گوگل تبانی در زمینه تبلیغات با فیسبوک را نپذیرفت

گوگل تبانی در زمینه تبلیغات با فیسبوک را نپذیرفت

شرکت گوگل شکایت مطرح‌شده علیه این شرکت مبنی‌بر تبانی با فیسبوک در زمینه تبلیغات را تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در آخرین شکایت مطرح شده علیه شرکت گوگل (Google) این شرکت به تبانی با شرکت فیسبوک (Facebook) در زمینه تبلیغات متهم شده است. در بخشی از این شکایت، گفته شده است که گوگل در پروژه‌ی موسوم به Jedi Blue امتیازهای ناعادلانه‌ای در مزایده‌های تبلیغاتی به فیسبوک اعطا کرده است. این شکایت تا جایی پیش می‌رود که گفته شده است «ساندار پیچای»، مهندس و مدیرعامل اجرایی هندی تبار گوگل و مارک زاکربرگ، یکی از موسسان فیسبوک و شریل سندبرگ، مدیرارشدعملیات از فیسبوک همگی توافق‌نامه‌ی آن را امضا کرده‌اند.

در همین راستا در روزهای اخیر کن پکستون(Ken Paxton)، دادستان کل تگزاس، به همراه ائتلافی از ایالت‌های دیگر شکایتی علیه رفتار ضدرقابتی گوگل و فیسبوک در حوزه‌ی تبلیغات مطرح کردند. اکنون، گوگل درخواستی برای ردکردن و تکذیب بخش‌های زیادی از این پرونده ارائه داده است.

گوگل مدعی شده است اگر اتهامات مطرح‌شده‌ی مدعیان واقعیت داشته باشد، این یعنی شرکت مذکور مجبور شده است نتیجه‌ی سرمایه‌گذاری و نوآوری‌های خود را با رقبایش به‌اشتراک بگذارد. گوگل در ادامه استدلال کرد که برخی اتهامات مدعیان سال‌ها پیش به‌پایان رسیده و این ادعاها را نامربوط کرده است و همچنین مدعیان نتوانسته‌اند ثابت کنند که این شرکت رفتار ضدرقابتی انجام داده است.

آدام کوهن، مدیر سیاست اقتصادی گوگل، پستی وبلاگی منتشر کرد که در آن، جزئیات بیشتری از تصمیم این شرکت برای ثبت درخواست رد شکایت مطرح‌شده ارائه می‌دهد. کوهن به‌ویژه دادستان تگزاس را به ارائه‌ی ادعاهای نادرست و تحریک‌آمیز متهم کرد که تجارت و محصولات و انگیزه‌های گوگل را نادرست معرفی می‌کند. ‌‌‌‌‌‌‌‌وی تعداد انگشت‌شماری از ادعاهای مطرح‌شده در شکایت دادستان تگزاس و به‌ویژه ادعاهای مرتبط با تبانی با فیسبوک را رد و تکذیب کرد.

گوگل می‌گوید که در سال 2018 مشارکت فیسبوک در برنامه‌ی مناقصه‌ی خود را علناً اعلام کرد. گوگل به‌جای ضدرقابتی‌بودن، استدلال کرد که مشارکت فیسبوک در این مزایده‌ها درواقع برای تبلیغ‌کننده و نمایش‌دهنده مفید بوده است.

مدیر سیاست اقتصادی گوگل در این خصوص اظهار داشت:

«اگر فیسبوک بخشی از مناقصه نبود، پکستون می‌توانست ادعا کند که مانع از دسترسی رقیب به محصولاتمان می‌شویم و ناشران را از درآمد اضافه محروم می‌کنیم.»

قانون نوآوری و انتخاب آنلاین آمریکایی

در چند روز گذشته با توجه به برنامه ریزی کمیته قضایی سنا برای بحث در مورد «قانون نوآوری و انتخاب آنلاین آمریکا» و قانون بازار‌های برنامه باز در این هفته، شرکت‌ گوگل مخالفت خود را با هر دو لایحه بیشتر کرد.

گوگل مشکل خاصی درباره‌ی «قانون نوآوری و انتخاب آنلاین آمریکایی» مطرح کرد که درصورت تصویب آن، برتری ناعادلانه‌ی محصولات و خدمات خود در پلتفرم‌هایشان را برای بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی فناوری غیرقانونی می‌سازد. ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، در برخی مواقع، شخصاً با چند تن از قانون‌گذاران تماس گرفته و از آنان خواسته بود تا با این قانون مخالفت کنند. درنهایت، این تلاش‌ها به شکست انجامید و روز پنجشنبه، کمیته‌ی قضایی سنا با اکثریت قاطع (16-6) به پیش‌برد این قانون رأی داد.

درنهایت کوهن برنظر گوگل تاکید داشت که بزرگترین شرکت جست‌وجوی اینترنت هیچ مزیتی در مناقصه‌ها برای فیسبوک و هیچ شرکت دیگری قائل نشده است ‌‌‌‌‌‌و فیسبوک نیز مثل سایر پیشنهاددهندگان در مناقصه‌ها رقابت می‌کند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon
آسیاتک