تغییر رنگ کرونایی استان مرکزی نباید سبب بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی شود
گروه استانها ــ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: اگرچه وضعیت شیوع کرونا بهبود یافته است اما شهروندان توجه داشته باشند که این وضعیت و رنگبندیها شکننده هستند و با کمترین بیتوجهی ممکن است دچار بحران شویم.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک،بهروز اکرمی ظهر امروز در جلسه مدیریت کرونا استان مرکزی با اشاره به پیش رو بودن شب یلدا اظهار داشت: اگرچه وضعیت شیوع کرونا بهبود یافته است اما شهروندان توجه داشته باشند که این وضعیت و رنگبندیها شکننده هستند و با کمترین بیتوجهی ممکن است دچار بحران شویم، از این رو انتظار داریم که در دورهمیهای شب یلدا نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشند.
وی افزود: همچنین رسیدن سویه جدید بیماری به نام اُمیکرون به لب مرزهای کشور زنگ خطری است تا با دقت بیشتری نسبت به رعایت نکات بهداشتی توجه داشته باشیم، مشخص نیست که این سویه چه زمانی وارد کشور و استان میشود از این رو مسئولیت ما دوچندان است و باید به شدت مراقب باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: سویههای جدید همواره با تاخیر وارد ایران میشوند، برای مثال سویه دلتا با تاخیر وارد کشور شد و به دنبال ورود آن شاهد پیک پنجم کرونا در کشور بودیم.
اکرمی بیان کرد: بنابراین باید توجه داشته باشیم که هرگونه کوتاهی و سهلانگاری نسبت به رعایت شیوهنامههای بهداشتی میتواند سبب بروز بحران و تکرار روزهای سخت شود.
وی ادامه داد: عدهای از شهروندان نسبت به تزریق دوز سوم واکسن کرونا تمایلی نشان نمیدهند و بیرغبت هستند که این به نفع جامعه نیست و بنابراین باید در راستای تشویق واکسیناسیون، ظرفیتهای اجتماعی، فرهنگی و دینی در جامعه تقویت شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: اگرچه اکنون وضعیت استان به لحاظ کرونا بهبود یافته و مطلوب است امام این آبی شدن رنگ نباید سبب بیتوجهی به رعایت پروتکلها شود، زیرا این رنگبندیها شکننده هستند و برای مثال تعداد بیماران مبتلا به کرونا در یکی از شهرستانهای استان با وجود آبی بودن افزایش یافته است.
اکرمی افزود: در بحث واکسیناسیون، شهرستان کمیجان رتبه آخر استان را دارد که باید به منظور افزایش آمار واکسیناسیون از ظرفیت معتمدان، بسیج، ائمه جمعه و شوراها در راستای اقناعسازی افکار عمومی جامعه بهره گرفت.
وی تصریح کرد: در امر واکسیناسیون عملکرد 3 شهرستان محلات، خنداب و کمیجان نسبت به میانگین استانی، پائینتر است که این موضوع باید با بررسی میدانی تیمی متشکل از پدافند زیستی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بررسی شود.
آمار افراد شاغل واکسن نزده در دستگاهای اجرایی استان نزدیک صفر است
سعید موسایی، رئیس مرکز برنامهریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری مرکزی هم در این جلسه گفت: آمار افراد شاغل واکسن نزده در دستگاهای اجرایی استان نزدیک صفر است و معادل97 درصد آنها واکسن دریافت کردهاند.
وی افزود: حدود 746 نفر از شاغلان استان به سبب دلایل پزشکی نسبت به تزریق واکسن اقدام نکردهاند و 303 نفر هم به علت شخصی نسبت به تزریق واکسن اقدام نکردهاند که این افراد باید تست پی سی آر ارایه کنند.
94 درصد جمعیت بالای 12 سال استان مرکزی علیه کرونا واکسینه شدند
علی علیمحمدی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هم در این جلسه گفت: میانگین تزریق واکسن در نوبت اول جمعیت بالای 12 سال استان به 94 درصد رسیده است.
وی افزود: میانگین تزریق واکسن نوبت دوم جمعیت بالای 12 سال استان هم 82.6 درصد است.
انتهای پیام/712/س