کنند.

قاسمی گفت: سازمان بسیج علمی پژوهشی نیز در این راستا در کنار پارک علم وفناوری، بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه می‌تواند از ظرفیت خود بهره‌گیری کند اما این همت باید در همه بخش‌ها باشد و ادارات زمینه دسترسی آسان و  راحت محصولات را برای کشاورزان فراهم کنند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه گیلان درباره جشنواره جهادگران علم و فناوری ابراز داشت: محور اصلی جشنواره جهادگران علم و فناوری مسائل و مشکلات مهم استان و طرح‌ها، ایده‌ها و مقالاتی است که بتواند مسئله‌ای از استان را حل کند.

وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار  از یک آبان آغاز شد و 10 آذر به پایان رسید افزود: تا 10 آذر 200 طرح شامل مقاله، کتاب، ایده، خلاقیت‌‌های نوین و اختراعات دریافت شد که از 10 تا 20 آذر این آثار توسط هیئت علمی دانشگاه‌ها و کارگروه‌های مربوطه داوری می‌شود.

قاسمی با اشاره به معرفی برترین‌های جشنواره در هفته پژوهش گفت: از مسئولان ارشد استانی انتظار می‌رود که پس از معرفی این ایده‌های خلاقانه به‌ویژه ایده‌های مربوط به مشکل ساماندهی پسماند که معضل اساسی گیلان است، حمایت و بهره‌گیری کنند.

انتهای پیام/614/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon