تمامی مراحل ارائه خدمات پزشکی و درمانی در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک قابل پیگیری است

تمامی مراحل ارائه خدمات پزشکی و درمانی در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک قابل پیگیری است

گروه استان‌ها - معاون سازمان بیمه سلامت ایران گفت: همه اقدامات ارائه‌دهندگان خدمات از پزشک تا مراحل پاراکلینیکی در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک قابل رصد و پیگیری است و امکان سوءاستفاده و دریافت فرانشیز اضافه یا موارد احتمالی بسیار نادر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، مهدی رضایی قبل از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: یکی از مشکلات فعلی کشور پراکندگی و استقرار پزشکان نسبت به جمعیت  و پراکندگی در مناطق محروم است و طرح‌هایی نیز در این زمینه اجرا شده که بنا به دلایلی اثربخشی خود را از دست داده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: یکی از مباحث مهم در وزارت بهداشت ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار است و در صورت تعریف مقررات برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم از سوی وزارت بهداشت و هیئت وزیران،  بیمه سلامت از آن حمایت خواهد کرد.

وی با اشاره به راهکارهای یکپارچه‌سازی سامانه‌های بیمه‌ای در کشور افزود: وظیفه سازمان‌های بیمه‌گر فراهم کردن سرویس‌های پایه و امکان خدمات‌دهی به بیمه‌شدگان خودشان و ایجاد پایگاه‌های مرجع اطلاعات و شناسایی ارائه‌دهندگان خدمت است، ایجاد سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک جزو شرح وظایف بیمه‌ها نبوده و بیمه‌ها سامانه‌ها را به کار گرفته و در ویرایش‌های بعدی اما به منظور تسهیل امور ورود کرده یکسان‌سازی انجام می‌شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر نیز امکان یکپارچه‌سازی وجود دارد و بیش از 100 شرکت اطلاعاتی مجوز تبادل اطلاعات را از سازمان بیمه سلامت گرفته‌اند و می‌توانند واسط بین مطب پزشکان و سامانه‌های بیمه سلامت باشند و نرم‌افزارهای کلینیک می‌توانند در یک نرم‌افزار واحد ارائه و چندگانگی به پشت سیستم منتقل و پزشک به یک نرم‌افزار واحد دسترسی خواهد داشت اما اکنون استفاده از نرم‌افزارهای موجود را برای ارائه‌دهندگان خدمت توصیه می‌کنیم.

رضایی با اشاره به ملاک قراردادن نفع بیمار در انجام آزمایش خاص یا استفاده از سطح‌سنجی در ارجاع پزشک، خاطرنشان کرد: همه اقدامات ارائه‌دهندگان خدمات از پزشک تا مراحل پاراکلینیکی در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک قابل رصد و پیگیری است و امکان سوءاستفاده و دریافت فرانشیز اضافه یا موارد احتمالی بسیار نادر است.

میزان نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان 86 درصد است

محمود اخلاقی مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست عنوان داشت: از 107 مرکز بیمه روستایی استان 101 مرکز به سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک متصل است و 4 مرکز نقطه بسیار کور اینترنتی داشته و  دو مرکز نیز امکان اتصال به این سامانه را دارند.

وی با اشاره به تاثیرگذاری نسخه‌نویسی دستی در سایر نقاط، افزود: استان مجاور که در مواردی از نسخه‌نویسی دستی استفاده می‌کند موجب اثرگذاری بر روی شاخص‌های استان چهارمحال و بختیاری شده و اکنون میزان نسخه‌نویسی در استان ما 86 درصد است که حدود 6 درصد کمبود آن به دلیل نسخه‌هایی است که از استان مجاور وارد می‌شود که در غیر این صورت این شاخص 92 درصد بود.

مدیرکل بیمه سلامت استان اضافه کرد: پرداخت‌ها در بیمه سلامت با رصد در ستاد انجام و شفافیت کامل دارد و هیچ استانی نمی‌تواند غیرشفاف عمل کند، در استان چهارمحال و بختیاری پرداخت‌ها تا مهر ماه انجام شده و اسناد پرداخت آبان نیز آماده است که پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/7540/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران