رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: احداث بیمارستان در شهرهای کوچک استان اشتباه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد: احداث بیمارستان در شهرهای کوچک استان اشتباه است

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: احداث تعدادی از بیمارستان‌ها در شهرهای کوچک به نظر من اشتباه بوده چرا که استقرار امکانات، پزشک، متخصصین و... در آن بیمارستان ‌ها مقدور نیست درحالی که اورژانس با امکانات کامل مفیدتر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، مجید شیرانی در دیدار شورای اسلامی استان با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، با اشاره به تعامل مجموعه علوم پزشکی  با شوراهای اسلامی گفت: این سازمان سعی نموده ارتباط صحیحی با منتخبان مردم داشته باشد چرا که مطالبه‌گری باید از سوی مردم باشد و به جهت تعداد زیاد جمعیت و همچنین سلیقه‌های مختلف در میان آن‌ها، وجود شوراهای اسلامی که منتخب این مردم هستند برای تسهیل مطالبه گری صحیح و انعکاس مشکلات  مردم است بگونه‌ای که قانون به طور صحیح اجرا شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی نمی‌توانند کار اجرایی نمایند، افزود: باید با مجریان کار و دستگاه‌های اجرایی نشست داشته و مشکلات را مرتفع نمایند.

وی با اشاره به تعدادی از پروژه‌های اجرا شده در شهرستان‌ها، اذعان داشت: احداث تعدادی از بیمارستان‌ها در شهرهای کوچک به نظر من اشتباه بوده چرا که استقرار امکانات، پزشک، متخصصین و... در آن بیمارستان‌ها مقدور نیست و این انتظار برای مردم پیش می‌آید که کلیه امکانات باید مستقر شود و در این شهرها وجود یک اورژانس با امکانات کامل بسیار مهم‌تر است.

 شیرانی با اشاره به وجود تبعیض در بعضی قوانین موجود در جامعه از جمله چگونگی پرداخت حق‌الزحمه پرستاران، بیان کرد: مردم شاید بتوانند بسیاری از معضلات را تحمل نمایند اما تبعیض را نه، لذا از شوراهای اسلامی به‌عنوان نمایندگان مردم خواستارم مشکلات مردمی را به نحو احسن به مسئولان منتقل کنند بگونه‌ای که قوانین در جهت عدالت اجرا شود و قوانین تبعیض‌آمیز نقض و عدالت برقرار شود.

مقایسه استان با استان‌های دیگر در بهداشت و درمان نباید صورت گیرد

سید راشد جزایری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان در ادامه این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری‌های به عمل آمده توسط شورای اسلامی استان در خصوص معضلات مردمی در حوزه بهداشت و درمان، اظهار داشت: شوراهای اسلامی پیام‌رسان سازمان علوم پزشکی در شهرها و روستا بوده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اقداماتی که توسط این سازمان انجام شده از جمله احداث خانه بهداشت شهر یانچشمه، اورژانس شهرستان بن، تجهیز آمبولانس در شهرستان بن، و استقرار دندانپزشک در دهستان‌های تابعه بخش میانکوه شهرستان اردل، بیان کرد: با توجه به اینکه استان‌های کشور دارای پتانسیل بهداشتی و درمانی متفاوتی هستند و همچنین زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی نیز متفاوت است، مردم استان‌ها نباید در این خصوص، استان خود را با دیگری مقایسه نمایند.

مقام پرستار در بحران کرونا بیشتر شناخته شد

محمود شمسی پور، مدیر بیمارستان کاشانی شهرکرد در ادامه با اشاره به اینکه کار پزشکی و پیراپزشکی کار سنگینی است، گفت: امسال مردم بیشتر از قبل اهمیت پرستار و مقام آن را شناختند چرا که بعضاً افرادی بوده که پدر یا مادر آن‌ها مبتلا به کرونا شده و فرزندان حاضر به پرستاری از آنان نبوده اما کادر درمان و پرستاران زحمتکش در کنار بیماران در درمان آن‌ها کمک کننده بودند.

شمسی‌پور افزود: پرستاران به جهت حس انسان‌دوستی که به خاک و وطن خود داشته قبول مسئولیت نموده و در این راستا عملکرد مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان خوب و مطلوب می‌باشد.

وی با اشاره  به اصل سوم قانون اساسی، گفت: بهداشت، آموزش و تربیت بدنی باید رایگان ارائه شود که متاسفانه تا کنون اجرا نشده و امیدواریم قوانین اصلاح و قوانینی که قابلیت اجرا داشته وضع شود، همچنین شوراهای اسلامی دغدغه مردم را داشته و شورایی قوی است که مطالبات مردمی را بیان نماید و این شوراهای اسلامی هستند که مطالبه‌گری می‌نمایند که امیدواریم با انعکاس مشکلات در وضع صحیح قوانین قدم بردارند.

انتهای پیام/7540/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon