۳۴ درصد از شهدای شهرستان‌های استان تهران متعلق به شهرستان ری است

34 درصد از شهدای شهرستان‌های استان تهران متعلق به شهرستان ری است

گروه استان‌ها - معاون مدیرکل بنیاد شهید استان تهران گفت: ۳۴ درصد از شهدای شهرستان‌های استان تهران متعلق به شهرستان ری است.

حسین نصراله به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم درری،با بیان اینکه 34 درصد از شهدای شهرستان‌های استان تهران متعلق به شهرستان ری است اظهار داشت: شهرستان ری 2953 شهید گرانقدر تقدیم نظام و انقلاب کرده که از این تعداد 35 شهید انقلاب اسلامی داریم و 4 شهید با عنوان «پیشگامان انقلاب» در قیام هجدهم دی‌ماه 1357 به شهادت رسیدند و 15 شهید گلگون کفن نیز در روز 22 بهمن 1357 به مقام شهادت نائل شدند.

معاون مدیرکل بنیاد شهید استان تهران در ادامه گفت: 7300 جانباز، 486 آزاده در شهرستان ری زندگی می‌کنند و 93 مفقود الاثر نیز از اهالی این شهرستان به ثبت رسیده که پیکر مطهر 8 شهید سرافراز در سال‌های اخیر در عملیات تفحص، شناسایی شده و به خانواده‌ها اطلاع رسانی شده است.

نصراله تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به 40 درصد از پدران و مادران شهدا در قید حیات هستند که در قالب طرح سپاس بازدید از خانواده شهدا به طور مستمر انجام می‌شود.

وی ادامه داد: مردم شهرستان ری همواره در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت زبانزد بوده‌اند و از خرداد سال 1342 تا حال حاضر با حضور فعال خود در تمام صحنه‌ها، در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش خود را به خوبی ایفا کرده‌اند.

رئیس بنیاد شهید شهرستان ری در ادامه ابراز داشت: نقش ایثار و شهادت در شهرستان ری زبانزد است و در همه مقوله‌ها شهید دارد که بیشتر شهدا در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) مدفون هستند و 34 شهید بزرگوار از جمله شهید وحید زمانی نیا، شهید ابوالفضل سرلک و شهید رضا قشقایی فرد در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) دفن شده‌اند.

نصراله در ادامه با اشاره به موزه بنیاد شهید شهرری تصریح کرد: در این موزه برخی از آثار و مدارک و وسایل شهدا نگهداری می‌شود اما لازم است که فضای بزرگتری برای این منظور احداث شود که در این راستا جلسات متعددی با مسئولان شهرستان و استان، باغ موزه دفاع مقدس و شهردار تهران داشتیم و نظر بر این بود که فضای وسیع‌تری در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در زمینه گسترش فرهنگ ایثار و شهادت، بیان کرد: اکنون در جامعه بیشتر به ایثار اجتماعی احتیاج داریم لذا در راستای ترویج فرهنگ شهادت باید ایثار اجتماعی را در جامعه توسعه دهیم زیرا به قول حاج قاسم؛ مقدمه شهید شدن، شهید بودن است.

رئیس بنیاد شهید شهرستان ری، ایثار پرستاران در دوران کرونا را نوعی از ایثار اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: کمک‌های مؤمنانه، کمک به سیل زدگان، زلزله زدگان و آسیب دیدگان کرونا نیز ایثار اجتماعی هستند و همان‌گونه که در دفاع مقدس مردم در پشت جبهه‌ها یاور رزمندگان بودند در زمان حال نیز با این ایثارها رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند عطر دفاع مقدس پیچید.

انتهای پیام/ ع

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon