آیتالله علم الهدی: دشمن در تهاجم سیاسی نظامی خود به ایران با شکست روبه رو شده است
گروه استانها ـ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: دشمن در تهاجم سیاسی، نظامی خود به جمهوری اسلامی ایران با شکست رو به رو شده و از شدت سرخوردگی و نیز برای تضعیف امید و ایمان مردم به دروغگویی پناه برده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهارداشت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که در خطبههای نماز جمعه درباره تقوای عملی بحث شود این توصیهها و سفارشات که خودمان را به تقوا فرامیخوانیم جز واجبات نمازجمعه است. مظهر این تقوا در زندگی مردم تقوای عملی است و در خطبههای اول نمازجمعه همیشه بحث تقوای عملی بود که مرتبط با رفتار اجتماعی و ارتباطات مردمی است و چندماه در باره تقوای عملی در رفتار اجتماعی بحث شد.
وی افزود: تقوای عملی قابل بحث است اما امروز تقوای عملی رفتار اجتماعی در اجرا مورد تاکیداست.
علم الهدی تصریح کرد: در ابعاد مختلف زندگی ما تقوا نقش دارد اما در اعمال و رفتار ما این نقش پررنگتر است و اینکه در رفتارما با دیگران چطور تقوای عملی صورت بگیرد و الان چطور در کارهای روزمره تقوای عملی ظهور و بروز دارد.
وی ادامه داد: اولین موضوع ترک حرام در بحث تقوای عملی سلسله ای است از حرامهای بزرگ،بی ناموسی، تجاوز به مال مردم،از دیوار مردم بالارفتن تنها حرام نیست بلکه گاه در یک نزاع کوچک ممکن است دچار حرام شویم.
علمالهدی تصریح کرد:در 2 سال گذشته در جمع ائمه جمعه کشور مقام معظم رهبری امر فرمودند در خطبههای نماز جمعه درباره تقوای عملی بحث شود این توصیهها و سفارشات این که به خود به تقوا میشود و به عنوان یک جزء واجب خطبهها و نماز جمعه در هر خطبه ای بایستی توصیه به تقوا شود مظهر این تقوا در صحنه زندگانی مردم تقوای عملی است از آن به بعد در خطبههای اول به این موضوع تاکید شد.
امام جمعه مشهدمقدس عنوان کرد: بهترین مظهر تقوای عملی رفتار اجتماعی و ارتباطات مردمی است و مدتی درباره نقش تقوای عملی در رفتار اجتماعی بحث شد و آن مطلب دوم که بعد از تقوای عملی قابل بحث است اجرای تقوای عملی در رفتار شخصی است. تقوا در حوزه اعتقادی، در بعد عقلانی، بعد قلبی و در همه ابعاد مختلف زندگی ما نقش دارد اما آن مظهر بارز تقوا و پرهیزگاری در اعمال و رفتار ما است رفتاری که با دیگران داریم چطور تقوای عملی صورت گیرد که در این باره بحث شد.
وی ادامه داد: حال در رفتار شخصی خودمان جایگاه تقوای عملی کجاست در کارهای روزمره ما تقوای عملی ظهور و بروز دارد اولین مظهر تقوا عملی در رفتار شخصی ترک حرام است. حرام انجام ندهیم، مسئله ترک حرام آنچه به ذهن ما میآید سلسله کبائر است حرامهای بزرگ و بارز از دیوار مردم بالا رفتن، بی ناموسی کردن، به مال مردم تجاوز کردن حرام تنها این موارد نیست گاهی از اوقات در یک نزاع کوچک مرتکب حرام میشویم.دروغی را اضافه کردن این ارتکاب حرام است اگر تمام روزهای عمر خودمان را حساب کنیم هر روز صبح تا شب در تمام رفتارهای روزمره ما نشاید صدها حرام رخ دهد.
علمالهدی عنوان کرد: در همین رفتار روزمره شاید کارهای حرامی رخ میدهد که ما به حرام بودن آن توجه نداریم بدتر از آن اجرای حرام در صحنه زندگی اجتماعی ما است افرادی که در مدیریت این نظام هستند مسئولیت دارند باید توجه کنند نقطه مسئولیت آنها نقطه مسئولیت مدیرانه آنها، نقطه مسئولیت آنها و برخوردشان با حرامهای اجتماعی است اینطور نیست که فقط خودشان مرتکب حرام نشوند هر کلمه ای که میخواهیم بگوییم باید بدانیم که آیا حلال است یا حرام، نگاهی که میخواهیم بکنیم آیا حلال است یا حرام، قدمی که میخواهیم برداریم آیا حلال است یا حرام، در یک مجلس مهمانی میخواهیم شرکت کنیم کجای این مجلس حرام است کجای آن حلال یعنی انسان با تقوا در اجرای تقوای عملی باید دقت کامل در همه کارهای خودش داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: یک مدیر در عرصه مدیریت اجتماعی خودش در کنار همه مسئولیتهایی که در برابر مردم دارد مسئولیت در برابر خدا مدیریت ترک حرام در حوزه مسئولیت نیز دارد.همه مدیران باید حساب کنند در محدوده اجرای وظیفه خودشان به غیر از مسئولیت قانونی به غیر از مسئولیت مردمی اگر حرامی رخ میدهد و جلوی حرام را نگرفته اند بدانند مسئول اند و در درگاه خدا مواخذه میشوند آن طور نیست که تنها خود حرام انجام ندهند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: فرق بین یک آدم مسئول و یک آدم معمولی به همین است؛ آدم معمولی مراقب اعمال خودش هست که حرام انجام ندهد اما یک فرد مسئول و مدیر علاوه بر این که فعل حرام انجام میدهد باید ببیند در حوزه مسئولیت و مدیریتش هم حرام صورت نگیرد و اگر در حوزه مدیریت و مسئولیت او حرام صورت گرفت با کمال قدرت باید قاطعانه جلوی آن را بگیرد و نگذارد حرام انجام گیرد.
علمالهدی با بیان این مطلب که این نظام یک نظام عادی نیست نظامی است که در راس آن مرجع تقلید است اظهار داشت: مرجع تقلید فتوا دارد و اگر بنا شد رهبر نظام به عنوان مرجع تقلید شیعیان فتوایی مبنی بر حرام بودن داد دستگاههای مسئول موظفند جلوی حرام را بگیرند و نگذارند حرام اجرا شود نمیشود دستگاههای مدیر این نظام، نظامی که در راس آن مرجع تقلید قرار دارد در مقابل آنچه که به او گفتهاند بی تفاوت بایستند و تماشا کنند و فکر کنند این نظام و مدیریتها در ارتکاب حرامها مسئول نیستند.
وی یادآور شد: برادران و خواهران بدانید همه کارهای خوبی که شما انجام میدهید اگر بنا باشد تقوای عملی در کنار آن نباشد این کارها را خدا قبول نمیکند این موضوع در درگاه خدا پذیرفته نیست و پسندیده نیست اینکه فردی تنها برای امام حسین(ع) یا حضرت زهرا(ع) عزارداری میکند اما در عمل هیچ تقوای عملی ندارد، زمانی این عزاداریها پذیرفته میشود که بنده مطیع خداوند باشید و مرتکب حرام نشوید تقوا داشته باشیدو خدا تنها از متقین میپذیرد.
امام جمعه مشهد مقدس افزود: حضرت علی (ع) در نقلی فرمودند؛ ای شیعیان، ای اهل بیت بین ما و بین خدا مقام خیشاوندی نیست ما بنده خدا هستیم و حجتی بر خدا نداریم هیچ طلبکاری از خدا نداریم ما بنده خدا هستیم و کسی به خدا نزدیک نمیشود مگر به وسیله طاعت، هرکس مطیع خداوند است ولایت و دوستی ما برای او نفع دارد اما بنده گناهکار که از حرام باک ندارد ولایت ما هم برای او نفعی ندارد.
علمالهدی خاطرنشان کرد: برادران تقوای عملی در ترک حرام است نقطه پایان معصیت و نافرمانی و گناه ما و نقطه اجرای تقوای عملی در همه ابعاد گسترده ظهور و فرج مولایمان بقیه الله است.
آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه دوم نماز جمعه مشهد اظهارداشت: دشمن در تهاجم سیاسی، نظامی خود به جمهوری اسلامی ایران با شکست رو به رو شده و از شدت سرخوردگی و نیز برای تضعیف امید و ایمان مردم به دروغگویی پناه برده است.
وی افزود: در طول تاریخ اسلام، دشمنان دین خدا به رویارویی با پیامبر اسلام (ص) و خاندان بزرگوار ایشان روی آوردند و اکنون نیز بر اساس همین رویکرد با نظام جمهوری اسلامی ایران که در راس آن یک مرجع تقلید قرار دارد برخورد میکنند.
وی ادامه داد: برخی افراد که منافع اقتصادی و سیاسی آنها در این نظام به خطر افتاده است با دشمن هم سو شده و از درون کشور همچون پیاده نظام دشمن به دنبال تضعیف نظام هستند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: با شکل گیری انقلاب اسلامی، دشمن دست از توطئه خود برنداشت و در جریان دفاع مقدس و عرصه سیاست با شکست رو به رو شد و اکنون با به کارگیری آخرین حربه خود در جبهه اقتصاد و تحریم با ما به مبارزه پرداخته است و بر همین اساس رهبر انقلاب دولت و مجلس شورای اسلامی را موظف به خنثی سازی اثر تحریم های دشمن کردند که به زودی دشمن در این عرصه نیز شکست خواهد خورد.
علم الهدی با اشاره به راهبرد دشمن برای جلوگیری از شکست خود گفت: آنها میخواهند امید و ایمان مردم ما را از بین ببرند و به همین دلیل در عرصه رسانه به دنبال قطع امید مردم از نظام هستند که اگر امید از میان برود خنثی سازی تحریم ها هم جواب نمیدهد همچنین دشمن، ایمان مردم را هم در عرصه رسانه هدف خود قرار داده است.
وی ادامه داد: دشمن برای از بین بردن امید، به تحریف واقعیت ها پناه برده است و حتی برای موجه نشان دادن دروغهای خود سندسازی هم میکند تا آنها را واقعی نشان دهد و این نشان از استیصال دشمن است.
خطیب نماز جمعه مشهد گفت: از سوی دیگر برخی افراد جوان و نوجوان بدون بررسی، مطالب دشمن را باور کرده و این دروغها را به عنوان خبرهای جدید و نو منتشر میکنند و گاهی هم دستهای جریانهای منفعت طلب اقتصادی و سیاسی نیز در این مسیر دیده می شود.
علم الهدی افزود: مسوولان امنیتی و انتظامی باید جلوی این فضای رهای مجازی و رسانه ای را بگیرند و ما نباید این گونه فضای باز را در اختیار دشمن برای مقابله با نظام قرار دهیم.
انتهای پیام/281/ی