کارشناس فلسطینی: مردم فلسطین باید فورا از پیمان اسلو و پیامدهای آن خلاص شوند
یکی از تحلیلگران و کارشناسان فلسطینی نوشت که رژیم اسرائیل نوک پیکان پروژه فرسوده غرب است که در فلسطین به عنوان قلب امت کاشته شده است و بهترین کار برای رهایی از این رژیم، لغو پیمان اسلو است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رژیم اسرائیل نوک پیکان پروژه فرسوده غرب است که در فلسطین به عنوان قلب امت کاشته شده است. این رژیم که سمبل فساد در زمین است، امروزه در بحران ماهیتی گرفتار شده است، ساختارهای آن فرسوده شده، گرایشهای افراط گرایانه در آن گسترش یافته، رهبران تاریخی اش مرده اند، خودکشی، سستی و ضعف در ارتش افزایش پیدا کرده و ترس در سراسر وجودش رخنه کرده است.
به رغم تمام ظلمها، رنجها و عذابی که مردم فلسطین و ملتهای منطقه از موجودیت این رژیم ناپاک متحمل شدند اما مشیت و وعده الهی شامل آن خواهد شد که در سوره اسراء به آن اشاره شده است: "وَقُلْنَا مِن بَعْدِهِ لِبَنِی إِسْرَائِیلَ اسْکُنُوا الْأَرْضَ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ جِئْنَا بِکُمْ لَفِیفًا (104) خداوند به این رژیم وعده داده که مومنین، آزادیخواهان و شرافتمندان جهان اعم از مسلمان و غیرمسلمان علیه آن بسیج خواهند شد تا وعده خداوند درباره پیروزی مومنین، شکست صهیونیستها، ورود مسلمانان به مسجدالاقصی و در هم شکسته شدن جبروت صهیونیسم تحقق یابد.
«فإذا جاء وعد الآخرة لیسوؤوا وجوهکم ولیدخلوا المسجد کما دخلوه أول مرة ولیتبروا ما علوا تتبیرا »(٧). بهترین گواه برای این مدعا، جنوب لبنان است که دشمن صهیونیستی آن را جبهه شمال نامیده یا نوار غزه که این رژیم آن را جبهه جنوبی می نامد، و به یاری خداوند متعال در آینده نزدیک آنچه دشمن آن را جبهه میانی مینامد یعنی کرانه باختری، قدس و مناطق 1948 نیز به آن افزوده خواهد شد.
پیمان اسلو در حال احتضار است
نشانه های پیروزی ظاهر شده است، امروز آنچه دشمن آن را روند صلح و پیمان اسلو نامید، به احتضار افتاده و فلسطینیان برای دفن آن و خلاص شدن از آثار و پیامدهایش ثانیه شماری میکنند و فقط این تشکیلات خودگردان فلسطین است که هنوز بیهوده به زنده شدن آن امیدوار است.
از مهمترین نشانه های پیروزی مومنین آن است که کشورهای بزرگی مانند آمریکا و چین به جان یکدیگر افتاده اند و روز به روز شدت این اختلاف بیشتر می شود؛ چرا که همه آنها میخواهند خود تنها قدرت مسلط جهان باشند، لذا مانند صحنه راهبه ها در نمایشنامه "هملت" اثر ویلیام شکسپیر افقی برای توافقشان با یکدیگر متصور نیست.
بودن یا نبودن، مساله این است. منطقه در مرحله ای دشوار از منازعات پنهان، آشتی های نافرجام، توطئه ها و تلاش برای غارت منابع آب، گاز، نفت و آبراههها قرار دارد، مثلا مصر که به خاطر منابع آب با اتیوپی دچار منازعه است و همزمان، گرفتار پروژه متحدش اسرائیل در زمینه احداث یک گذرگاه جدید آبی شده که نقش کانال سوئز را تحت الشعاع قرار خواهد داد. از سوی دیگر دشمن میکوشد همه را علیه برنامه هسته ای مسالمت آمیز ایران بشوراند.
همزمان ترکیه نیز گرفتار توطئه اسرائیلی برای ایجاد بحران در آن و انهدام اقتصادش است. دستان پلید صهیونیسم نیز در زمینه تلاش برای نابودی و تجزیه کشورهای سوریه و عراق پیداست. اما عادی سازی و تلاش مذبوحانه برخی رژیم های عرب برای دوستی با دشمن صهیونیستی نه فقط باعث بیشتر شدن عمر رژیم نمی شود بلکه نفرت ملتها از این رژیم و حکام این کشورها را افزایش می دهد.
و نهایتا بودن یا نبودن، مساله این است. درصورتیکه مردم فلسطین و امت بخواهند بر اساس داستان شکسپیر، بودن را انتخاب کنند، باید فورا از پیمان اسلو و پیامدهای آن خلاص شوند و جبهه ملی مقاومت را ایجاد کنند تا زمین را زیر پای دشمن صهیونیستی در فلسطین آتش بزنند، امت نیز درصورتیکه بخواهد کار را یکسره کند، باید سستی، ضعف و خواری را کنار گذاشته و اجازه ندهد که کشورهایش به مکانی برای تروریسم و منازعه قدرت های منطقه ای و بین المللی بر سر منابعش تبدیل شود و خودش فقط تماشاچی باشد. "وَلاَ تَهِنُوا وَلاَ تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الأَعْلَوْنَ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ" آل عمران :139
اسعد جوده پژوهشگر و کارشناس برنامه ریزی های راهبردی عضو کادر رهبری جنبش جهاد اسلامی فلسطین
انتهای پیام/