کاهش تقاضا؛ بازار لاستیک در شهرکرد را پنچر کرد

کاهش تقاضا؛ بازار لاستیک در شهرکرد را پنچر کرد

گروه استان‌ها -افزایش قیمت لاستیک نه تنها مشکلاتی را برای واردکنندگان و تولیدکنندگان ایجاد کرده، بلکه با افزایش قیمت و کاهش تقاضا، تعدادی از فروشندگان لاستیک هم مغازه‌های خود را جمع کرده و به دنبال تغییر صنف هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، لاستیک‌های خودرو نقش مهمی در ایمنی آن دارند، این یعنی اگر مدت زمان زیادی از آخرین باری که به تایرهای ماشین رسیدگی شده است، می‌گذرد و تایرها کیفیت خود را از دست داده‌اند، جان خود و تمام کسانی که سوار اتومبیل شما می‌شوند در خطر است.

بسیاری از افرادی که سوار بر خودروی خود می‌شوند اهمیت چندانی به سلامت کافی و محو شدن خطوط آج‌ لاستیک‌ها نمی‌دهند. اما باید دانست که سلامت و طرح آج‌ها در خروج آب از زیر لاستیک تأثیر بسیار زیادی دارد و موجب افزایش کنترل و عملکرد هرچه بهتر فرمان‌ خودرو می‌شود که تأثیر بسیاری زیادی در رانندگی خواهد داشت.

بازار لاستیک در دست‌انداز تورم

با افزایش قیمت‌ لاستیک، کمتر کسی سمت تعویض به موقع لاستیک خودرو می‌رود و اگر هم خیلی اوضاع لاستیک ماشین وخیم بود سعی می‌شود تا لاستیک دست دوم خریداری شود اما غافل از اینکه لاستیک هم تاریخ مصرف دارد و عمر مفید لاستیک‌ 5 سال است و اگر لاستیک نو باشد و 5 سال از تولید آن گذشته باشد کارآیی نخواهد داشت، باید دانست تاریخ تولید لاستیک بر روی آن درج شده است و هنگام خریداری تایر باید دقت لازم را داشت.

اما با توجه به اهمیت لاستیک و در خطر بودن جان مردم، تکلیف قشر متوسط و ضعیف جامعه برای خرید لاستیک خودرو چیست؟ با قیمت بالای لاستیک مردم چگونه باید جان خود را حفظ کنند؟ علاوه بر زیان مردم، لاستیک فروشان هم آسیب جدی دیده‌اند، اگر قدرت خریدی نباشد قاعدتاً فروشی وجود ندارد.

بازار لاستیک در تلاطم تورم تغییر رنگ داده است و این شرایط نه تنها مشکلاتی را برای واردکنندگان و تولیدکنندگان لاستیک ایجاد کرده، بلکه با افزایش قیمت و کاهش تقاضا، فروشندگان لاستیک را هم در موقعیتی قرار داده که تعداد قابل توجهی از آن‌ها مجبور به خروج از این بازار و بستن مغازه‌های خود شوند.

کاهش جدی تقاضای مرم برای خرید لاستیک

حسین حیدری، رئیس اتحادیه لاستیک فروشان شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، اظهار داشت: در بازار، لاستیک خودرو فراوان  است و کمبود لاستیک ایرانی وجود ندارد، لاستیک کامیون در رینگ 22/5 کم‌تر بوده اما کمبود آن مشهود و جدی نیست و می‌توان به طور کلی گفت، بازار از نظر لاستیک تامین است‌.

وی بیان داشت: از اول امسال تا کنون، لاستیک 25 درصد افزایش قیمت داشته و در کل این 9 ماه از سال، یکبار افزایش قیمت بوده است، به دلیل به صرفه نبودن قیمت برای کارخانه‌ها این افزایش قیمت رخ داد، البته این قابل قبول نیست چرا که مردم قدرت خرید ندارند.

رئیس اتحادیه لاستیک فروشان شهرکرد تصریح کرد: با گرانی لاستیک ایرانی مردم میل به خرید ندارند، لاستیک خارجی هم با توجه به افزایش قیمت چند برابری تنها قشر خاصی از جامعه توان خرید این نوع لاستیک را دارند، این کاهش خرید زیان بزرگی به لاستیک فروشان زده است.

سامانه جامع تجارت کارایی لازم را ندارد

حیدی با اشاره به گرانی لاستیک کامیونی خارجی، تصریح کرد: لاستیک کامیونی خارجی با توجه به گران بودن برند‌های معتبر و نوسان قیمت دلار ، قیمت تمام شده آن برای رانندگان بسیار گران تمام می‌شود و راه حل آن تخصیص ارز دولتی و ترجیحی برای این لاستیک‌ها است.

وی ادامه داد: کار لاستیک فروشان از رونق افتاده است، از ابتدای سال تا کنون چند لاستیک فروش مجبور به جمع کردن مغازه خود شدند چرا که با نابسامانی قیمت دلار بر روی لاستیک خارجی زیان دادند، متاسفانه حمایتی از سوی دولت صورت نگرفت بلکه با ایجاد سامانه جامع تجارت موجب زحمت لاستیک فروشان شدند که علناً موجب کاهش فروش است.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: سامانه جامع تجارت در حال حاضر کارآیی ندارد، اکنون کمبود لاستیک وجود ندارد تا این سامانه کارآیی داشته باشد و بیشتر موجب زحمت است‌. لاستیک فروشان همیشه رعایت حال مشتریان و مردم استان را کرده‌اند که این قابل تقدیر و تشکر است.

انتهای پیام/7540/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon