‌رونمایی از کتاب "الزمات و بایسته‌های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" در دفتر تسنیم خوزستان + تصاویر

‌رونمایی از کتاب "الزمات و بایسته‌های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" در دفتر تسنیم خوزستان + تصاویر

گروه استان‌ها ـ مراسم رونمایی کتاب"الزمات و بایسته های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" با حضور مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان به مناسبت ۱۶ آذر در دفتر خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مراسم رونمایی از کتاب"الزمات و بایسته های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" به مناسبت روز دانشجو با حضور مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان و فعالان فرهنگی و سیاسی در دفتر خبرگزاری تسنیم اهواز برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید‌امیر میرعلایی مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان در مراسم رونمایی از کتاب "الزمات و بایسته‌های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" اظهار داشت: تشکیلات به تعبیر مقام معظم رهبری نباید معبود شود و از کارکرد  معبد برای فعالیت خارج شود.

وی افزود: یکی از مسایلی که در تشکیلات گرفتار هستیم، این است که تشکیلات برای افراد به معبود تبدیل شده و ملاک حق و باطل گروه و تشکیلات خود می‌شود و این یک آسیب جدی است.

مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار داشت: اخلاق تشکیلاتی یکی از سرفصل های مهم بویژه در دانشگاه است که باید تلاش شود نهادینه شود و نباید اجازه داد تهمت؛ دروغ و و افترا در بین تشکل های حق رخنه کند.

‌میرعلایی تاکید کرد: خودمحوری و خود حق پنداری در تشکیلات و گروهها یک آسیب جدی است و اینکه یک هیات و یا تشکلی خود را محور حق بداند و براساس این میزان قضاوت کند، بسیار خطرناک است.

وی در ادامه به مسئله تقوا اشاره و گفت: مقام معظم رهبری همواره در کار تشکیلات و جمعی به مساله تقوای فردی و جمعی تاکید دارند و باید خودسازی کرده و مواظبت کنیم فرد در تشکیلات دچار گناه نشود.

این مسئول گفت: باید در تشکیلات افرادی مثل شهید سلیمانی الگو قرار گیرد که در عین کار تشکیلاتی در سطح منطقه، به مسایل منطقه نیز می پرداختند و روحیه مردمی و انقلابی ایشان باید در بدنه تشکیلات بازتولید شود.

در ادامه این مراسم فرشید نادری مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اهمیت فعالیت دانشجویی در دانشگاه بیان داشت: تشکل های دانشجویی در طی دوره های بعد از انقلاب دچار فراز و فرودهای بوده است و باید از این فراز و فرودها باید تجربه آموخت و آسیب شناسی کرد.

این عضو هیات علمی دانشگاه به مساله استقلال مجموعه های دانشجویی اشاره و بیان داشت: مجموعه های دانشجویی باید مواظبت کنند که دام گروه و دسته‌جات سیاسی نیافتند و استقلال سیاسی و اجتماعی خود را حفظ کنند.

وی با اشاره به اینکه برخی در تلاش هستند استقلال جنبش دانشجویی لکه دار شود؛ گفت: جنبش دانشجویی نباید مصلحت اندیش باشد و مصلحت گروه ها و احزاب سیاسی را در نظر بگیرد و بلکه باید مستقل از اینها رفتار کند.

مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: بد اخلاقی و تهمت و برچسب زدن دیگر آفتی است که باید مواظب بود تشکل دانشجویی دچار آن نشود و افراد را براساس سلایق سیاسی نباید رده بندی کنیم.

‌اکبر بهاری مولف کتاب نیز در این مراسم اظهار داشت: جنبش دانشجویی رکن اصلی دانشگاه است و دانشگاه در نگاه انقلاب اسلامی کارخانه آدم‌سازی است و این وظیفه با رشد و پویایی جنبش دانشجویی میسر می‌شود.

این فعال سابق دانشجویی بیان داشت: تشکل های دانشجویی دارای روح پویا و فعالی هستند که تحول خواهی و ضد ظلم و اشرافی گری جز ماهیت اصلی آن است و تشکل دانشجویی آرمان خواه موتور پیشران انقلاب اسلامی است.

بهاری ادامه داد: در گام دوم انقلاب باید تشکل های دانشجویی به سمت اثرگزاری موثر و مساله محوری حرکت کنند و با تجربه از فراز و نشیب های چهار دهه قبل بازوی تمدنی انقلاب اسلامی باشند واین نیازمند آسیب شناسی است.

وی گفت: آسیب شناسی تشکل های دانشجویی باید براساس نقشه راه گام دوم انقلاب صورت گیرد و بدانیم در عصر امروز رسالت تشکل دانشجویی چیست و چه چیزی تعریف می شود و اجازه ندهیم سکون و یکنواختی روح تشکل دانشجویی را به اسارت بگیرد. اگر مجموعه دانشجویی دچار ایستایی و بی تفاوتی شود، انقلاب اسلامی دچار انحراف می شود.

این فعال سابق دانشجویی تصریح کرد: دانشجو مومن، متخلق، خلاق و انقلابی باید قاعده تربیتی تشکل دانشجویی باشد و برای نسل آینده تربیت نیرو کند و این مستلزم شناخت مسایل روز؛ جهت دهی درست و خودسازی است.

بهاری بیان داشت: تشکل دانشجویی مطالعه محور، اخلاق گرا، مبدع و مبتکر نیاز امروز انقلاب اسلامی است. تشکل دانشجویی با وجود توسعه فضای مجازی باید مطالعه را در اولویت خود قرار دهد بویژه مطالعه تاریخ نیاز اساسی یک فعال دانشجویی است. مطالعات جانبی حتی رمان و ادبیات باید در دستور کار فعال دانشجویی قرار گیرد. انس با قران و نهج البلاغه دیگر نیاز اساسی هر فعال دانشجویی است که این مأنوس بودن تعالی مجموعه را سبب می شود.

مولف کتاب"الزمات و بایسته های تشکیلات دانشجویی در گام دوم انقلاب" ادامه داد: در روزگار امروز ما رسانه زدگی و سطح زدگی و نداشتن مرجع فکری آفت جدی است که اقشار مختلف جامعه را دامن گیر کرده است. دانشجو موثر ما باید دارای ذهن تحلیلی و جامع باشد و اجازه ندهد شور و هیجان جوانی که یک امتیاز مثبت است، بر تدبر مجموعه دانشجویی فائق آید.

این نویسنده کتاب در پایان ادامه داد: اخلاق و پایبندی به اخلاق تشکیلاتی دیگر مسئله مهم در زمینه فعالیت دانشجویی است. تشکل های دانشجویی و بوِیژه اسلامی باید اسوه حسنه برای دانشگاه باشند و این مستلزم نشستن پای درس اساتید اخلاق و تقوای فردی و جمعی است.

انتهای پیام/341/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon