تامین کادر درمانی بیمارستان راز و جرگلان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست

تامین کادر درمانی بیمارستان راز و جرگلان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست

گروه استان‌ها- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بیمارستان پیش ساخته راز و جرگلان از تعهدات ارتش و تامین کادر نیروی درمانی هم جزو آن است.

سید جواد پورنقی در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با تاکید بر لزوم گسترش خدمات سلامت در مناطق محروم استان اظهار داشت: افزایش تعداد پزشکان متخصص در راز و جرگلان و نیز افزایش خدمات اورژانس هوایی به این شهرستان در سال جاری در همین راستا انجام شده است.

وی افزود: از آنجایی‌ که حفظ و ارتقای سلامت مردم به‌عنوان یکی از مأموریت‌های حیاتی و اصلی دانشگاه علوم پزشکی استان در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد، در راستای عمل به وظایف حوزه مأموریتی، تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان 64 تختخوابی شهرستان راز و جرگلان را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه باید مردم شریف این شهرستان مرزی استان را بیش از پیش از خدمات سلامت منتفع سازیم افزود: برای افزایش فضاهای درمانی و ارتقای سلامت مردم در محروم‌ترین مناطق خراسان شمالی تلاش می‌کنیم، به طوری که هم اکنون 4 پزشک متخصص کودکان، داخلی و زنان در راز و جرگلان به خدمت گرفته شده‌اند و این روند با به‌کارگیری تعداد دیگری از پزشکان متخصص در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آیین‌نامه نحوه تأسیس و بهره‌برداری بیمارستان‌ها مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ اقدام به تأسیس هر نوع بیمارستان، منوط به کسب موافقت اصولی و اجازه تأسیس از این وزارت است تصریح کرد: بیمارستان صحرایی شهدای ارتش راز و جرگلان بدون طی این فرآیندها و به‌صورت مستقل از سوی ارتش احداث شده که به‌طبع چون مجوزی از این وزارتخانه دریافت نکرده است بنابراین تأمین نیروی آن نیز بر عهده خود این نهاد است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: به استناد مکاتبات موجود، تیپ شهید دلجویان ارتش باید پیگیری و مکاتبات لازم را با فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد تأمین نیروی انسانی برای این بیمارستان انجام دهد که تاکنون این امر محقق نشده است.

وی افزود: سازه‌ای که ارتش با عنوان بیمارستان صحرایی در شهرستان راز و جرگلان ایجاد کرده ظرفیت غنیمتی در حوزه سلامت است که البته باید در ابتدای امر، تمام جوانب اعم از تجهیزات و تأمین نیروی انسانی متخصص آن در نظر گرفته می‌شد همانند رویه‌ای که تاکنون برای سایر بیمارستان‌های ارتش در سراسر کشور انجام گرفته است.

پورنقی با بیان اینکه در جریان احداث بیمارستان صحرایی از سوی ارتش، دانشگاه علوم پزشکی استان هیچ‌ گونه تعهدی مبنی بر تأمین نیروی انسانی متخصص آن نداشته، عنوان کرد: علاوه بر این، دستورالعمل‌ها، قوانین و مقررات موجود در وزارت بهداشت نیز محدودیت‌هایی برای دانشگاه در این امر قائل شده است.

انتهای پیام/311/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon