"چین" پررونق‌ترین بازار قاچاق حیات وحش

"چین" پررونق‌ترین بازار قاچاق حیات وحش

تحقیقات دوستداران حیات وحش نشان می‌دهد که کشور چین مقصد بیشتر محموله‌های حیات وحش است.

به گزارش خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران پویا؛ قاچاق حیات وحش فعالیت غیرقانونی است که تهدید بزرگ حیات وحش و تنوع زیستی محسوب می‌شود. قاچاق حیات وحش که درآمدی میلیاردی برای عوامل آن در پی دارد, به دنبال افزایش تقاضا در جهان در حال افزایش است و بسیاری از گونه‌های حیات وحش را در خطر انقراض قرار داده است.

بر اساس آمارهای حاصل از تحقیقات تشکل‌های دوستدار حیات وحش, کشور چین اصلی‌ترین مقصد محموله‌های قاچاق حیات وحش است و تقاضای این کشور برای گونه‌های مختلف حیات وحش باعث افزایش شکار غیرمجاز و قاچاق گونه‌های جانوری از سایر کشورها به مقصد چین شده است.

چین یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی در جهان است و صنایع تولیدی این کشور که در همه زمینه‌ها فعالیت دارند یکی از دلایل تقاضای این کشورها برای دریافت محموله‌های قاچاق حیات وحش است. استفاده از پوست حیوانات مختلف در صنایع خودروسازی, تولید لباس و صنعت مد در این کشور رایج است و استفاده از عاج فیل و شاخ کرگدن نیز در صنایع مختلف چین دیده می‌شود.

همچنین مردم این کشور برای تامین امنیت غذایی خود از انواع گونه‌های جانوری تغذیه می‌کنند که ورود برخی از گونه‌های حیات وحش به این کشور به منظور بومی سازی و پرورش آن‌ها به همین دلیل صورت می‌گیرد.

کشور چین , بحران های محیط زیست ,

تجارت پوست گربه‌سانان در کشور چین ممنوع است اما سالانه تعداد زیادی ببر وحشی و پلنگ برفی به این کشور قاچاق می‌شوند و پوست آن‌ها به قیمت بالای 20 هزار دلار فروخته می‌شود و همچنین دندان و چشم‌های این حیوانات نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شاخ کرگدن نیز یکی از مواد اولیه تولید کالاهای لوکس و گران قیمت در چین است که به قیمت هر کیلو 60 هزار دلار در این کشور معامله می‌شود. کارشناسان حیات وحش رونق بازار شاخ کرگدن در چین را دلیل اصلی شکار این گونه و در خطر انقراض قرار گرفتن آن می‌دانند. چینی‌ها بزرگترین خریداران عاج فیل در جهان هستند که هر ساله تعدادی زیادی از فیل‌ها در هند و کشورهای آفریقایی, به منظور تامین نیاز بازار چین کشته می‌شوند.

پانگولین (مورچه‌خوار پولک‌دار) بیشترین پستانداری است که در جهان قاچاق می‌شود و دلیل قاچاق این گونه حیات وحش استفاده چینی‌ها از آن در تامین غذا و تولید داروهای سنتی است. به دنبال شکار بی‌رویه این گونه, پانگولین‌ها در خطر انقراض قرار گرفته‌اند.

خفاش, پانگولین, انواع مارها, طاووس و گربه وحشی از جمله جانورانی هستند که به شکل زنده برای پرورش دادن و یا لاشه آن‌ها برای تامین نیاز غذایی به چین قاچاق می‌شود. قاچاق این حیوانات به 2 علت مخافت دانشمندان را به همراه داشته است. آن‌ها معتقدند که بسیاری از گونه‌های قاچاق شده توانایی تاب‌آوری در اقلیم چین را ندارند و پروش آن‌ها بی‌نتیجه و منجر به تلف شدن این حیوانات می‌شود. استفاده غذایی از آن‌ها نیز بدون تایید سازمان بهداشت جهانی صورت می‌گیرد که می‌تواند به ظهور بیماری‌های همه‌گیر ناشناخته در انسان منجر شود.

کارشناسان حیات وحش معتقدند که قانون‌گذاری و نظارت مسئولان کشور چین و کاهش تقاضای این کشور, تا حد زیادی از شکار غیر مجاز حیات وحش و قاچاق حیوانات جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon