۳۵ واحد تولیدی و معدنی راکد استان بوشهر به چرخه فعالیت بازگشتند
گروه استانها - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گقت: در ۹ ماه امسال ضمن افتتاح ۴۲ واحد صنعتی و تولیدی در استان ۳۵ واحد تولیدی و معدنی راکد به چرخه فعالیت بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید حسین حسینی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر ساختار جدید وزارت صمت را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: ساختار جدید وزارت صمت ضمن فراهم کردن ظرفیتهای کمک به عرصه تولید، همزمان به کسب و کارهای صنف و صنعت توجه ویژه شده است.
وی کنترل قیمت کالا، جلوگیری از از رشد نقدینگی، پرداخت تسهیلات در زنجیره تأمین و تولید کالا را از جمله برنامهها دانست و بیان کرد: برگزاری جشنواره و نمایشگاه بهاره در همه شهرستانها یکی از سیاستها است که امسال در آستانه عید نوروز راهاندازی میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه با اجرا طرح درج قیمت تمام شده بر روی کالا قیمتهای ساختگی و کاذب از بین میرود خاطر نشان کرد: بررسیها نشان میدهد که در حال حاضر قیمت مصرف کننده درج شده روی برخی از کالاها بهویژه در فروشگاههای بزرگ واقعی و قانونی نیستند و اکثر آنها قیمتهای است که با توافق واحدهای تولیدی و واسطهها و فروشگاه درج میشود.
حسینی با بیان اینکه از اواخر آذر و بر اساس برنامه زمانبندی وزارت صمت طرح درج قیمت تمام شده کالا اجرایی شده است افزود: در استان بوشهر این طرح با هدف شفافسازی قیمتها در 3 گروه اجرا شده است.
وی گفت : بر اساس این طرح واسطههای غیرضروری و قیمتهای ساختگی حذف میشود و کالا با احتساب هزینههای سود عمده یا خردهفروش ، شرکتهای پخش و هزینه حمل به دست مصرف کنده میرسد.
رئیس سازمان صمت استان بوشهر اضافه کرد: عرضه کننده نهایی که همان فروشنده است باید قیمت کالا با احتساب همین هزینهها حداکثر 27 تا 30 درصد بر روی کالا درج شود و دیگر تولید کننده نمیتواند قیمت مصرف کننده را درج کند.
حسینی با بیان اینکه از 27 آذر واحدهای سلولز و پوشک بچه مکلف قیمت تمام شده را درج کردند گفت: گروه دوم از 4 دی آغاز شد و شامل لوازم خانگی و پس از آن هم نوبت به واحدهای فروش لوازم یدکی رسید.
رئیس سازمان صمت استان بوشهر با بیان اینکه در 9 ماه امسال 239 فقره جواز تأسیس برای واحدهای صنعتی و تولیدی صادر شده است گفت: برای این واحدها پیشبینی 5 هزار و 780 میلیارد تومان سرمایهگذاری و شش هزار فرصت شغلی شده است.
حسینی از صدور 42 پروانه بهرهبرداری برای واحدهای تولیدی در استان خبر داد و خاطر نشان کرد: این 42 واحد تولیدی با سرمایهگذاری یک هزار و 527 میلیارد تومان در استان بوشهر راهاندازی و زمینه اشتغال یک هزار و 364 نفر فراهم شده است.
وی توجه به حل مشکلات واحدهای تولیدی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در 9 ماه امسال ضمن افتتاح 42 واحد صنعتی و تولیدی 35 واحد تولیدی و معدنی راکد استان بوشهر شامل 21 واحد تولیدی و 14 واحد معدنی به چرخه فعالیت بازگشتند.
رئیس سازمان صمت استان بوشهر راهاندازی طرحها با پیشرفت فیزیکی 70 درصد به بالا دارند را در اولویت دانست و افزود: در واقع هدف ما راهاندازی واحدهایی است که برای آنها سرمایهگذاری ثابت انجام و برخی خطوط تولید آنها هم راهاندازی شده و با دریافت تسهیلات اندکی میتوانند به چرخه تولید بازگردند.
انتهای پیام/190/ی