هشتگ شاهزاده کارتونی درباره بن سلمان ترند شد
فعالان سعودی با راه اندازی کمپینی و انتقاد از سیاستهای ولیعهد سعودی هشتگ شاهزاده کارتونی را ترند کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، فعالان سعودی با هشتگ «#شاهزاده_کاریکاتوری» کمپینی آنلاین راه اندازی کردند و سیاست های «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی و پیامدهای منفی اقدامات آن در عربستان را فاش کردند.
وب سایت سعودی لیکس نوشت: فعالان در توئیتر خود اعلام کردند که از زمانی که بن سلمان زمام قدرت را در دست گرفت و حتی از زمانی که او سمت وزارت دفاع را برعهده گرفت، به این پسر نوجوان فکر کردیم و فاتحه خود را خواندیم.
بر اساس گزارش سعودی لیکس، بن سلمان آرزو داشت انصارالله یمن را ظرف چند روز ریشه کن کند، به ایران حمله کند. پس از آن، محمد بن سلمان پروژههای تخیلی خود را از جمله نئوم، قدیه، دریای سرخ ، جزیره شریره و ... را راه اندازی کرد، اما تمامی پروژههای وی بدون نتیجه ماند.
فعالان سعودی اعلام کردند: مایه تاسف است که ما شاهد پروژههایی هستیم که فقط در حد کارتون و انیمیشن هستند و بدتر از آن هدر دادن پول مردم است.
کمپین شاهزاده کارتونی در بیانیهای آورده است: بیایید بیدار شویم و به این رؤیای کارتونی پایان دهیم و بپرسیم که این پروژهها و نتایج آنها کجا هستند؟ توسعه کشور کجاست؟ عربستان سبز و دیگر موارد کجا هستند؟ ما اجازه نمیدهیم که این جوان همچنان به فریب دادن مردم ادامه دهد و ما را مشغول پروژههای الکترونیکیاش کند.
پیش از این نیز فعالان سعودی در اعتراض به سیاستهای ولیعهد سعودی هشتگ (سراب-2030) را راهاندازی کرده بودند که مدت هاست توسط محمد بن سلمان تبلیغ میشود و آن را به عنوان نجاتی برای اقتصاد عربستان توصیف میکند که با گذشت 5 سال از چشمانداز 2030 هیچکدام از وعدههای ولیعهد سعودی محقق نشده است.
آنها تاکید کردند که چشم انداز 2030 فقط وعدههای توخالی برای فریب مردم است و این پروژهها تنها باری بر دوش شهروندان سعودی است، در حالی که هر کس خواستار حقوق آزادی باشد زندانی یا کشته میشود.
سعودیها در توئیتر خود نوشتند: جنگ یمن، بمباران شرکت نفتی آرامکو و کشته شدن «جمال خاشقجی» روزنامهنگارمنتقد سعودی اوضاع را بدتر کرد و سرمایهگذاری خارجی که یکی از ارکان چشمانداز 2030 بود، کاهش یافت.
مجله «فوربس» قبلا فاش کرده بود که شاخصها در مورد وجود مشکلات واقعی که پروژه محمد بن سلمان برای توسعه و اصلاحات اقتصادی موسوم به چشم انداز 2030 را تهدید میکند، فراوان شده است.
این مجله اعلام کرد که از جمله این شاخصها میتوان به کاهش شدید سرمایهگذاریهای خارجی در سال گذشته، نرخ بالای بیکاری در میان سعودیها اشاره کرد.
این مجله تاکید کرد بزرگترین شواهدی که نشان میدهد اقتصاد عربستان دچار بحران شده، کاهش شدید سرمایه گذاری داخلی است، چراکه طبق آمار سازمان ملل، سرمایه گذاری مستقیم خارجی خالص به 1.4 میلیارد دلار کاهش یافته و این رقم قبل از آن در سال 7.5 میلیارد دلار بوده است.
انتهای پیام/