کشاورزی بزرگ‌ترین عرصه فعالیت اقتصادی در استان فارس است

کشاورزی بزرگ‌ترین عرصه فعالیت اقتصادی در استان فارس است

گروه استان‌ها_امام جمعه شیراز گفت: بزرگ‌ترین عرصه فعالیت اقتصادی در استان فارس کشاورزی است و بی تردید در شرایط خشکسالی از مسئولان توقع ویژه‌ای برای حل مشکلات این بخش می‌رود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی فارس ، آیت الله لطف الله دژکام در دیدار جمعی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و رئیس جدید این سازمان گفت: مسئولان باید آستین همت را بالا بزنند و یک تحولی در عرصه کشاورزی با توجه به بحث صرفه جویی در مصرف آب و سایر نهاده‌ها ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون کشاورزی مجلس نیز باید برای ایجاد این تحول به نوعی حمایت کند، اظهار کرد: کار کشاورزی و دامداری به نوعی جزو فرهنگ مردم ما است؛ کشاورزان ماهر و کار آزموده‌ علاقه‌مند داریم که باید این‌ها به یک شکلی حمایت شوند.

دژکام با بیان اینکه رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآمده از دولت جدید است، ابراز کرد: امیدواریم با همت شما کار‌های بزرگی پیش رود و کشور نیاز دارد به اینکه کار به صورت جهادی انجام شود.

نماینده، ولی فقیه در استان فارس توصیه کرد: مسئولان از میز و صندلی فاصله بگیرید و بیشتر در میدان کار باشند باور دارم که جواب‌های خیلی خوبی خواهند گرفت و ما هم در خدمت شان هستیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان فارس جواب خواهد داد حتی با همین وضعیت خشکسالی باز هم رتبه بسیار خوبی در این بخش دارد.

علی‌اکبر متکان گفت: استان فارس رتبه اول را در باغبانی و درکشاورزی رتبه دوم را دارد؛ ما در جایی که این استعداد بالقوه هست باید توجه بیشتری کنیم و سرمایه گذاری کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه برای استفاده بهینه از منابع آبی سرمایه گذاری در طرح‌های آبیاری‌های نوین و تحت فشار برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: گسترش شهرک‌های کشاورزی و گلخانه‌های هوشمند نیز برای استان فارس در دستور کار داریم.

متکان با اشاره به اهمیت آمایش دراز مدت مناطق برای اجرای طرح‌های بزرگ ابراز کرد: در اجرای پروژه‌ها باید نقشه راه داشت و در خصوص آن مطالعات لازم صورت گرفته باشد تا در آینده با چالش‌های کمتری مواجه شویم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سازگاری با اقلیم باید مد نظر مدیران کشاورزی باشد، اضافه کرد: با خشکسالی مواجه هستیم از این رو باید از اقدامات علمی که در دنیا انجام شده و حرف اول را می‌زند استفاده کرده و بهره ببریم.

  فارس شرایط منحصر به فردی دارد  

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استان فارس اقلیم‌های متنوع و شرایط منحصر به فردی دارد تا کنون بعضاً از این شرایط منحصر به فرد به خوبی استفاده نکرده ایم.

محمدجواد عسکری افزود: آماده تعامل و همکاری بیشتر برای توسعه و رشد بخش کشاورزی استان فارس به عنوان اشتغالزا‌ترین بخش اقتصادی این استان هستیم.

نماینده مردم شهرستان‌های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است، افزود: در همین راستا اگر تلاش نکنیم عقب خواهیم افتاد، یکی از چالش‌های پیش روی ما بحث غذای مردم است.

وی با بیان اینکه استان فارس دارای بزرگ‌ترین انجیرستان دیم دنیا است و در تولید خرما پس از خوزستان از بزرگ‌ترین تولید کنندگان به شمار می‌آید، تاکید کرد: از این توانمندی‌ها خوب استفاده نکرده ایم و نتوانسته ایم ارز آوری کنیم.

عسکری با اشاره به اینکه در فضای جنگ اقتصادی قرار داریم، افزود: کشور‌های حوزه خلیج فارس می‌تواند یک ظرفیت باشد برای صادرات محصولات کشاورزی از اقلیم متنوع استان فارس و از این طریق می‌توانیم مشکلات اشتغال کشور حل کنیم.

وی به تشکیل شورای قیمت‌گذاری و حمایت از بخش کشاورزی و تولید نیز اشاره و اضافه کرد: این شورا متشکل از وزیر جهاد کشاورزی، وزیر اقتصاد، معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، شش نفر از نخبگان و تشکل‌های بخش کشاورزی و دو نفر از همکاران ما است.

عسکری به موضوع فرو نشست زمین نیز گریزی زد و بیان کرد: بحران آب را در استان فارس خوب مدیریت نکرده ایم، ما بیش از 80 مورد از دشت‌های مان از مرحله بحران گذشته است؛ فرونشست زمین در خیلی از جا‌ها در قالب طرح‌های بزرگ پیگیری می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قصد داریم روی پروژه‌های قوی سرمایه‌گذاری کنیم، امنیت سرمایه گذاری ایجاد کنیم تا تولید، اشتغال و ارز آوری محقق شود.

انتهای پیام/424/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon