وزیر بهداشت: تعداد بیماران سرپایی کرونایی در کشور ۴ برابر افزایش یافته است


وزیر بهداشت: تعداد بیماران سرپایی کرونایی در کشور 4 برابر افزایش یافته است

وزیر بهداشت با بیان اینکه در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی کرونا در کشور تقریبا، ۴ برابر افزایش پیدا کرده که نگرانی زیادی برای ما ایجاد کرده است، گفت: تزریق دوز سوم واکسن کرونا باید به سرعت انجام شود زیرا نگران اومیکرون هستیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین تجلیل از بانوان پزشک جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به پرسشی درباره استقبال مردم از دوز سوم واکسن کرونا و همچنین وضعیت اومیکرون در کشور، گفت: متأسفانه آن طور که ما فکر می‌ کردیم از تزریق دوز سوم استقبال نشده و نزدیک به 21 تا 22 درصد واکسیناسیون دوز سوم انجام شده است؛ تزریق دوز سوم باید به سرعت انجام شود چراکه نگران اومیکرون هستیم.

وی با بیان اینکه در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی کرونا در کشور تقریباً 4 برابر افزایش پیدا کرده که نگرانی زیادی ایجاد کرده است، اظهار کرد: با توجه به اینکه واکسن در مراکز واکسیناسیون وجود دارد، امیدواریم مردم برای دریافت واکسن به مراکز اعلام شده مراجعه و استقبال کنند تا ان‌شاءالله بتوانیم‌ این مرحله را پشت سر بگذاریم.

در کشورهای اروپایی و آمریکایی وضعیت بیماری بسیار بد است

عین‌اللهی ادامه داد: در کشورهای اطراف ما، در اروپا و آمریکا وضعیت بیماری بسیار بد است؛ آیت‌الله رئیسی که به روسیه رفته بودند در جلسه ستاد ملی کرونا اعلام کردند اوضاع بیماری در روسیه هم بسیار بد بوده و میزان گرفتاری مردم و مرگ‌ومیر بالا است؛به لطف خدا در کشور ما فعلاً وضعیت‌ خوب است اما باید وضعیت خوب را نگه داریم و ادامه پیدا کند که لازمه آن، این است که مردم برای دریافت واکسن اقدام کنند.

وزیر بهداشت همچنین در ادامه درباره وضعیت بازگشایی‌ها در کشور هم توضیح داد: همانطور که اعلام شده با رعایت تهویه مناسب و حفظ فاصله، بازگشایی می‌تواند انجام شود و اگر احتمال مشکل وجود داشته باشد، ممکن است ستاد ملی کرونا تصمیم دیگری اتخاذ کند؛ فعلا بازگشایی با شرایط اعلام شده در حال انجام است.

وی به موضوع تعویق اعزام پزشکان زن طرحی به مناطق محروم و دورافتاده اشاره و مطرح کرد: وزارت بهداشت مسئول سلامت همه مردم کشور اعم از تهران، اصفهان، ایلام، سیستان و بلوچستان، بندرعباس و... است و ما باید همه مناطق را از نظر سلامت تأمین کنیم. افرادی که درس خوانده و متخصص شدند، فقط مربوط به تهران و شهرهای بزرگ نیستند و باید به مردم محروم خدمت کنند چرا که برخی از آنها متعهد به خدمت هستند به این معنا که در زمان امتحان که با نمرات کمتر قبول شدند به عنوان افراد متعهد مناطق محروم  تعهد دادند.

عین‌اللهی با بیان اینکه امسال هم همانطور که اعلام شد شورای عالی انقلاب فرهنگی 20 درصد از ظرفیت پزشک عمومی را به مناطق محروم و به صورت بومی‌‌گزینی اختصاص داد، تصریح کرد: همه ما در ارتباط با مناطق محروم مسئول هستیم به خصوص در شرایط فعلی که باید مراکز درمانی‌ برای درمان مبتلایان به کرونا آماده باشند. برای ما قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است خدایی نکرده مجددا بیمارانی را در مراکز داشته باشیم و بنابراین باید در سراسر کشور آمادگی لازم ایجاد شود؛ خدمت متخصصان اعم از زنان و مردان در کل کشور و در مناطق محروم باید انجام شود.

وی با بیان اینکه اهمیت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در این است که این میلاد در ایامی اتفاق افتاد که جاهلیت عرب هیچ‌ ارزشی برای زن قائل نمی‌شد، گفت: اما در آن جامعه بسیار تاریک و در دنیای عرب جاهلی، میلاد نوری اتفاق افتاد که تا امروز الگوی همه مسلمانان جهان است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین شاخصه حضرت فاطمه (س) تعلیم و تربیت و هدایت بشری بود. الگوهایی که ایشان در تربیت فرزندان داشتند، ایفای نقش و مسئولیت اجتماعی، شفقت، عفاف، ایثار، مقام رضا، صبر، عبادت، تلاش و بخشش در اوج نیاز، استواری در برابر ستم و زورگویی از جمله خصوصیات حضرت فاطمه (س) بوده است؛ یکی دیگر از مشخصات ایشان که باید همواره مورد توجه ما باشد استواری از دفاع از ولایت تا پای شهادت است.

تمام ابعاد یک انسان کامل در شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) متبادر بوده است

وزیر بهداشت با بیان اینکه تمام ابعاد یک انسان کامل در شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) متبادر بوده است، عنوان کرد: در واقع وجود ملکوتی ایشان در عالم خاکی ظاهر شده بود و به عنوان یک زن انسان‌‌ساز بودند که تمام خصلت‌های انبیا در ایشان وجود داشت.

عین‌اللهی با اشاره به اینکه حضور بانوان بعد از انقلاب در تمام عرصه‌ها کاملا مشهود است و امروزه شاهد حجم بالای حضور زنان در همه جوامع  هستیم، گفت: علی‌رغم تمام توطئه‌ها، شایعه‌ها و دروغ‌های دشمن، امروزه خانم‌ها کاملا در جامعه فعالیت می‌کنند و این موضوع مشهود است. در سال 1371 به شوروی سفر کرده بودم که آنجا خانمی از من پرسید آیا خانم‌ها در ایران درس می‌ خوانند؟؛ گفتم نه ‌تنها خانم‌ها درس می‌‌خوانند بلکه در همه عرصه‌ها حضور دارند و استاد دانشگاه هستند. دشمن بی‌اندازه سم ‌پاشی کرده و دروغ گفته که چنین تفکری وجود دارد. متأسفانه طبق فرمایش مقام معظم رهبری، هنر ما، اقدامات انجام شده را به خوبی نمایش نمی‌دهد. بارها این موضوع را مطرح کردیم و خواستیم که در این خصوص فعالیت‌هایی انجام شود چراکه تنها با حرف کارها انجام نمی‌شود، این هنر است که  می‌تواند این فعالیت‌ها را به نمایش بگذارد. در دفاع مقدس، زنان هم در صحنه بودند و شاهد ایثار و فداکاری آنها بودیم، هیچ مجروحی بر زمین نمی‌ماند و فعالیت‌های شبانه‌روزی انجام می‌دادند.

وی در ادامه با بیان اینکه حوزه سلامت شاید بیش از حوزه‌های دیگر مفتخر به حضور بانوان توانمند، عالم، پژوهشگر، ایثارگر و فداکار است، تصریح کرد: حدود 60 درصد از پرسنل وزارت بهداشت که در کسوت‌های مختلف مشغول فعالیت هستند، خانم هستند. ما دوران بسیار سخت کرونا را در دو سال اخیر داشتیم که بسیاری از کشورها که خیلی ادعای پیشرفت دارند، در این دوران امتحان خوبی را پس ندادند. شاهد بودیم که در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیماران کرونایی روی زمین ماندند در حالی که جامعه پزشکی و به خصوص بانوان در کشور ما در این ایام، امتحان بسیار خوبی را پس دادند. من رئیس بیمارستان بودم و از نزدیک شاهد این فداکاری بودم. شاید در هفته یک روز هم خانه نمی‌رفتند و ایثارگری می‌کردند؛ این از نمونه‌های بارز است که می‌توانیم بگوییم بانوان فداکاری در کشور داریم. تعدادی از شهدای مدافع سلامت ما از بانوان سلامت هستند که تا پای جان ایستادند. درخشش بانوان کادر سلامت امروزه زبانزد دنیا است چرا که آنان از شاگردان مکتب حضرت فاطمه زهرا(س) و پیروان راستین امام و یاران صدیق انقلاب هستند.

وزیر بهداشت تأکید کرد: ما امروزه با پیروی از حضرت فاطمه زهرا (س) باید بدانیم که دفاع از ولایت فقط با شعار نیست و باید این موضوع را در هرجایی که هستیم انجام دهیم. بحث مهمی که در حوزه بانوان سلامت وجود دارد، درمان آلام مردم و خدمت دلسوزانه برای سلامت مردم است؛ امروزه عدالت، مهم‌ترین مسئله است که باید به آن توجه کرد. شعار مصوب و برنامه ما هم در وزارت بهداشت طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» است که در این طرح بانوان نقش مهمی را برعهده دارند. متأسفانه امروزه مناطق محرومی در کشور داریم که بدون فعالیت یک یک ما و بدون فعالیت بانوان نمی‌توانند به منطقه برخوردار تبدیل شوند. اگر درس خواندیم و خدا توفیق داده و متخصص شدیم، تکلیف است که به مردم محروم خدمت کنیم.

وی گفت: امروزه در برف و بوران سرما مردم مناطق محروم برای برخورداری از خدمات سلامت در مناطقی دور از محل زندگیشان، با مشکلات متعددی مواجه هستند. خوشبختانه بعد از انقلاب در رشته زنان و زایمان فقط خانم‌ها تخصص دارند و اگر قرار باشد این زنان فقط بخواهند در شهرهای بزرگ خدمت ارائه دهند، یک نمونه‌ای از ظلم است. افزایش جمعیت تنها مربوط به ما نیست و مربوط به جامعه است. باید کمک کنیم تا جمعیت در مناطق محروم، برخوردار و ... افزایش یابد و بتوانیم مناطق محروم را از مجموع اقدامات برخوردار کنیم که نکته مهمی است.

عین‌اللهی در پایان گفت: از  همه همکاران و بانوان گرامی که در نظام سلامت فداکاری می ‌کنند و ایثار خود را در ایام کرونا نشان دادند قدردانی می‌کنم. به روح بانوان شهدای سلامت نیز درود می فرستم و امیدوارم شاهد شکوفایی هرچه بیشتر بانوان باشیم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon