شکسته شدن رکورد مبتلایان روزانه به کرونا در کشورهای اروپایی

شکسته شدن رکورد مبتلایان روزانه به کرونا در کشورهای اروپایی

موارد روزانه ابتلا به کرونا در کشورهای اروپایی از جمله هلند، سوئد و اسپانیا با توجه به شیوع گسترده اومیکرون شکسته شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سویه جدید اومیکرون همچنان در اتحادیه اروپا جولان می دهد و دردسرهای زیادی را برای شهروندان و مقامات این اتحادیه ایجاد می کند.

کوتاه شدن قرنطینه بیماران کرونایی در آلمان

دولت فدرال آلمان و دولت‌های ایالتی بر سر اقداماتی که هدف آنها مقابله با گسترش سویه اومیکرون عنوان می‌شود توافق کردند. این تدبیرها از جمله شامل کوتاه شدن دوره قرنطینه و پیش‌شرط‌های ورود به رستوران و کافه می‌شنوند.

صدراعظم دولت فدرال و نخست‌وزیران دولت‌های ایالتی آلمان جمعه، هفتم ژانویه از طریق کنفرانس ویدئوئی به بحث و رایزنی درباره تدبیرهای جدید کرونایی برای مهار گسترش سویه اومیکرون پرداختند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان پس از این کنفرانس اعلام کرد افراد واکسینه شده و مبتلایان بهبود یافته اگر دوز سوم (دوز یادآور یا بوستر) واکسن کرونا را دریافت نکرده باشند باید برای حضور در مکان‌هایی مانند رستوران و کافه یک آزمایش منفی نیز ارائه کنند.

همچنین قرار است دوره‌های قرنطینه کاهش یابد تا جلوی کاهش شدید پرسنل، به خصوص در بخش‌های درمانی، خدمات عمومی و تامین کالاهای مورد نیاز شهروندان گرفته شود.

مطابق توافق‌های دولت‌های ایالتی و دولت فدرال از این پس افراد مرتبط با مبتلایان شناسایی شده، چنانچه تازه بهبودیافته باشند، به تازگی دوبار واکسینه شده یا دوز سوم واکسن را هم دریافت کرده باشند، نیاز به قرنطینه شدن ندارند.

در مجموع قرار است دوره قرنطینه برای تمام کسانی که مشمول آن می‌شوند پس از ده روز خاتمه یابد و شهروندان بتوانند با ارائه تست منفی زودتر و پس از هفت روز از قرنطینه خارج شوند.

به گفته صدراعظم آلمان دستورالعمل‌های جدید بهداشتی بسیار گسترده، اما با توجه به شرایط کنونی پاندمی ضروری هستند. او می‌گوید با توجه به شیوع سویه اومیکرون باید آماده افزایش شدید موارد ابتلا به بیماری کووید19 بود.

به دلیل ناپایدار بودن شرایط پاندمی دولت فدرال و دولت‌های ایالتی آلمان توافق کرده‌اند که رایزنی‌های خود درباره دستورالعمل‌های جدید کرونایی را در فواصل کوتاه‌تری ادامه داده و متناسب با تحولات روز تصمیم‌گیری کنند.

بیش از 55 هزار ابتلای روزانه در آلمان

شاخص ابتلای هفتگی به کرونا به ازای هر 100 هزار نفر هم مرتبا در آلمان رو به افزایش است و بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان به 335.9 رسیده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان همچنین اعلام کرد که در عرض 24 ساعت 55889 مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شد و این چهارمین روز متوالی است که بیش از 50 هزار ابتلای روزانه در این کشور شناسایی می شود. همچنین در عرض 24 ساعت 268 مورد جدید مرگ کرونایی دیگر ثبت شده است.

رکورد مبتلایان روزانه در هلند شکسته شد

موارد ابتلای روزانه به کرونا در هلند هم رکورد جدیدی زده است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور حدود 35 هزار نفر و به این ترتیب حدود 10 هزار نفر بیشتر از روز قبل در عرض 24 ساعت در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند که از آغاز شیوع کرونا بی سابقه بوده است.

به این ترتیب با وجود قرنطینه سختگیرانه شمار مبتلایان به کرونا در این کشور همچنان در حال افزایش است. دلیل این مسئله گسترش شیوع اومیکرون نامیده شده که به ویروس غالب در این کشور تبدیل شده است.

کارشناسان انتظار دارند که در مدت کوتاهی شمار بیماران بستری شده در بیمارستان ها هم به شدت افزایش یابد. دولت هلند قرار است اواخر هفته آینده درباره تمدید قرنطینه در این کشور تصمیم گیری کند.

مثبت شدن تست کرونای صدر اعظم اتریش با وجود تزریق 3 دز واکسن

تست کرونای "کارل نهامر"، صدر اعظم اتریش هم مثبت شده است. وی در پیامی توئیتری اعلام کرد که این ابتلا از طریق یکی ازاعضای تیم امنیتی اش رخ داده است.

بر اساس اطلاعات دفتر صدر اعظم اتریش وی تا به حال 3 بار علیه کرونا واکسینه شده بود. صدر اعظم 49 ساله اتریش در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سربرده و از طریق کنفرانس های ویدئویی و تلفنی کار می کند و در روزهای آینده هیچ دیدار حضوری را برگزار نمی کند.

تست کرونای همسر و فرزندان "نهامر" منفی شده است. صدر اعظم اتریش اعلام کرده که حال عمومی اش خوب است و جای هیچ نگرانی نیست.

آلمان خود را برای مقابله با سویه‌های کشنده‌تر کرونا آماده می‌کند

"کارل لایترباخ"، وزیر بهداشت آلمان هم درباره عواقب سخت احتمالی جهش های جدید ویروس کرونا ابراز نگرانی کرده و از طراحی مجدد زیر ساخت های واکسیناسیون برای مقابله با چنین شرایطی خبر داده است.

وی در گفتگویی با یک رسانه آلمانی اعلام کرده است: اگر ما با سویه‌ای مانند اومیکرون مواجه شویم که بسیار مسری است اما بسیار کشنده تر است باید بتوانیم در کوتاهترین زمان ممکن واکسن جدیدی را تولید کنیم.

وی از تصمیمات دولت آلمان برای ایجاد زیر ساخت های جدید برای این منظور خبر داده است.

رکورد شاخص ابتلا به کرونا در اسپانیا شکسته شد

شاخص ابتلا به کرونا به ازای هر 100 هزار نفر در عرض دو هفته در اسپانیا هم به 2722 مورد افزایش پیدا کرده است. شمار مبتلایان جدید در اسپانیا روز جمعه به 242440 نفر رسید.

نهادهای بهداشتی در فرانسه هم روز گذشته از ابتلای 328214 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت و 193 مرگ کرونایی جدید خبر دادند.

نهادهای بهداشتی انگلیس هم از ثبت 178250 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت و 229 مرگ کرونایی در این مدت خبر داده‌اند.

ثبت بالاترین رکورد ابتلای روزانه در سوئد

کشور سوئد هم با ثبت 23877 مورد جدید ابتلا به کرونا رکورد جدیدی را در این زمینه ثبت کرده است.

کمبود شدید نیروی پلیس در اسکاتلند

به دلیل کمبود شدید کارکنان ناشی از موج گسترده اومیکرون پلیس اسکاتلند از افسران آزمایشی و نیروهای ویژه به عنوان جایگزین استفاده می کند. به گزارش بی بی سی حدود 600 نفر از این نیروها باید از روز دوشنبه به پلیس اسکاتلند کمک کنند. در آخرین هفته سال 2021 حدود 1700 نیروی پلیس در اسکاتلند به دلیل ابتلا به کرونا به مرخصی استعلاجی و یا قرنطینه رفتند که تعداد آن ها حدود یک سوم بیشتر از هفته قبل از آن بود.

طولانی شدن لیست مناطق پر خطر کرونایی آلمان

دولت آلمان هم لوکزامبورگ و حدود 40 کشور دیگر را به دلیل شمار بالای مبتلایان به کرونا به صورت کامل و یا بخشی در لیست مناطق پر خطر کرونایی خود قرار می دهد. به این ترتیب هر مسافری که از این کشورها به آلمان می آید و به طور کامل واکسینه نشده و یا از کرونا بهبود نیافته است باید به مدت 10 روز در قرنطینه قرار گیرد و تنها 5 روز بعد از قرنطینه با یک تست منفی کرونا می تواند خارج شود.

طرح واکسیناسیون اجباری برای بالای 50 ساله‌ها در ایتالیا

در ایتالیا هم طرح واکسیناسیون اجباری برای افراد بالای 50 سال اجرایی می شود. بر این اساس تا پایان ژانویه باید همه افراد بالای 50 سال در ایتالیا واکسینه شوند و در غیر این صورت در معرض تهدید عواقب و جریمه مالی قرار خواهند گرفت. هیات وزیران روز چهارشنبه در این باره تصمیم گیری کرد و این طرح از امروز لازم الاجرا خواهد بود.

از اول فوریه جریمه 100 یورویی برای کسانی که هنوز واکسینه نشده و یا دوز دوم و یا تقویت کننده را دریافت نکرده اند در نظر گرفته می شود.

از 15 فوریه هم قانون موسوم به 2جی برای افراد بالای 50 سال در ایتالیا اجرایی می شود و متخلفان باید منتظر جریمه بین 600 تا 1500 یورو باشند. این قواعد تا 15 ژوئن اعتبار خواهد داشت.

وضعیت بد بیمارستان‌ها در انگلیس

بیمارستان ها در انگلیس هم بیش از حد تحت فشار قرار گرفته‌اند و حدود 24 مورد از 137 زنجیره بیمارستانی در این کشور به طرح اضطراری روی آورده‌اند که بر اساس آن برخی عمل های جراحی باید لغو شود. این بیمارستان ها دیگر نمی توانند تضمین کنند که افراد مجروح به سرعت در اورژانس ها درمان شوند. بیماران در این بیمارستان ها باید حدود 12 ساعت منتظر بمانند تا پرستار و یا پزشک بتواند از آن ها مراقبت کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon