ضرر ۳۵۰ میلیارد یورویی کرونا برای اقتصاد آلمان

ضرر 350 میلیارد یورویی کرونا برای اقتصاد آلمان

نتیجه یک بررسی نشان می‌دهد که بحران دو ساله کرونا حدود ۳۵۰ میلیارد یورو به اقتصاد آلمان خسارت وارد کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شیوع کرونا در آلمان هم همچون کشورهای اروپایی دیگر عواقب اقتصادی، اجتماعی و سیاسی گسترده‌ای به بار آورده است.

"دویچه وله" آلمان در گزارشی نوشت: نتایج یک بررسی نشان می دهد که پیامد همه گیری کرونا طی دو سال گذشته 350 میلیارد یورو هزینه بر اقتصاد آلمان وارد شده است.

برآوردهای ''موسسه اقتصاد آلمان'' (IW) در سالگرد شیوع پاندمی کرونا در آلمان حاکی از آن است که بخش بزرگی از این هزینه سنگین، به دلیل کاهش مصرف و دلیل دیگر آن کاهش سرمایه گذاری توسط شرکت ها است.

این موسسه اقتصادی در آلمان پیش بینی می کند که در سه ماه نخست سال جاری میلادی نیز ممکن است 50 میلیارد یورو هزینه بیشتر به اقتصاد آلمان وارد شود. اقتصاددانان انتظار دارند که بهبود این شرایط سال ها طول بکشد.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، در آغاز این بحران، قوانین مربوط به قرنطینه به بروز مشکلاتی در فرآیندهای تولید و روند تحویل در داخل و خارج از کشور منجر شد. همچنین، با محدود شدن گزینه‌های مصرف و محتاط شدن مشتریان، هزینه‌های بیشتری بر اقتصاد آلمان وارد شد.

از سوی دیگر مبادلات تجاری با دیگر کشورها نیز کاهش یافت.

در نتیجه این شرایط و به طور کلی، در سه ماه دوم سال 2020 میلادی، تولید ناخالص داخلی آلمان نسبت به سال پیش از آن، 11 درصد کاهش پیدا کرد.

در مراحل بعدی این پاندمی کاهش آمار ابتلا به کرونا همواره امیدهای برای بهبود پایدار اوضاع اقتصادی را ایجاد کرد، اما موج های بعدی این پاندمی دوباره شرایط را مبهم کرد.

مشکلات در زنجیره تولید در سال دوم پاندمی، بسیار حیاتی بودند؛ کمبود قطعات بویژه برای صنعت خودروسازی دردسرساز شد.

محققان ''موسسه اقتصاد آلمان'' می‌گویند که کم کردن هزینه‌های دولت و همچنین صادرات می‌توانست حداقل تاحدودی به اقتصاد آلمان کمک کند، اما با توجه به روند رشد کم کنونی پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های آینده نیز ضرر و زیان ادامه داشته باشد.

"مایکل گروملینگ"، اقتصاددان در موسسه اقتصاد آلمان البته در اظهاراتی امیدوار کننده گفته است: «با این وجود، سویه جدید اومیکرون نیز دلیلی برای امیدواری در خودش دارد: اگر امسال وارد فاز اندمیک (بومی) شویم، دوباره شرایط اقتصادی روند صعودی به خود می گیرد».

اندمی مرحله‌ای است که در آن ویروس تضعیف و بومی شده و مانند ویروس آنفولانزا وجود دارد اما قدرت سرایت و کشندگی آن کاهش یافته است.

به گفته این اقتصاددان، پس از آن به چند سال رشد اقتصادی قوی نیاز است تا هزینه‌های سنگین ناشی از کرونا، جبران شوند.

در این بررسی، محققان، تحولات اقتصادی واقعی در دو سال گذشته را با یک چرخه تجاری برعکس مقایسه کرده‌اند که در آن یک محیط اقتصادی فرض می شود که در آن کرونا به سادگی وجود ندارد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon