خسارت ۱۷ تریلیون دلاری دانش‌آموزان جهان از کرونا!/ سوق دادن برخی دانش‌آموزان به بازار کار

خسارت 17 تریلیون دلاری دانش‌آموزان جهان از کرونا!/ سوق دادن برخی دانش‌آموزان به بازار کار

طبق گزارش منتشره با حمایت سازمان ملل، برآورد می‌شود تعطیلی مدارس در طول همه‌گیری کووید-۱۹ منجر به از دست رفتن درآمد خیره‌کننده ۱۷ تریلیون دلاری برای دانش‌آموزان شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ همه‌گیری کرونا می‌تواند برای کودکان امروزی از نظر درآمدهای از دست رفته در طول عمر اثر‌گذار باشد و این رقم طبق گزارش جدید سازمان ملل متحد و بانک جهانی به دست آمده است.

با آموزش کمتر، دانش‌آموزان مهارت‌های کمتری یاد می‌گیرند و این موضوع آنها را از رقابت برای مشاغل با دستمزد بالاتر خارج می‌کند و اگر آنها زمان از دست رفته در مدرسه را جبران نکنند، به طور بالقوه می‌تواند منجر به از دست دادن درآمد در طول عمر شود؛ تخمین 17 تریلیون دلاری به طور قابل توجهی از تخمین 10 تریلیون دلاری که در سال 2020 منتشر شد، بیشتر است زیرا وقفه‌های یادگیری ناشی از شیوع کرونا طولانی شده است.

به ازای هر سال تحصیلی که دانش‌آموزان بیشتر درس خوانده و آموزش اثربخش دریافت می‌کنند 7.5 تا 10 درصد درآمدشان به ازای هرسال در طول زندگی‌افزایش می‌یابد و تعطیلی هر 3 ماه آموزش اثربخش 3  درصد کاهش درآمد را برای آنها خواهد داشت.

از مارچ 2020 ( اسفند و فروردین 1398)، مدارس تقریباً در همه کشورها برای حدود 1.6 میلیارد کودک تعطیل شدند و حدود 2 سال بعد، وقفه‌های آموزشی در ایالات متحده تداوم پیدا کرده است البته یادگیری پاره وقت یا آموزش از راه دور هنوز در کشورهای دیگر از هند تا برزیل ادامه دارد.

یونسکو؛ بازوی آموزشی سازمان ملل، به همراه یونیسف و بانک جهانی تخمین می‌زنند که ماه‌های اختلال در روند آموزش در نهایت چه تبعاتی می‌تواند داشته باشد و براین اساس تعطیلی مدارس در کنار  اقتصادهای منجمد نه تنها به معنای از دست دادن یادگیری است، بلکه به معنای سوق دادن برخی از دانش‌آموزان برای همیشه به سمت  نیروی کار است.

همچنین در پیمایشی که سازمان همکاری و توسعه اقتصادی در سال 2020 انجام داد، مشخص شد در آزمون پیزا که کیفیت نظام ملی آموزش را می‌سنجد و 80 کشور عضو آن هستند، آنهایی که بیشترین میزان تعطیلی را داشتند کمترین نمره و کشورهایی که کمترین میزان تعطیلی را داشتند بالاترین عملکرد و نمره را داشتند.

در این پیمایش اشاره شده است، اگر کشورها در آموزش و پرورش مداخله و دانش‌آموزانی که افت یادگیری زیاد دارند را حمایت کنند و این دانش‌آموزان در دروس اساسی مانند خواندن و نوشتن، علوم، ریاضی و مهارت‌های عاطفی و اجتماعی به سطح بالاتری برسند با افزایش 28 درصدی تولید ناخالص ملی در هشتاد سال آینده مواجه می‌شوند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon