بزرگ‌ترین اپراتور بندری هند ممنوعیت صادرات و واردات از ایران را لغو کرد

بزرگ‌ترین اپراتور بندری هند ممنوعیت صادرات و واردات از ایران را لغو کرد

شرکت بنادر و منطقه ویژه اقتصادی آدانی، بزرگ‌ترین اپراتور بندری در هند، اعلام کرد که ممنوعیت صادرات و واردات از ایران، افغانستان، و پاکستان را به بندر موندرا که در ماه اکتبر وضع شد، لغو کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه اکونومیک تایمز، شرکت بنادر و منطقه ویژه اقتصادی آدانی، بزرگترین اپراتور بندری در هند، اعلام کرد که ممنوعیت صادرات و واردات از ایران، افغانستان، و پاکستان را به بندر موندرا که در ماه اکتبر وضع شد، لغو کرده است.

یکی از مشاورین این شرکت اعلام کرد که پس از مشورت با اپراتورهای پایانه ای و کشتی ها، انجمن‌های کارگزاری گمرک و واردکنندگانی که پایبند به رعایت مقررات امنیتی بودند، این ممنوعیت برداشته شد.

گروه آدانی در تاریخ 11 اکتبر واردات و صادرات محموله های کانتینری از ایران، افغانستان و پاکستان را در بندر موندرا ممنوع کرده بود.

این شرکت دلیلی برای این اقدام خود ارائه نکرده بود. سخنگوی گروه آدانی بدون ارائه جزئیات گفته بود: بندر آدانی این بیانیه را برای ذینفعان مربوطه صادر کرده است.

این اقدام کمتر از یک ماه پس از آن صورت گرفت که تقریباً 3000 کیلوگرم هروئین از دو کانتینر در بندر موندرا در غرب گجرات، کشف و ضبط شد.

طبق آخرین گزارش سالانه این شرکت هندی، موندرا، بزرگترین بندر تجاری هند است و به عنوان بزرگترین بندر حمل و نقل کانتینری در سال مالی 2020-2021  بیش از 32 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده است.

بر اساس داده های دولتی، ارزش واردات از این کشورها در ماه های آوریل تا ژوئیه به این ترتیب بوده است: از افغانستان 107.33 میلیون دلار، از ایران 153.63 میلیون دلار و از پاکستان 0.45 میلیون دلار.

هند میوه های خشک، رزین و عصاره سبزیجات، قهوه، چای و ادویه جات را از افغانستان وارد می کند، در حالی که میوه های خشک، مواد شیمیایی معدنی، فلزات خاکی کمیاب، سوخت های معدنی و مواد قیری از ایران و مصالح ساختمانی و آلومینیوم را نیز از پاکستان وارد می کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه