مشکلات و نیازهای عشایر بیشتر مورد توجه قرار گیرد
گروه استانها-سرپرست سازمان امور عشایر ایران میگوید: جامعه مولد و کم توقع عشایری به عنوان خط مقدم اقتصاد مقاومتی، مورد بی مهری مسئولان و برنامه ریزان توسعه قرار گرفته است به همین دلیل باید مشکلات و نیازهای این بخش بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج ، عباس پاپی زاده در نشست با مهدی روشنفکر نایب رئیس فراکسیون عشایری مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جامعه عشایری برای ماندگاری و نقش آفرینی در اقتصاد نیازمند حمایت ویژه دولت و مجلس است.
وی با تاکید بر اینکه سهم عشایر از اعتبارات راهسازی در بودجه صفر است، عنوان کرد: احداث و بهسازی راههای عشایری و همچنین آبرسانی دو معضل و مشکل اساسی این جامعه کم توقع بوده که انتظار میرود نمایندگان مجلس در بودجه 1401 به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
پاپی زاده با بیان اینکه ایلراه را باید به رسمت بشناسیم تا ردیف در بودجه باز شود، ادامه داد: در صورت پیش بینی 60 میلیارد تومان برای ایلراههای عشایری در بودجه بار مالی خاصی برای دولت ایجاد نمیشود، بلکه این اعتبار به اندازه اعتبار راههای ارتباطی یک شهرستان کوچک است.
وی اعتبارات سالانه جامعه عشایری را ناچیز دانست و افزود: برای آبرسانی سیار به عشایر نیاز به 800 تا یک هزار تانکر داریم که برای تامین این دستگاهها دو هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
نایب رئیس فراکسیون عشایری مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست خدمات رسانی به موقع و مناسب به جامعه عشایری را ضروری دانست و تاکید کرد: جمعیت عشایری کشور در 3 دهه اخیر رو به کاهش بوده که باید در این زمینه یک بررسی دقیق و آسیب شناسی صورت گیرد.
مهدی روشنفکر تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی کمک به ماندگاری جامعه عشایری را باید به عنوان یک اولویت در دستور کار داشته باشد و در این زمینه نیز همراهی، همکاری و تغییر نگاه دولت لازم است.
وی با اشاره به برگزاری نشست شورای عشایر کهگیلویه و بویراحمد در یکم آذرماه با حضور مسئولان سازمان امور عشایر و برخی از اعضای فراکسیون عشایری مجلس، خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد اجرایی شدن مصوبات این نشست باشیم.
نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ضروری است اعتبار مورد نیاز برای بازگشایی و بهسازی جاده عشایری دره سرد لوداب اختصاص یابد.
انتهای پیام/541/ی