سود قابل توجه بیمه‌ها از احراز تصادفات ساختگی توسط پزشکی قانونی

سود قابل توجه بیمه‌ها از احراز تصادفات ساختگی توسط پزشکی قانونی

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: کارشناسان این سازمان با مهارت کافی قادر به شناسایی تصادفات ساختگی هستند که از همین محل صرفه‌جویی قابل توجهی برای شرکتهای بیمه‌ای ایجاد شده اما ریالی از این منابع برای تأمین حداقلها به سازمان اختصاص داده نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ عباس مسجدی در دیدار با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به ضرورت راه‌اندازی دانشکده پزشکی قانونی، اظهار کرد: راه‌اندازی دانشکده پزشکی قانونی و پذیرش افراد به صورت بورسیه راهکاری برای جذب و رفع مشکل کمبود پزشک در مناطق محروم است که امیدواریم با کمک دولت و مجلس زمینه راه‌اندازی آن فراهم شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور با ارائه گزارشی از عملکرد هفت‌ماهه این سازمان، نکاتی را درباره رسیدگی به پرونده شخصیت، فرزندان اتباع بیگانه و موضوع سقط جنین درمانی مطرح و تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی کشور به عنوان سازمانی خدمت رسان که سالانه به حدود دو میلیون پرونده قضایی رسیدگی می‌کند، با کمبود اعتبار در بخشهای مختلف مواجه است و همین موضوع در مقاطعی سازمان را در تأمین مواد و اقلام مصرفی مورد نیاز دچار مشکل می‌کند.

وی با اشاره به محدودیت منابع فوق‌العاده خاص کارکنان سازمان پزشکی قانونی، بیان کرد: با توجه به پرداختی محدود پزشکی قانونی به پرسنل و پزشکان، تنها آیتمی که ممکن است موجب تقویت انگیزه آنها برای کار در پزشکی قانونی شود، پرداخت فوق‌العاده خاص است که متأسفانه به دلیل محدود بودن منابع تاکنون تنها موفق به پرداخت بخشی از آن شده‌ایم.

این مقام مسئول با تأکید بر لزوم حفظ نیروی تخصصی سازمان پزشکی قانونی، خواستار توجه و مساعدت نمایندگان برای افزایش درصد تخصیص فوق‌العاده خاص و افزایش منابع پرداختی آن شد.

مسجدی ادامه داد: سازمان با کمبودهای جدی در بخشهای ابنیه، بودجه و اعتبارات و نیروی انسانی فنی و تخصصی مواجه است که امیدواریم با توجه به جایگاه و نقش سازمان در تعیین تکلیف پرونده‌های قضائی این مشکل برطرف شود.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور، موضوع شناسایی تصادفات ساختگی را یکی از خدمات قابل توجه سازمان برشمرد و گفت: کارشناسان پزشکی قانونی با مهارت و دانش کافی قادر به شناسایی تصادفات ساختگی هستند که از همین محل صرفه‌جویی قابل توجهی برای شرکتهایی بیمه‌ای ایجاد شده اما متأسفانه ریالی از این منابع برای تأمین حداقلها به سازمان اختصاص داده نشده است.

وی با تأکید مجدد بر مشکلات و کمبودهای سازمان اظهار ابراز امیدواری کرد در لایحه بودجه 1401، خدمات و مشکلات سازمان پزشکی قانونی به طور ویژه مورد توجه تصمیم‌گیران قرار گیرد.

حسینعلی شهریاری؛ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت و جایگاه پزشکی قانونی در رسیدگی به پرونده‌های قضائی، بر ضرورت راه‌اندازی دانشکده پزشکی قانونی و جذب دانشجوی بورسیه اشاره و تصریح کرد: کمیسیون بهداشت مجلس با هماهنگی وزارت بهداشت در این رابطه همکاری لازم را با پزشکی قانونی خواهد داشت.

گفتنی است در این نشست اعضای کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به اهمیت اطلاعات آماری سازمان پزشکی قانونی کشور در برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های نظام سلامت کشور و کنترل آسیبهای اجتماعی، مشکلات این سازمان در موضوعاتی همچون کمبود نیروی تخصصی و پزشک، کمبود اعتبارات و منابع مالی، عدم تمایل پزشکان برای کار را در سازمان تأیید کرده و برای رفع آن قول همکاری و مساعدت دادند.

در این دیدار، رضا حاج منوچهری؛ معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، علی هادی‌زادگان؛ مدیرکل فناوری اطلاعات و تحول اداری و قاسم سلیمانی رابط سازمان پزشکی قانونی با مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon