هیئت داوران نهایی و منتقدان جشنواره قصه‌گویی معرفی شدند/ آغاز کار از ۲۵ آذر

هیئت داوران نهایی و منتقدان جشنواره قصه‌گویی معرفی شدند/ آغاز کار از 25 آذر

هیئت داوران نهایی و منتقدان بخش‌های «بین‌الملل»، «آیینی‌سنتی» و «ملی» جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، اسامی هیات داوران نهایی و منتقدان بخش‌های «بین‌الملل»، «آیینی‌سنتی» و «ملی» بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام شد.

سارا قصیر بازیگر، کارگردان و قصه‌گو لبنانی، گیتی خامنه مجری و گوینده باسابقه برنامه‌های تلویزیونی کودک و منصور ضابطیان روزنامه‌نگار، کارگردان و تهیه‌کننده و مجری رادیو و تلویزیون داوری آثار بخش «بین‌الملل» را در روزهای 25 و 26 آذر 1400 انجام می‌دهند. همچنین سعید حسام‌پور رئیس مرکز مطالعات ادبیات کودک و نوجوان دانشگاه شیراز و سعید مجیدی مدرس صداسازی و فن‌بیان و مشاور علمی جشنواره، منتقدان این بخش هستند.

منتقدان معرفی شده، طی روزهای برگزاری جشنواره در نشست‌های ویژه‌ای اجرای قصه‌گویان منتخب جشنواره را نقد و بررسی می‌کنند.

محمدرضا یوسفی نویسنده و نظریه‌پرداز ادبیات کودک و نوجوان، داوود فتحعلی‌بیگی پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون و مرشد مهدی چایانی هنرمند و نقال پیشکسوت، آثار بخش «آیینی‌سنتی» را در روز 27 آذر داوری می‌کنند و اردشیر صالح‌پور نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و مدرس تئاتر، بهاره جهاندوست نقال، مجری و مدرس شاهنامه‌خوانی و علی خانجانی نویسنده و صاحب‌نظر در عرصه قصه‌گویی منتقدان این بخش هستند.

مریم سعادت بازیگر، عروسک‌گردان و مجری، محمد مسلمی کارگردان و بازیگر برنامه‌های تلویزیونی و مصطفی رحماندوست نویسنده و شاعر کتاب‌های کودک ونوجوان داوری آثار بخش «ملی» را در روزهای 28 و 29 آذر برعهده دارند. حامد زحمتکش بازیگر و کارگردان تئاتر کودک و نوجوان و سعید مجیدی مدرس صداسازی و فن‌بیان به عنوان منتقد، این بخش را همراهی می‌کنند.

40 قصه‌گو در بخش «بین‌الملل»، 11 قصه‌گو در بخش «آیینی‌سنتی» و 26 قصه‌گو در بخش «ملی» داوری می‌شوند. همچنین چهار قصه‌گوی برگزیده به اجرای قصه‌های خود با زبان اشاره برای کودکان و نوجوانان ناشنوا  می‌پردازند.

نامزدهای دریافت جایزه بخش پادکست جشنواره قصه‌گویی معرفی شدند

همچنین در خبر دیگری از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز اسامی نامزدهای دریافت جایزه بخش پادکست جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی و هیئت داوران این بخش اعلام شد. نامزدهای دریافت جایزه بخش پادکست بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دو بخش مستند یا پژوهشی و قصه‌گویی معرفی شدند. بخش پادکست‌ قصه‌گویی در دو گروه سنی بزرگسال و کودک و نوجوان طبقه‌بندی شده‌اند.

نامزدهای دریافت جایزه بخش «پادکست پژوهشی» عبارتند از: فاطمه حجت‌شمامی برای پادکست «قصه و انواع آن» از استان گیلان، محمدرضا رستم‌پور برای پادکست «قصه‌های ایرانی» از استان ایلام، علی صادقی برای پادکست «قصه ما قصه زندگی» از استان فارس، سمانه عبدالهیان برای پادکست «سوژه‌های مشترک قصه‌های فولکلور» از استان خراسان رضوی، مریم فلاح‌نژاد برای پادکست «نجوای ماندگار» از استان البرز، اعظم قاسمی‌فلاورجانی برای پادکست «پادکست تخصصی قصه‌گویی» از استان اصفهان، فاطمه گلچین برای پادکست «قصه‌گونه» از استان تهران و مریم نوشادقباد برای پادکست «کاربرد لهجه در قصه‌گویی» از استان همدان.

نامزدهای دریافت جایزه بخش «پادکست قصه‌گویی» (بخش بزرگسال) نیز عبارتند از: فاطمه آذری برای پادکست «کرم سه نقطه» از استان چهارمحال و بختیاری، کاظم افضلی برای پادکست «روباه مکار» از استان خراسان جنوبی، مصطفی حدادی برای پادکست «روباه خیاط» از استان یزد، کامران خدابنده برای پادکست «دو دوست» از استان قزوین، فائزه خسروی برای پادکست «مرد جوان و خیاط حیله‌گر» از استان کرمان، پریسا صدایی‌آذر برای پادکست «با خدا باش و پادشاهی کن» از استان اردبیل، حمیده مختاری برای پادکست «خروس نگو یک ساعت» از استان فارس و نیلوفر همرنگ برای پادکست «عمو نوروز و خاله نوبهار» از استان اردبیل.

همچنین نامزدهای دریافت جایزه بخش «پادکست قصه‌گویی» (بخش کودک و نوجوان) عبارتند از: عسل غیاثی برای پادکست «ای کاش بینی من هم سبز بود» از استان خراسان رضوی، سپهر کریمی برای پادکست «گوسفندی که عصبانی بود... خیلی عصبانی» از استان زنجان، کلثوم ملکشاهی‌فرد برای پادکست «سه تخم هندوانه» از استان ایلام و نازنین‌زهرا مهدی‌زاده برای پادکست «آرزوی دنیا» از استان تهران.

بر همین اساس هیئت داوران بخش «پادکست قصه‌گویی» در مرحله پایانی را ایوب آقاخانی بازیگر و کارگردان، گلاره عباسی بازیگر سینما و تلویزیون و فرزاد شیرمحمدی دوبلور و گوینده تشکیل می‌دهند.

در بخش «پادکست مستند یا پژوهشی» نیز احسان مشهدی‌محمد نظریه‌پرداز و مدرس دانشگاه، رکسانا حمیدی نویسنده و مهدی محمدیان گوینده، داور و برگزیده چندین جشنواره‌قصه‌گویی، داوری مرحله پایانی را انجام داده‌اند.

هیئت داوران بخش پادکست در مجموع 68 اثر را برای حضور در مرحله پایانی این جشنواره داوری کردند. از بین آثار بررسی شده 47 اثر به بخش «پادکست قصه‌گویی» و 21 اثر به بخش «پادکست مستند یا پژوهشی» اختصاص داشت.

بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دبیری محمد گودرزی‌دهریزی از 25 تا 30 آذر 1400 در مرکز آفرینش‌های فرهنگی‌هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon