ابتلا به کرونا در استان یزد ۴ برابر شد
گروه استانها - استاندار یزد با بیان اینکه گزارش کرونا در استان یزد نگران کننده است گفت: چهار برابری شدند آمار بیماران کرونایی در استان یزد وضعیت رو به قرمز را نشان میدهد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهران فاطمی در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد با بیان اینکه گزارش نگرانکننده است اظهار داشت: ما رو به وضعیت قرمز هستیم و شاهد چهار برابری شدن آمار بیماران بستری و سرپایی مبتلا به کرونا هستیم.
وی با بیان اینکه همزمان با این افزایش ابتلا به کرونا، میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهشی بوده به 38 درصد رسیده است، عنوان کرد: هر چند از لحاظ پوشش واکسیناسیون در کشور وضعیت مناسبی داریم اما از مجموع واجدین شرایط برای تکمیل چرخه تزریق واکسن تاکنون 44 درصد مراجعه کردند و 56 درصد مراجعه نداشتند.
استاندار یزد با اعلام هشرار جدی به مدیران و فرمانداران بیان کرد: اگر مداخله جهت کنترل بیماری صورت نگیرد و همچنان این روند پیش برود بهمن و اسفند کرونایی خواهیم داشت و این مسئله سبب میشود تا با تعطیلیها و خسارتهای مجدد رو به رو شویم.
فاطمی افزود: رسانهها در جهت اطلاعرسانی به مردم و ایجاد حساسیت اقدام کرده و وضعیت قرمز کرونایی رو دنبال کنند، علاوه بر این سازمانها و ارگانها مختلف استان به خصوص سازمان تبلیغات اسلامی، سپاه، بسیج و آموزش و پرورش مجددا در بین همه اقشار مردم با اعلام وضعیت بیماری و آمار و ارقام در استان این نگرانی را در مردم ایجاد و تقویت کنند.
وی با تأکید بر اینکه همه مردم باید دوز سوم واکسن را تزریق کنند بیان کرد: در استان 51 بیمار مبتلا به امیکرون در سنین 3 تا 73 سال شناسایی شدند این میزان در حالتی که هنوز کیت تشخیص به مقدار زیاد در اختیار نیست شناسایی شدند.
فاطمی افزود: با توجه به افزایش بیماران در استان و احتمال ورود به پیک جدید کرونا در استان؛ دانشگاه علوم پزشکی یزد به فکر ذخیره داروها باشند، متأسفانه سیر استان در مقایسه با کشور یک سیر صعودیتر است.
استاندار یزد با تأکید بر اینکه کمیتههای تخصصی ذیل ستاد فعالتر عمل کنند خاطرنشان کرد: اندیشکده ستاد استانی مقابله با کرونا در استان هر چه زودتر راهاندازی شود تا با مداخله دقیق و کار کارشناسانه؛ اوضاع و شرایط بیماری در استان به حالت عادی برگردد.
فاطمی با تأکید بر اینکه ارائه خدمات به افراد فاقد کارت واکسن و یا فاقد آزمایش pcr ممنوع است گفت: نیروهای مردمی که در پیکهای قبل فعالیت داشتند مجدد با محوریت سپاه و بسیج به منظور اقناعسازی و ایجاد حساسیت وارد میدان شود و به طور مستمر در جهت افزایش پوشش واکسیناسیون با اقشار مختلف مردم ارتباط بگیرند.
وی گفت: ارائه تذکر و برخورد جدی به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی در اصناف، رستورانها، کارخانجات و در تجمعات فرهنگی و اجتماعی، مذهبی جدیتر اعمال شود، همچنین نیرویهای انتظامی استان در مواردی مطابق دستورالعملها با افراد خاطی برخورد کرده و تذکر بدهند.
محسن میرزایی در این ستاد با اشاره به افزایش بیماران کرونایی در استان اظهار داشت: رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان رو به کاهش است که این موضوع سبب افزایشی شدن موارد جدید ابتلا در استان یزد شده است.
وی بیان کرد: 22.1 درصد افراد بالای 18 سال دوز سوم واکسن خود را دریافت کردند که با توجه به افزایش بیماران در استان عدد مناسبی نیست همچنین 80 درصد دانشآموزان بالای 12 واکسن زدهاند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: میانگین پوشش واکسیناسیون نوبت اول در همه گروههای سنی 71.7 درصد و نوبت دوم 62.7 درصد است.
میرزایی بیان کرد: از ابتدای مهر ماه تاکنون 2829 دانشآموز و فرهنگی در استان یزد به کرونا مبتلا شدند، متأسفانه همچنان 868 نفر از فرهنگیان استان یزد برای دریافت واکسن اقدام نکردند و تنها 9 نفر در دی ماه تست پیسیآر خود را انجام دادند.
تیمهای سیار واکسیناسیون در استان یزد روزانه 400 دوز تزریق واکسن انجام میدهند، همچنین اتوبوس واکسیناسیون در استان یزد که از 24 دی ماه شروع به کار کرده است تاکنون 1085 دوز تزریق واکسن انجام داده است.
از مصوبات این جلسه تقویت اجرای طرح شهید سلیمانی و رهگیری بیماران به شکل جدیتر بود، علاوه بر این بر ممنوعیت ورود و ارائه خدمات به افراد واکسینه نشده در دستگاهها تأکید شد.
انتهای پیام/781/ ع