تذکر ۴ نماینده درباره لایحه رتبه بندی معلمان

تذکر 4 نماینده درباره لایحه رتبه بندی معلمان

بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در دستور کار جلسه علنی امروز قوه مقننه قرار داشت که در جریان این بررسی تعدادی از نمایندگان تذکراتی را مطرح کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در دستور کار جلسه علنی امروز (چهارشنبه 24  آذر) قوه مقننه قرار داشت که در جریان این بررسی تعدادی از نمایندگان تذکراتی را مطرح کردند.

محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان در مجلس طی تذکری گفت: هدف از رتبه بندی معلمان ارتقای جایگاه معلم و تعلیم و تربیت است. همان طوری که رئیس مجلس تأکید کرد در رتبه بندی معلمان، معلم فردی تلقی می شود که در کلاس درس حضور یافته و کار آموزشی انجام می دهد. فردی که مسئول آموزش و پرورش است یا دارای حکم معلمی می باشد باید بر سر کلاس درس حضور یابد.

وی ادامه داد: اما براساس قانون، مسئولان آموزش و پرورش به جای 24 ساعت تدریس باید 12 ساعت تدریس در هفته داشته باشند. حال این سوال پیش می آید که آیا این 12 ساعت مبنای رتبه بندی کامل است یا مدیران و مسئولان آموزشی نیز باید 24 ساعت را پر کنند؟

نماینده  کرمان در مجلس  تصریح کرد: فردی که حکم معلمی دارد و کار معلمی نیز انجام می دهد باید رتبه بندی در حق آن اعمال شود. روح حاکم بر رتبه بندی باید ارتقای معلم و کلاس درس باشد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر وی بیان کرد: نکاتی که شما اشاره کردید درست است و در آیین نامه ای که دولت تصویب می کند قطعا این موارد دیده می شود. ما در رتبه بندی معلمان یک حرف داریم آن هم این است که رتبه بندی برای کسانی است که حکم معلمی داشته و به عنوان معلم شناخته می شوند. جزئیات آیین نامه نیز از سوی دولت مشخص خواهد شد.

همچنین علی بابایی کارنامی نماینده ساری در مجلس نیز در اخطاری با استناد به اصل 3 و 43 قانون اساسی، گفت: ما نمی توانیم در قانون گذاری ناعادلانه عمل کنیم، متأسفانه همکاران در جریان بررسی لایحه نظام رتبه بندی معلمان پیشنهاداتی را ارائه می کنند که ناعادلانه است.

وی ادامه داد: نگاه ما در بررسی لایحه رتبه بندی معلمان باید آموزش محور و پرورش محور باشد. سایر پیشنهادات در خصوص نیروهای اداری و خدماتی و یا حتی معلمان در قانون خدمات کشوری دیده شده است.

نماینده  ساری در مجلس  تصریح کرد: نگاه ما در بررسی این لایحه باید معلم محور بوده و براساس شاخص های آموزشی و پژوهشی مواد را به تصویب برسانیم و اجازه ندهیم تا با سایر پیشنهادات از مسیر اصلی انحراف پیدا کنیم.

محمدرضا صباغیان نماینده بافق در مجلس نیز طی تذکری، گفت: لازم است برای ارتقا جایگاه نیروهای خدماتی آموزش و پرورش هم تدبیری اندیشیده شود. در حال حاضر که مجلس برای فرهنگیان در حال تصمیم گیری است نیروهای خدماتی آموزش و پرورش هم چشم انتظار هستند و باید تدبیری برای حمایت از این قشر اتخاذ شود.

نماینده بافق در مجلس  تصریح کرد: نیروهای خدماتی آموزش و پرورش هم زحمات زیادی می کشند و انتظار می رود در کنار تصمیم گیری برای معلمان، به این افراد هم توجه شود و ما می توایم آیین نامه ای را برای حمایت از این افراد در نظر بگیریم. نیروهای خدماتی آموزش و پرورش با حداقل حقوق کار می کنند و باید مورد توجه قرار گیرند.

سیدمحمد مولوی نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، اظهار داشت: با تصمیم مجلس و دولت قرار شد برای سال جاری از شهریور ماه و به منظور اجرای رتبه‌بندی معلمان 25 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شود اما متأسفانه همین عدد در لایحه بودجه سال 1401 هم آمده است در صورتی که اجرای رتبه‌بندی معلمان در سال جاری برای 6 ماه است اما سال آینده این اعتبار برای یکسال در نظر گرفته شده است و پذیرفتنی نیست که با این رقم رتبه‌بندی معلمان در سال آینده اجرایی شود.

قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر اظهار داشت: برای سال 1400 وقتی اعلام می‌کنیم که 12 هزار و 500 میلیارد تومان برای رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفته شده است به این دلیل است که احکام از 31 شهریور 1400 است و با همین حساب و کتاب رقم اعتبار لازم برای اجرای رتبه‌بندی معلمان نصف شده است. 

وی اظهار داشت: برای سال 1401 برای اجرای رتبه‌بندی معلمان 25 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و بار مالی این قانون پیش‌بینی شده است و از آنجایی که افزایش حقوق برای همه کارکنان طبق قانون خدمات کشوری است آن درصد و رقم به اعتبار و بودجه رتبه‌بندی معلمان اضافه می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران