بسیج سازندگی استان یزد در ایجاد اشتغال‌های خانگی حضور فعال دارد


بسیج سازندگی استان یزد در ایجاد اشتغال‌های خانگی حضور فعال دارد

گروه استان‌ها- بسیج سازندگی یزد زمینه ایجاد شغل‌های خانگی به ویژه اشتغال بانوان را تسهیل کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، دغدغه اشتغال که داشته باشیم همتی از جنس بسیج و بسیجیان به میان می‌آید تا اندازه‌ای که حتی بانوان خانه‌دار هم می‌توانند توانمندی‌های خود را به عرصه حضور درآورند. توانمندی‌هایی که هم کسب درآمد است و هم یادگیری هنر و هم زمان را بهینه گذراندن که از هر چیزی مهم‌تر است.

محمدعلی میرحسینی فرمانده ناحیه مقاومت روح‌الله سپاه الغدیر یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این رابطه اظهار داشت: بسیج در همه زمینه‌ها به ویژه در راه‌اندازی شغل‌های خانگی و اشتغال بانوان خانه‌دار فعال است.

وی گفت: بانوانی که توانایی، ایده و فکر دارند ولی مکان و سرمایه ندارند وظیفه بسیج سازندگی است که با اعطای وام و ایجاد مکانی مناسب برایشان موقعت کار و تولید را ایجاد کند.

فرمانده ناحیه مقاومت روح‌الله سپاه الغدیر با اشاره به اینکه امکان گسترش اشتغال در همه جا وجود دارد، بیان کرد: اگر به توانمندی‌های بانوان بها بدیم و آن‌ها را گسترده کنیم می‌توانیم بازارهای داخلی و حتی صادرات را در دست بگیریم که این امر به حمایت بیش از پیش دولت نیازمند است.

وی ناحیه روح‌الله را دارای بیش از 30 صندوق قرض‌الحسنه و 10 کارگاه تولیدی دانست و گفت: در آینده شاهد راه‌اندازی همه کارگاه‌ها باشیم.

حضور و مشارکت بسیج در امر اشتغال‌زایی و توسعه مشاغل خانگی و خرد زمینه‌ای را فراهم کرده که افراد زیادی بتوانند با دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی و یا با حمایت‌های بسیج، اقدام به کارآفرینی و ایجاد فرصت‌های شغلی کنند.

یکی از این افراد طلبه‌ای جوان است که با ایجاد یک کارگاه خیاطی، موفق شده چند نفر از بانوان را مشغول به‌کار کند، این طلبه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: کارگاه خیاطی تولید شال و ملزومات حجاب از یک دغدغه برای تولید ملزومات حجاب برای بانوان ایجاد شد تا علاوه بر پوشش اسلامی تنوع و زیبایی را داشته باشد.

وی تشریح کرد: این دغدغه سبب شد خانواده‌اش  شروع به طراحی مدل‌های حجاب و به دنبال آن  ایجاد کارگاه خیاطی برای دوخت این ملزومات کنند، بنابراین کار خیاطی و طراحی داخل همین کارگاه با همکاری اعضای خانواده انجام و کارهای دوردوزی، ملیه‌دوزی و گلدوزی توسط چند نفر از خانم‌های خانه‌دار دیگر انجام شده و فروشگاه‌هایی که ملزومات حجاب و عفاف می‌فروشند از خریداران هستند.

این طلبه جوان گفت: مبلغی به صورت مشارکتی و 5 میلیون تومان وام با کمک بسیج سازندگی از صندوق حضرت مهدی موعود پایگاه نرجس خاتون گرفته و لوازمی چون چرخ، اتو، سردوز، قیچی برقی و غیره خریداری و کار تولید شروع شده است.

وی افزود: تولید ما بستگی به فروش دارد به هر میزان که بتوانیم بازاریابی بیشتری داشته باشیم و سفارش کار بگیریم تولیدات ما هم بالا می‌رود ولی به دلیل آن که نقدینگی ما پایین است نمی‌توانیم یک دفعه حجم سنگینی تولید کنیم تا بعدها از ما بخرند مجبوریم طبق سفارش‌ها تولید کنیم بنابر این اگر مشکل بازاریابی برطرف شود که بتوان مواد اولیه را همان ابتدا به صورت عمده خریداری کنیم و میزان تولید را بالا ببریم قیمت تمام شده برایمان پایین‌تر می‌آیید و فروش بالاتر می‌رود.

این کارآفرین یزدی با اشاره به اینکه 6 نفر در حال حاضر با این کارگاه فعالیت دارند، بیان کرد: امکان همکاری تا 20 نفر را داریم و همین 6 نفر هم گاهی اوقات در سفارش‌های سنگین به 10 نفر می‌رسند.

وی کمک مسئولان در ادامه راه کارگاه‌های تولیدات خانگی را مؤثر دانست و گفت: همکاری مسئولان برای کمک‌های مالی برای تأمین مواد اولیه ارزان قیمت و معرفی مؤسسات فرهنگی برای بازاریابی گسترده‌تر بسیار می‌تواند به رونق این کارگاه‌ها بیفزاید ضمن آن که سبب حذف دلالان و رسیدن محصولات به دست مردم با قیمت مناسب می‌شود که هم به نفع تولیدکنندگان و هم مصرف‌کنندگان است.

در کارگاه خیاطی دیگری که باز هم به همت بسیج سازندگی یزد سروسامان گرفته دختران جوانی پای کار آمدند تا علاوه بر یادگیری یک هنر و بهره‌گیری بهتر از اوقات خود به درآمد رسیدند.

 یکی از دختران جوان در این کارگاه خیاطی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدود یک سال است که در این کارگاه مشغول به یادگیری کار خیاطی از الگو کشیدن تا دوخت است و اشتغال بسیار خوبی هم به حساب می‌آید.

وی گفت: در یک کارگاه تولیدی بسیار باید کار بلد باشیم تا بتوانیم به هم‌پای خود برسیم و به سرعت کارها را انجام دهیم تا در زمان هم صوفه‌جویی کرده و سفارش بیشتری تحویل دهیم.

این دختر جوان افزود: به طور کلی خیاطی کردن هنر و فعالیت خوبی است برای افرادی که علاقه دارند و می‌توانند حداقل برای افراد خانواده و نزدیکان خود خیاطی کنند.

به گزارش تسنیم این کارگاه‌های تولیدات خانگی خاری کوچک در چشم دشمنان بزرگ بسیج هستند، آن‌ها که نمی‌توانند حضور شبانه‌روزی و فعالیت گسترده بسیج را ببینند که چگونه برای رساندن ایران اسلامی به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید ملی از کارگاه‌های کوچک خانگی شروع می‌کنند و به کارخانه‌های بزرگ می‌رسند اما هنوز جای خالی حمایت مسئولان در رفع مشکلات این کارگاه‌ها احساس می‌شود.

قطع به یقین در صورتی که بخواهیم زمینه اشتغال گسترده افراد در جامعه و ایجاد رونق اقتصادی را شاهد باشیم راهی جز توسعه فعالیت مشاغل خانگی و خرد را نداریم و باید به این سمت برویم که از چنین مشاغلی حمایت بیشتری صورت پذیرد تا به این وسیله و با هزینه کم، افراد زیادی مشغول به‌کار شوند.

انتهای پیام/785/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon