گام بلند یک شرکت دانشبنیان در بومیسازی "پهپادهای هوشمند کشاورزی"
یک شرکت فناور با تولید "پهپادهای هوشمند کشاورزی، محصولات حوزه مانیتورینگ و هواپیماهای بدون سرنشین" و بومیسازی آنها خود را به عنوان یک شرکت دانشبنیان و پیشرو در این حوزه معرفی کرده است.
به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ پیشرفت فناوری تولید پهپادها یا پرندههای هدایتپذیر از دور، دسترسی به قابلیتهایی که با هواپیماها انجام شدنی نبوده یا بسیار گرانقیمت بود را امکانپذیر کرده است. با این حال فناوری پهپادها تا مدتی نوعی فناوری وارداتی به کشور بوده است.
متخصصان ایرانی در شرکتهای دانشبنیان و با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی بسیار سریع توانستند به جنبههای مختلف این فناوری مسلط شوند و آن را متناسب با نیازهای کاربران ایرانی توسعه دهند.
"محمدعلی یاراحمدی" مدیربازرگانی یک شرکت دانشبنیان موفق در حوزه فناوری پهپادها گفت: با بررسی بازارهای داخلی و خارجی، متوجه جای خالی صنعت پهپادی در حوزههای مختلف کشور از جمله حوزههای مانیتورینگ، کشاورزی و سایر حوزههای صنعتی و نظامی در قسمتهای مختلف ارگانهای دولتی و خصوصی شدیم که دلیل عمده آن قیمت نمونه محصولات خارجی، تحریمها و عدم امکان واردات نمونههای خارجی و عدم ارائه خدمات پس از فروش موثر نمونههای خارجی باشد. ما از ابتدای شروع فعالیت خود سعی کردیم با بومیسازی حداکثری محصولات خود امکان توسعه و استفاده حداکثری این محصولات در حوزههای مختلف را فراهم کنیم.
"محمدمهدی رفیعی" مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: این شرکت در سال 1398 تاسیس شده است اما سابقه فنی شرکت به سال 1393 باز میگردد. مجوز دانشبنیانی این شرکت نیز در سال 98 اخذ شده بود و همچنین میانگین سنی کارمندان این شرکت دانشبنیان 22 و 23 سال است.
رفیعی تصریح کرد: محصولات این شرکت در حوزه هوا و فضا در سه دسته کلی است که دستهای از آنها "پهپادهای هوشمند کشاورزی" است که این پرندهها محلولهای مربوط به کود شیمیایی و سموم کشاورزی را حمل میکنند. دسته بعدی محصولاتی هستند که در حوزه مانیتورینگ استفاده میشوند که این مانیتورینگ، تصویربرداریهای هوایی است که به صورت کامل بومیسازی شده است. دسته سوم نیز هواپیماهای بدونسرنشینی هستند که به صورت هوشمند پرواز میکنند و کاربریهای آنها در نقشهبرداری، آنالیزهای تصاویر هوایی، پایش هوایی و حراست هوایی است.
انتهای پیام/