۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه برای راه‌اندازی پایانه صادراتی جنوب استان کرمان نیاز است

150 میلیارد تومان سرمایه برای راه‌اندازی پایانه صادراتی جنوب استان کرمان نیاز است

گروه استان‌ها- نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش برای راه‌اندازی پایانه صادراتی جنوب استان کرمان نیاز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عنبرآباد، ذبیح‌الله اعظمی امروز در آیین آغاز به‌کار فاز نخست معدن کرور شهرستان عنبرآباد در جنوب استان کرمان که با حضور سید‌رضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد اظهارداشت: با توجه به نیاز منطقه می‌طلبد شورای عالی معادن در جیرفت و عنبرآباد تشکیل شود.

وی خواهان اکتشاف و مطالعه معادن جنوب استان کرمان شد و گفت: حقوق مالکان با تخصیص 40 درصد انجام شود و احداث و راه‌اندازی صنایع جانبی معدن کرور در دستور کار قرار بگیرد تا مردم از این نعمت مهم برخوردار شوند.

نماینده مردم شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنوب استان کرمان منطقه کشاورزی است افزود: این منطقه بیش از 5 میلیون تن محصولات کشاورزی دارد اما صنایع کشاورزی ما بسیار ضعیف است.

تصریح کرد: پایانه صادراتی جنوب استان کرمان نیاز به 150میلیارد تومان سرمایه در گردش برای راه‌اندازی است که نیاز جدی به حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت دارد.

وی با بیان اینکه بهشت معادن درجنوب کرمان است گفت: جنوب استان کرمان در کشور از هر لحاظ از جمله گلخانه‌ها، کشت و زرع و ... حرف برای گفتن دارد اما صنایع تبدیلی و کشاورزی منطقه نیاز به حمایت دارد‌.

برای جلوگیری از شرکت دلالان در مزایده‌های معدنی تمهیدات لازم اندیشیده شود

در این مراسم مسلم مروجی‌فر مدیر‌کل صمت جنوب استان کرمان نیز اظهار داشت: معدن مس کرور یکی از بزرگترین معادن کشور است و ظرفیت بزرگی برای منطقه و کشور محسوب می‌شود.

مدیر‌کل صمت جنوب استان کرمان تصریح کرد: مس کرور سال‌ها معطل مانده بود و شرایط ادامه کار را نداشت اما با برنامه‌ریزی‌ها و حمایت مسئولان به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه 53 کارخانه صنایع معدنی طی ده سال اخیر در جنوب کرمان مجوز دریافت کرده‌اند گفت: طی یک سال گذشته نیز هزار میلیارد تومان طرح با هزار نفر اشتغالزایی در این منطقه افتتاح شده است.

مروجی‌فر با اشاره به اینکه در حوزه صنعتی نیز بیش از دو هزار مجور تاسیس صادر شده است افزود: از این تعداد 120 مجوز پیشرفت بالای 40 درصد دارند.

مدیر‌کل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان عنوان کرد: 264 واحد صنعتی در جنوب استان کرمان داریم که بیش از 30 درصد مجوزها بر اساس ظرفیت زندگی مردم منطقه صادر شده است.

وی با تاکید براینکه 10 محصول جنوب استان کرمان رتبه برتر کشوری دارند گفت: ما در این منطقه محصول کشاورزی نداریم که تولید شود و سرمایه‌گذار نداشته باشد و نمونه بارز آن شرکت نیلی صنعت عنبرآباد است که بزرگترین مجتمع صنایع غذایی در کشور محصول می‌شود.

مروجی‌فر با بیان اینکه پایانه صادراتی در جیرفت کمک بزرگی به صادرات و فرآوری منطقه می‌کند و پیشرفت فیزیکی بالای  90 درصد دارد خاطر‌نشان کرد: این پروژه منتظر تسهیلات است و از وزیر صمت درخواست کمک برای اتمام پروژه داریم.

وی با اشاره به اینکه کارخانه‌های مس و کنسانتره زیادی در جنوب استان کرمان فعال است که با توجه به ظرفیت منطقه در دورترین نقطه جنوب نیز در حال فعالیت هستند افزود: هر معدن کوچکی که داشته‌ایم کارخانه نیز در کنارش فعال شده تا بسیاری از مشکلات معادن در حوزه کارخانه‌ای برطرف شود.

مدیر‌کل صمت جنوب استان کرمان اظهار داشت: در حوزه مزایده‌های معدنی دچار مشکل هستیم و می‌طلبد برای جلوگیری از شرکت دلالان در این مزایده‌ها تمهیدات لازم اندیشیده شود.

انتهای پیام/511/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon