وجود ۴۱ گروه جهادی در کانون‌های بسیج فرهنگیان اصفهان؛ پویش " لبخند رضایت" با هدف تجلیل از مقام معلم تشکیل شد

وجود 41 گروه جهادی در کانون‌های بسیج فرهنگیان اصفهان؛ پویش " لبخند رضایت" با هدف تجلیل از مقام معلم تشکیل شد

گروه استان‌ها- مسئول بسیج فرهنگیان استان اصفهان گفت: در دوران کرونا پویش "لبخند رضایت" با هدف تجلیل از مقام معلم، حمایت و هدایت دانش‌آموزان محروم و فراهم کردن تجهیزات و وسایل مورد نیاز آنها تشکیل شد.

سرهنگ علی پیمان‌صفت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراصفهان، با اشاره به هدف از تشکیل بسیج فرهنگیان اظهار داشت: هدف، ماموریت، منشور و اساسنامه بسیج فرهنگیان در یک جمله خلاصه می‌شود و آن هم کمک به ارتقا کارآمدی دستگاه آموزش ‌و ‌پرورش و نظام تعلیم و تربیت است. به این معنا که بسیج فرهنگیان کارها و برنامه‌های بر زمین مانده آموزش‌ و‌ پرورش و موضوعات مغفول و یا کم رنگ ‌شده را رشد و تعالی می‌بخشد تا آموزش‌ و پرورشی در سطح نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی ایران باشد.

وی با اشاره به اقدامات این سازمان افزود: فعالیت بسیج فرهنگیان معطوف به همه عرصه‌ها و زمینه‌ها در آموزش‌وپرورش می‌شود. عرصه‌های مشخص و تدوین شده در حوزه‌های فرهنگی، پرورشی، اجتماعی، علمی پژوهشی، سازندگی، عمران و آبادانی وجود دارد و کارگروه‌های مختلفی ذیل بسیج فرهنگیان سراسر کشور و استان تعریف شده که در این عرصه‌ها در طول سال ابلاغ برنامه دارند و همکاران در کانون بسیج فرهنگیان زیر مجموعه سازمان بسیج فرهنگیان فعالیت می‌کنند.

رئیس بسیج فرهنگیان استان اصفهان بیان کرد: در تمامی نواحی و مناطق آموزش‌ و پرورش و در شهرستان‌ها یک کانون بسیج فرهنگیان داریم. در عرصه جغرافیایی استان 41 کانون بسیج فرهنگیان مستقر داریم. معلمان، کادر اداری و کادر آموزشی آموزش ‌و پرورش عضو کانون بسیج فرهنگیان هستند و در استان آمار چشمگیری داریم.

پیمان‌صفت ادامه داد: رویکرد فعالیت‌های سازمان طبق هدفی که ترسیم شده است و با برنامه‌ریزی در ابتدای هر سال و ابلاغ آن صورت می‌گیرد شاهد ارتقا کارآمدی آموزش و پرورش  در حوزه‌های مغفول مانده هستیم؛ به ویژه بسیج فرهنگیان اهتمام ویژه به موضوعات پرورشی و تربیتی به خصوص در دوران کرونا داشته و از طرف بسیج فرهنگیان کشور و ذیل آن بسیج فرهنگیان استان پویشی با عنوان "لبخند رضایت" راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به اهداف این پویش تصریح کرد: در دوران کرونا متاسفانه زحمات و تلاش‌های روزمره فرهنگیان و معلمان جایی در اجتماع ما دیده نشد. قشری که مظلوم واقع شد و در دوران شیوع کرونا فعالیت‌ها و تلاش‌های آن‌ها نادیده گرفته شد و در جامعه ما آن‌طور که باید و شاید رسانه‌ای نشد، قشر مظلوم و فرهیخته معلمان بودند که اکثرا از صبح تا پاسی از شب به فعالیت‌ می‌پرداختند. در قبل از دوران کرونا معلمان در مدت زمان مشخص مشغول بودند و بعد از آن به مسائل شخصی و خانوادگی خود می‌پرداختند. رویکرد اول پویش لبخند رضایت به بحث تجلیل و تکریم از معلمان در زمان کرونا بود و موج رسانه‌ای ایجاد کردیم تا از طرف تمامی آحاد مردم از مقام معلم تجلیل  به عمل بیاید.

مسئول بسیج فرهنگیان استان اصفهان در خصوص رویکرد دیگر این پویش گفت: قبل از دوران کرونا، بازماندگی از مبحث پرورشی و تربیتی درنظام آموزش و پرورش وجود داشت. در دوران کرونا وبا توجه به حضور و فعالیت دانش‌آموزان در فضای مجازی و معضلاتی که در خصوص مسائل تربیتی و پرورشی وجود داشت، سعی شد تا خلا آن را با رویکردهای فضای مجازی  و در بستر فضای حقیقی برطرف کنیم و کلاس‌هایی با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد و تلاش کردیم مسائل تربیتی در این دوران فراموش نشود و در مباحث قسمت اعظمی از کلاس‌های مجازی نیز این موضوعات گنجانده و برای دانش‌آموزان تشریح شد.

وی بیان کرد: در مناسبت‌های مختلف مانند هفته دفاع مقدس، فتح خرمشهر، هفته بسیج، هفته معلم و دهه فجر و گرامیداشت شهید حاج قاسم سلیمانی و حماسه 9 دی در زمان خودش، در کلاس‌های مجازی به آن پرداخته شد و در کنار آن مسائل تربیتی، روان‌شناختی و اخلاقی در کلاس‌های درس تشریح شد تا خلا مسائل تربیتی تا حدودی جبران شود.

پیمان‌صفت با اشاره به سومین رویکرد پویش لبخند اضافه کرد: هدف سوم بحث دانش‌آموزانی بود که از دسترسی به فضای مجازی و پیشبرد مباحث علمی و تحصیلی محروم بودند. قشری از دانش‌آموزان به ویژه در مناطق محروم از دسترسی به امکانات و تجهیزات و سخت‌افزارهایی که برای آموزش از جمله گوشی موبایل، تبلت و سایر تجهیزات محروم بودند و نتوانستند از آن استفاده کنند. پویش لبخند رضایت با هدف شناسایی این دانش‌آموزان و رفع مشکلات این دانش‌آموزان صورت گرفت. تعدادی امکانات آموزشی برای این دانش‌آموزان خریداری شد و با مشارکت فرهنگیان آحاد مردم نسبت به خرید گوشی و تبلت برای دانش‌موزان محروم خریداری و تحویل شد.

 
وی تصریح کرد: در این قسمت از پویش همچنین معلمان جهادی که هم به لحاظ مجازی و یا حضوری برای آن‌ها مقدور بود که محرومیت دانش‌آموزان و بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزانی که از امکانات و تجهیزات محروم بودند را برطرف کنند، کار جهادی انجام دادند و در کلاس‌ها یا پایگاه‌ها و مساجدی که مشخص شده بود، حضور پیدا کردند. بعضا معلمانی به مناطق محروم برای این کار جهادی کوچ کردند و کیلومتر ها مسافت را از محل سکونت خود حرکت می‌کردند و به روستاهای دوردست می‌رفتند و در روستاها فعالیت آموزشی و پژوهشی انجام می‌دادند و اجازه ندادند دانش‌آموزانی از دسترسی به فضای مجازی و علم و آموزش بازمانند.

مسئول بسیج فرهنگیان استان اصفهان با اشاره به مزایای کرونا و تبدیل تهدید به فرصت گفت: ما تا قبل از دوران کرونا 3 گروه جهادی داشتیم و در دوران کرونا همه 41 کانون‌های استان اصفهان، حداقل یک گروه ده نفره جهادی تشکیل دادند و در زمینه تحصیلی و علمی دانش‌آموزان محروم را حمایت و هدایت کنند.

انتهای پیام/163/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon