مطالعات پدافند غیرعامل شهرهای بالای ۲۰۰هزار نفر در حال انجام است

مطالعات پدافند غیرعامل شهرهای بالای 200هزار نفر در حال انجام است

گرده استان‌ها- معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر لزوم شناسایی چالش‌ها و ضعف‌ها گفت: مطالعات پدافند غیرعامل شهرهای بالای ۲۰۰هزار جمعیت کشور در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان ، اسدالله کریمی ظهر امروز در حاشیه رزمایش پدافند شیمیایی فاطمه زهرا(س) در کاشان ضمن اشاره به تهدیدات عمدی و غیرعمدی با تنوع بالا اظهار داشت: همین موضوع باعث شده است تا موضوع مقابله با آنان سخت و پیچیده باشد.

وی ضمن اشاره به ورود تهدیدات غیرطبیعی به شهرها از طریق مرزها افزود: هدف عمده این تهدیدات، تضعیف و نابودی زیرساخت‌ها و تأثیر بر افکار عمومی جامعه است و یکی از وظایف اصلی سازمان پدافند غیرعامل کشور صیانت از مردم و حفاظت از دارایی‌ها و زیرساخت‌ها است.

معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه مهم‌ترین سرمایه هر شهر مردم هستند، تصریح کرد: تهدیدات غیرطبیعی از فاز سخت و نظامی به مردم‌محور تغییر پیدا کرده و هدف اصلی اذهان مردم است که با ترکیب با جنگ‌های رسانه‌ای و فرهنگی، همان اهداف جنگ نظامی را با هزینه حداقلی و تلفات کمتر برای مهاجم فراهم می‌کند.

وی ضمن تاکید بر شناسایی نقاط ضعف و آسیب‌پذیر توسط مسئولان و مدیران شهری گفت: فرآیند مطالعات پدافند غیرعامل در شهرهای بالای 200 هزار نفر در حال انجام است و از این رو انجام مطالعات در کاشان ضروری است تا چالش‌ها و ضعف‌ها شناسایی و راهکارهای آن شناسایی شود.

70 درصد از مخاطرات احتمالی کشور در کاشان رخ داده است

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان نیز در حاشیه همین رزمایش ضمن اشاره به احتمال وقوع 53 مخاطره طبیعی و غیرطبیعی در کشور اظهار داشت: از این میزان 42 مخاطره در استان اصفهان احتمال وقوع وجود دارد.

منصور شیشه‌فروش از وقوع 37 نوع مخاطرات در کاشان و یا احتمال وقوع آن در منطقه افزود: در راستای ایمن‌سازی و پیشگیری از حوادث ناگوار اقدامات خوبی صورت گرفته و بر همین اساس قوانین و آیین‌نامه‌های جدیدی در زمینه کاهش بلایای طبیعی تصویب شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه پدافند غیرعامل به عنوان حوزه اثرگذار مدنظر قرار گرفته است، ابراز داشت: قوانین مدیریت بحران در سال‌های اخیر تفاوت جدی با گذشته پیدا کرده به نحوی که فصل ممیزه قوانین جدید با گذشته مشخص بودن شرح وظایف دستگاه‌ها با جزییات است.

وی با بیان اینکه هر دستگاه در حین وقوع بلایای طبیعی، مسئولیت خود را به درستی می‌داند، گفت: شناسایی مخاطرات گام نخست برای مدیریت بحران بوده و پس از آن نوبت به بررسی ضریب آسیب‌پذیری در برابر هر یک از این حوادث است.

شیشه فروش ضمن اشاره به گام‌های بعدی در زمینه مدیریت بحران تصریح کرد: تعیین استراتژی مواجهه بر اساس اسناد بالادستی و نیز تدوین برنامه‌های مستمر برای ارتقای ایمنی و قابلیت مواجهه با مخاطرات از دیگر مراحل است.

انتهای پیام/801/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon