مراکز واکسیناسیون در کارخانجات استان مرکزی ایجاد می‌شود

مراکز واکسیناسیون در کارخانجات استان مرکزی ایجاد می‌شود

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: مراکز واکسیناسیون در کارخانجات استان مرکزی ایجاد می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در نشست ستاد مدیریت کرونا در استان مرکزی با اشاره به فعالیت تاکسیرانی در شرایط کرونایی اظهار داشت: با توجه به فعالیت دو هزار و 800 تاکسی در سطح شهر اراک، رصد روزانه تاکسی‌ها توسط بازرسان تاکسیرانی از جمله اقدامات لازم است که باید مورد توجه قرار گیرد و با متخلفان برخورد و گزارش آماری آن به صورت هفته‌ای ارائه شود.

وی افزود: برخورد با متخلفان باید به شکل مرحله به مرحله باشد و در دفعات نخست تخلف تنها به تذکر اکتفا شود و در مراحل بعدی برخوردها سختگیرانه‌تر باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: مرکز جامع شهر اراک واقع در خیابان هپکو برای واکسیناسیون رانندگان وسایل نقلیه عمومی اختصاص یافته و رانندگان وسایل نقلیه عمومی اعم از اتوبوس، تاکسی و آژانس‌ها می‌توانند برای تزریق دوز سوم واکسن خود به این مرکز مراجعه کنند.

اکرمی بیان کرد: حساس کردن مردم نسبت به رعایت‌ پروتکل‌های بهداشتی و همچنین رعایت فاصله اجتماعی با توجه به تشخیص حضور سویه جدید کرونا به نام  اُمیکرون در کشور بسیار ضروری است تا از شیوع آن در استان جلوگیری شود.

وی ادامه داد: از شهروندان تقاضا می‌شود که نسبت به تزریق دوز دوم و دوز یادآوری بیماری کرونا اقدام کنند زیرا دو راهکار مهم و اصلی برای مقابله با این ویروس منحوس رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی عنوان کرد: ایجاد مراکز واکسیناسیون در کارخانجات باید در دستور کار قرار گیرد و سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان باید در این زمینه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی این مهم را در مدت یک هفته آینده تحقق بخشند.

اکرمی افزود: وظیفه تامین واکسن و عوامل اجرایی با دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی است و واکسیناسیون کارکنان واحدهای تولیدی و صنعتی هم باید توسط این واحدها با اختصاص مراکز به منظور واکسیناسیون مد نظر باشد.

وی تصریح کرد: در راستای تسریع واکسیناسیون عمومی لازم است که درمانگاه‌های نیروی انتظامی، شرکت نفت و سپاه روح الله استان همکاری لازم را با دانشگاه‌ علوم پزشکی داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بیان کرد: آن دسته از کارمندانی که 3 ماه از تزریق دُوز دوم واکسن آنها گذشته باید نسبت به تزریق دوُز سوم هر چه سریع‌تر اقدام کنند و چنانچه نسبت به تزریق دوز سوم اقدام نکنند دستورالعمل اداری در مورد آنها اعمال می‌شود.

هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل تاکسی و اتوبوس در اراک اجرا می‌شود

شهردار اراک نیز در همین جلسه اظهار داشت:  تاکسی‌های اراک مجوز سوار کردن بیش از 3 مسافر در ایام کرونا را ندارند و اگر چنین تخلفی رخ دهد، بازرسان تاکسیرانی و پلیس راهور با آنها برخورد می‌کنند.

علیرضا کریمی تصریح کرد: در زمینه پرداخت الکترونیکی کرایه اتوبوس با یکی از شرکت‌ها قرارداد داشتیم که با توجه به اتمام قرارداد و ضرر و زیانی که در اثر شیوع کرونا دید حاضر به تمدید قرارداد مجدد نشد، اما انعقاد قرارداد با یک شرکت دیگر به منظور پرداخت کرایه اتوبوس به صورت الکترونیکی در دستور کار است

کریمی ادامه داد: شهرداری اراک اجرای سامانه الکترونیکی پرداخت کرایه و سامانه هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل تاکسی و اتوبوس را در دستور کار دارد و در سامانه هوشمند سازی ناوگانی علاوه بر پرداخت الکترونیکی کرایه امکان آموزش و ارسال پیام برای رانندگان هم فراهم می‌شود.

ضرورت راه‌اندازی مراکز سیار واکسیناسیون

"سردار حسن مفخمی شهرستانی" فرمانده انتظامی استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به ضرورت آموزش همگانی در رابطه با سویه جدید کرونا اظهار داشت: ظرفیت‌ دستگاه‌های مختلف استان باید در راستای پیشگیری از شیوع سویه جدید و آموزش همگانی مردم نسبت به این سویه مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: تقویت هر چه بیشتر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کاهش کرونا با افزایش مراکز واکسیناسیون محقق می‌شود و از همین رو علاوه بر مراکز ثابت باید نسبت به راه‌اندازی مراکز سیار هم اقدام شود.

81 درصد دوز دوم  واکسن را در استان مرکزی دریافت کردند

"سیدمحمد جمالیان" رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست با اشاره به شیوع اُمیکرون در کشور اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و شیوع سویه جدید کرونا به نام اُمیکرون در کشور باید بیش از پیش مراقب باشیم و هرگز نباید آمارهای موجود مبنای تصمیم‌گیری برای مقابله با سویه جدید در استان باشد زیرا با توجه به سرعت شیوع سویه جدید رعایت حداکثری پروتکل‌ها حائز اهمیت فراوان است.

وی افزود: از جمله مواردی که می‌تواند سلامت جامعه را در برابر سویه جدید بیماری تهدید کند، کاهش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی و رواج عادی‌انگاری و برگزاری مراسم‌هاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: متاسفانه با وجود هشدارهای مکرر همچنان شاهد عدم رعایت فاصله اجتماعی در مراکز سربسته از جمله رستوران‌ها هستیم و این مراکز از تهویه مناسب و مطلوبی هم برخوردار نیستند که این معضل در خوابگاه‌های دانشجویی هم مشاهده می‌شود و از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند.

جمالیان بیان کرد: در بحث واکسیناسیون علیه کرونا در استان مرکزی بیش از یک میلیون نفر دوز نخست، 983 هزار و 996 نفر دوز دوم و 116 هزار و 645 نفر دوز سوم واکسن را تزریق کرده‌اند.

وی ادامه داد: با احتساب این آمار می‌توان گفت 91 درصد افراد بالای 12 سال استان دوز نخست واکسن، 81 درصد دوز دوم و 10 درصد دوز سوم را دریافت کرده‌اند، صبح جمعه مرکز واکسیناسیون فعال در شهر اراک نداریم، بنابراین لازم است که از هفته آینده مرکز مصلی برای تزریق واکسن کرونا فعال شود.

انتهای پیام/711/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon