نقش استان‌های کشور در دوران دفاع مقدس در قالب دانشنامه تهیه می‌شود

نقش استان‌های کشور در دوران دفاع مقدس در قالب دانشنامه تهیه می‌شود

گروه استان‌ها- مدیر گروه علمی نظامی و جغرافیای مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس کشور گفت: نقش استان‌های کشور در دوران دفاع مقدس در قالب دانشنامه تهیه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عبدالرضا خدادادی عصر امروز در نشست شورای عالی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی و تجلیل از نویسندگان برتر با اشاره به اقدامات دفاع مقدسی در استان‌های کشور اظهار داشت: در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس همه استان‌ها عملکرد و نقش خود در هشت سال جنگ تحمیلی را در قالب دانشنامه تهیه می‌کنند که استان مرکزی در این حوزه بسیار فعال و پیشگام است.

وی افزود: پیشرفت های استان مرکزی در حوزه دانشنامه بسیار قابل توجه است و زیرساخت هایی که به برکت کنگره شهدای استان در این راستا ایجاد شده کمک های قابل توجهی به تهیه دانشنامه کرده که جا دارد از زحمات و هدایت های بی دریغ فرمانده محترم سپاه استان و سایر دستگاه های دیگر کنیم.

خدادادی تصریح کرد: تربیت نویسندگان و سازماندهی آنها برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس از نقاط برجسته و قوت استان مرکزی است و روحیه جهادی و انگیزه کافی در نویسندگان و عوامل دانشنامه استان به خوبی دیده می شود که جای تقدیر دارد.

مدیر گروه علمی نظامی و جغرافیای مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاع مقدس کشور ادامه داد: تهیه 714 مدخل در استان مرکزی نشان از پیشرفت جدی کار دانشنامه است، مداخل در حوزه های شهدا و اشخاص، فرهنگی و اجتماعی و نظامی و جغرافیا تهیه می شوند و  علمی ترین تولید در حوزه دفاع مقدس دانشنامه است که انتظار داریم با حمایت های مسئولین استان مرکزی و به ویژه استانداری محترم تا ابتدای سال آینده اولین جلد دانشنامه استان نهایی شود و این نیازمند عزم همگانی همه استان و مشارکت اقشار مختلف مردم است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بنده امروز حامل پیام تقدیر سردار سرتیپ بسیجی دکتر «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور از سردار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی به پاس زحمات و اقدامات دلسوزانه و سازنده ایشان در حوزه دفاع مقدس و خصوصا اهتمام ایشان در تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان هستم.

تشکیل 503 پرونده علمی در ذیل دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی

"سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی" مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت جلوگیری از تحریف اظهار داشت: جلوگیری از تحریف و فراموشی و انتقال صحیح فرهنگ دفاع مقدساز سال های گذشته همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده که دانشنامه دفاع مقدس در راستای دغدغه های معظم له در سطح کشور در دستور کار قرار گرفته و استان مرکزی از استان های برتر در این حوزه است.

وی افزود: دانشنامه دفاع مقدس با رویکرد علمی و پژوهشی مرجع کامل در حوزه دفاع مقدس است که کارهای زیرساختی تهیه دانشنامه در استان مرکزی از سال 95 شروع شده و در طی یک سال گذشته پیشرفت های زیادی داشته که امیدواریم تا پایان سال جلد اول آن نهایی شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: 714 مدخل تاکنون در راستای تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان تهیه شده و همچنین 203 مقاله علمی تهیه و 503 پرونده علمی نیز جمع آوری شده است.

وی ادامه داد: بیش از 15 کارگاه ارزیابی در ذیل دانشنامه تاکنون برگزار شده و بیش از 300 نفر در کارگاه های تخصصی دانشنامه آموزش تخصصی دیدند و در 12 شهرستان استان مرکزی کمیته های تخصصی دانشنامه با حضور مسئولین و پیشکسوتان تشکیل شده است.

کریمی اضافه کرد: استفاده از نویسندگان جوان و با انگیزه یکی از مهمترین نکاتی است که در تهیه مقالات به آن توجه شده و بیش از 300 نویسنده جوان و متعهد با هدایت های اساتید دانشگاهی و پیشکسوتان دفاع مقدس در ذیل دانشنامه سازماندهی شده اند.

وی افزود: هفته گذشته در راستای سرعت گرفتن امورات شهرستانی دانشنامه دفاع مقدس  کارگاه تخصصی یک روزه ویژه فرماندهان سپاه و نمایندگان برگزار شد که امیدواریم در جهش امورات شهرستانی دانشنامه اثرات مطلوبی داشته باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی خاطرنشان کرد: امروز در حاشیه برگزاری شورای عالی دانشنامه جمعی از نویسندگان که عمدتا از دانشجویان بسیجی هستند، نشستی صمیمی با فرمانده سپاه روح الله داشتند و ضمن ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات تعدادی از آنها نیز تجلیل شدند.

انتهای پیام/711/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon