سیل به محورهای مواصلاتی و بخش کشاورزی بلوچستان چند صد میلیارد تومان خسارت وارد کرد
گروه استانها - در برآوردهای اولیه مشخص شد به بخش کشاورزی و محورهای مواصلاتی استان سیستان و بلوچستان خسارات سنگینی وارد شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در شرایطی که از اواسط هفته بارش سنگین باران در استان سیستان و بلوچستان باعث جاری شدن سیل در بخشهایی از منطقه شده برآوردهای اولیه نشان میدهد چندصد میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی و محورهای مواصلاتی استان وارد شده و مردم نیازمند امدادرسانی جدی و سریع هستند.
بیش از 250 میلیارد تومان خسارت در بخش کشاورزی
رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: سیلاب اخیر بیش از 250 میلیارد تومان به بخش کشاورزی شهرستانهای منطقه بلوچستان خسارت وارد کرده است.
محمدعلی نیکبخت در این زمینه گفت: بر اساس برآوردهای اولیه انجام شده توسط کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان سیلاب اخیر بیش از 250 میلیارد تومان به بخش کشاورزی شهرستانهای منطقه بلوچستان خسارت وارد کرده است.
وی افزود: برآورد اولیه نشان میدهد دو مرحله جاری شدن سیلاب در روزهای اخیر حدود 13 هزار هکتار اراضی زراعی زیرکشت محصولات جالیزی، 622 هکتار باغ، 560 دامداری سبک، 28 گلخانه، 115 کلنی زنبور، 280 حلقه چاه و 98 رشته قنات، 212 هکتار سیستم آبیاری نوین، 189 کلیومتر کانال ولوله انتقال آب، 457 بند و سازه آبخیزداری و 54 استخر پرورش ماهی خسارت وارد کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: عمده خسارات در پنج شهرستان کنارک، چابهار، زرآباد، دلگان و دشتیاری متمرکز شده و ضرورت دارد برنامهریزی لازم برای حمایت از کشاورزان آسیب دیده با سرعت بیشتر انجام شود.
خسارت چند صد میلیاردی سیل به محورهای مواصلاتی دشتیاری
در همین حال فرماندار دشتیاری نیز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در دشتیاری اظهار داشت: جاری شدن دو مرحله سیلاب در روزهای اخیر حدود 250 میلیارد تومان به محورهای مواصلاتی این شهرستان خسارت وارد کرده است.
عادل عفتی در ادامه گفت: جاری شدن دو مرحله سیلاب در روزهای اخیر حدود 250 میلیارد تومان به محورهای مواصلاتی این شهرستان خسارت وارد کرده است.
فرماندار دشتیاری گفت: متاسفانه حدود نیمی از خانههای سطح شهرستان به ویژه در مناطق روستایی فاقد استحکام لازم هستند و همین امر موجب ریزش سقف 20 واحد مسکونی در پی سیلاب اخیر شده و در یکی از این حوادث ناگوار دو نفر جان باختند.
وی خاطرنشان کرد: مردم مناطق سیلزده دشتیاری نیازمند کمک هستند و ضرورت دارد نهادهای حمایتی، گروههای جهادی و مردمی و خیرین پای کار خدمترسانی به سیلزدگان شهرستان باشند.
انتهای پیام/392/ی