استاندار بوشهر: ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در ساخت سد دالکی دشتستان تصویب شد

استاندار بوشهر: 360 میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در ساخت سد دالکی دشتستان تصویب شد

گروه استان‌ها ـ استاندار بوشهر با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به بوشهر گفت: بزرگترین مصوبه سفر هیئت دولت به استان بوشهر تصویب ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در ساخت سد دالکی است که بخش نخست آن تخصیص یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر‌، احمد محمدی‌زاده در برنامه گفت‌وگو با گرامیداشت سالروز حماسه رزمندگان نیروی دریایی سپاه در به زانو درآوردن آمریکای جهانخوار در خلیج‌فارس اظهار داشت: در طول تاریخ بوشهری‌ها بارها استعمار و استکبار را به زانو در آورده‌اند که نمونه آن حماسه رئیسعلی دلواری و علمای منطقه که توانستند انگلیس متجاوز را در بوشهر شکست دهند.

وی حماسه شهید نادر مهدوی و همرزمانش در خلیج‌فارس در شکست آمریکا را از دیگر افتخارات مردم استان بوشهر دانست و تصریح کرد: رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه بار دیگر در چنین روزی آمریکا متجاوز به آب‌های سرزمینی در خلیج‌فارس به زانو کشاندند و تفنگداران آمریکایی را اسیر کردند و ابهت آمریکا را شکستند و افتخاری برای مردم دلاور بوشهر است.

استاندار بوشهر تلاش همه جانبه مسئولان، نمایندگان مجلس، نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، ائمه جمعه و دیگر متولیان در توسعه و پیشرفت استان بوشهر را مهم دانست و بیان کرد: برای پیگیری و حل مسائل مردم ائمه جمعه نقش مهم و تاثیرگذاری دارند و در مجموع تلاش همه دست‌اندرکاران برای خدمتگزاری به مردم تسریع یافته است.

محمدی‌زاده امنیت ، سلامت و وحدت را 3 اصل اساسی برای توسعه و پیشرفت دانست و افزود: امنیت مطلوبی در استان بوشهر حکم‌فرما است و این مهم بستر لازم برای هر گونه فعالیت در ابعاد گوناگون فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه بستر سلامت یکی دیگر از بسترهای توسعه و پیشرفت است تصریح کرد: در 2 سال گذشته بیماری کرونا سلامت جامعه را مورد تهدید قرار داد و بستر همه فعالیت‌ها را تحت‌الشعاع قرار دارد به‌گونه‌ای که تنها در مرداد امسال 344 نفر در استان بوشهر به سبب ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

استاندار بوشهر، وضعیت کنونی جامعه در بعد سلامت و مقابله با کرونا را مطلوب دانست و خاطر نشان کرد: اکنون تعداد بیماران بستری در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر زیر 50 نفر است و 90 درصد جمعیت هدف استان نوبت اول و 80 درصد نوبت دوم واکسن کرونا دریافت کرده‌اند و برای تزریق نوبت سوم واکسن کرونا باید تسریع شود.

محمدی‌زاده، اتحاد و وحدت را از دیگر بسترهای توسعه و پیشرفت دانست و افزود: اکنون اتحاد و همدلی مسئولان و مردم بسیار مطلوب است و همه دست‌اندرکاران پیگیر حل مشکلات و تحقق مطالبات مردم هستند.

وی یکی از موضوعات و برنامه‌های مهم استان بوشهر تأمین آب دانست و با بیان اینکه بیش از 90 درصد منابع آب آشامیدنی این استان در دیگر استان‌ها قرار دارد تصریح کرد: اجرا پروژه‌های آب‌شیرین‌کن و شیرین‌سازی آب دریا برای تأمین آب شرب مردم در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار بوشهر با اشاره به اجرا پروژه آب‌شیرین‌کن با ظرفیت‌های مختلف در نقاط مختلف استان خاطر نشان کرد: ساخت و تکمیل پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر در کنار ساحل خلیج‌فارس بوشهر تسریع یافته و اکنون 5 هزار مترمکعب آب وارد مدار تولید شده و بر اساس تعهد پیمانکار و سرمایه‌گذار مابقی ظرفیت این پروژه تا قبل از فصل گرما وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

محمدی‌زاده به پروژه آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعب بوشهر پرداخت و بیان کرد: این پروژه در ساخت آن تسریع شده و بر اساس برنامه زمان‌بندی تکمیل و افتتاح می‌شود.

وی از ساخت آب‌شیرین‌کن به ظرفیت 5 هزار متر مکعب در وحدتیه و یک‌هزار مترمکعب آب‌پخش در شهرستان دشتستان خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر آن آب‌شیرین‌کن بندرگاه و هلیله بوشهر به ظرفیت یک‌هزار مترمکعب در حال اجرا است که تلاش می‌شود این پروژه‌ها تا قبل از تابستان وارد مدار بهره‌برداری شود.

استاندار بوشهر آب‌شیرین‌کن سیراف به جم  به ظرفیت 28 هزار مترمکعب را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این پروژه تأمین کننده آب شرب شهرستان جم و شهرک‌های نفت است که با ارائه راهکارهای لازم اجرا آن در بخش‌های مختلف خطوط انتقال آب، مخازن، پمپاژ، خطوط برق‌رسانی و تأسیسات آب‌شیرین‌کن تسریع یافته است.

محمدی‌زاده از اختصاص 160 میلیارد تومان برای اجرا خطوط انتقال آب این پروژه خبر داد و بیان کرد: علاوه بر آن اعتبار لازم از محل سفر رئیس جمهور به استان مصوب شد که نقش مهمی در تسریع آن دارد.

وی با اظهار امیدواری برای تکمیل پروژه آب‌شیرین‌کن 28 هزار مترمکعب سیراف به جم افزود: بر اساس برنامه‌ریزی مرحله نخست آن به ظرفیت 10 هزار مترمکعب تا قبل از فصل گرما وارد مدار تولید می‌شود.

استاندار بوشهر یا اشاره به ساخت سد در نقاط مختلف استان خاطر نشان کرد: 3 سد اخند، ارغون و خاییر در بارندگی‌های اخیر آبگیری و در ساخت سد دشت پلنگ و دالکی تسریع شده است.

محمدی‌زاده از تصویب 360 میلیارد تومان برای تسریع در ساخت سد دالکی در سفر رئیس جمهور به بوشهر خبر داد و اضافه کرد: از این مبلغ تاکنون 50 میلیارد تومان آن تخصیص یافته و علاوه بر آن از محل تهاتر نفتی بخشی از اعتبارات سد دالکی تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه سالانه 2 میلیارد مترمکعب روان آب ناشی از بارندگی سالانه از 5 رودخانه اصلی و فصلی استان بوشهر به خلیج‌فارس وارد می‌شود خاطر نشان کرد: برای استحصال  بخشی از این آب‌ها ساخت سد جدید در دستور کار قرار گرفته است که با تکمیل مطالعات عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

استاندار بوشهر به موضوع ته‌لنجی پرداخت و با بیان اینکه حداقل 300 هزار نفر از جمعیت این استان از طریق تجارت و بازرگانی دریایی امرار معاش می‌کنند افزود: در این استان بیش از 2 هزار فروند لنج  و صدها شناور صیادی فعالیت می‌کنند.

محمدی‌زاده با اشاره به تدوین و تهیه طرح پیشنهادی به رئیس جمهور برای ساماندهی فعالیت لنج‌های تجاری و ته‌لنجی تصریح کرد: رونق فعالیت ملوانی، حل مشکل ملوانان، تأمین نیاز اصناف در زمینه عرضه کالا ته‌لنجی و امکان جابجایی کالا ته‌لنجی در نقاط مختلف استان بوشهر برای جلوگیری از فعالیت خودروهای شوتی از موارد طرح پیشنهادی به دولت بود که مورد تصویب هیئت دولت قرار گرفت.

وی با اشاره به آغاز سفر دوم لنج‌های تجاری از بنادر استان بوشهر به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس خاطر نشان کرد: در راستای توسعه طرح‌های اشتغال‌زایی و حمایت از ملوانان استان بوشهر، از اول بهمن امسال همه لنج‌های سفاری و صیادی باید با ملوانان بومی استان فعالیت کنند و ساز و کار این مهم اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه گردشگری یکی از ظرفیت‌های مهم استان است تصریح کرد: آب و هوا مناسب، ساحل زیبا، طبیعت خوب و سرسبز و بازارهای کالای ملوانی ظرفیت مهمی در سفر گردشگران به استان فراهم کرده که پیش‌بینی می‌شود تا فروردین سال آینده 12 میلیون نفر به استان بوشهر مسافرت کنند.

محمدی‌زاده به موضوع پروژه خط ریلی بوشهر پرداخت و با بیان اینکه این پروژه به خط راه‌آهن بوشهر ، عسلویه و شیراز تبدیل شده است افزود: بوشهر تنها بندر در ساحل جنوبی کشور است که فاقد خط ریلی است و این پروژه از مطالبات مهم مردم، و بخش‌های مختلف تجاری و تولیدی است.

وی با بیان اینکه خط ریلی بوشهر پس از 14 سال 8.5 درصد پیشرفت فیزیکی دارد خاطر نشان کرد: هزینه تکمیل این پروژه 35 هزار میلیارد تومان برآورد شده که در 14 سال گذشته 300 میلیارد تومان پرداخت شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه با تأمین اعتبار ‌تصویب شده از محل تهاتر نفتی پروژه خط ریلی بوشهر سرعت می‌گیرد گفت: این پروژه در سال آینده عملیات اجرایی آن تسریع می‌شود.

محمدی‌زاده ساخت مسکن بر اساس اجرا طرح جهش تولید مسکن را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: اکنون عملیات ساخت 2 هزار و 600 واحد مسکونی در شهرها و روستاهای استان آغاز شد و تلاش می‌شود ساخت 12 هزار واحد مسکونی استان بوشهر همزمان آغاز شود.

انتهای پیام/190/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon