محمدی: مدتها پیش برای حضور در فدراسیون با من صحبت شده بود/ آمدهام تا همدلی و وفاق را در کشتی فرنگی بیشتر کنم
مدیر فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی گفت: اصلیترین هدف من، ایجاد همدلی و وفاق در بین جامعه بزرگ کشتی فرنگی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی محمدی ملی پوش پیشین کشتی فرنگی و مدیر فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی در گفتوگو با سایت فدراسیون کشتی توضیحاتی در مورد چگونگی حضورش در فدراسیون، چرخه انتخابی تیم ملی، مسابقات انجام شده و برنامههای پیش رو داد که در زیر میخوانید:
از مدتها پیش برای حضور در فدراسیون با من صحبت شده بود
شاید کمتر کسی از این موضوع خبر داشت اما هم آقای دبیر و هم آقای سوریان پیگیر بودند که بنده در فدراسیون کشتی حضور داشته باشم و گوشهای از کار را بگیرم اما واقعا به خاطر حضورم در شورای شهر شهریار و مشغله بسیار بالای کاری و تعهدی که به مردم داشتم، نتوانستم دعوت این عزیزان را لبیک بگویم. به هرحال با توجه به اینک باید دین خود را به عنوان عضو کوچکی از جامعه کشتی کشور به کشتی ورزش اول و ملی ادا میکردم تصمیم گرفتم در این دوره از انتخابات شورای شهر شرکت نکنم و در خدمت فدراسیون و کشتی کشور باشم.
همه مدعیان در قهرمانی کشور و انتخابی جام تختی به میدان رفتند
بنده در مسابقات قهرمانی کشور زاهدان حضور نداشتم اما پیگیر نتایج آن بودم و در رقابتهای انتخابی جام تختی در تهران نیز کشتی ها را از نزدیک دیدم. به نظرم سطح مسابقات زاهدان با توجه به اینکه مرحله اول و اصلی چرخه بود بالاتر از سطح مسابقات انتخابی جام تختی بود و با توجه به سهمیههایی که به استان ها داده شد و حضور حداکثری کشتی گیران، فکر نمیکنم که کسی جا مانده باشد و تمام کسانی که در کشتی فرنگی کشور مدعی بودند در این رقابتها به میدان رفتند.
اجرای چرخه انتخابی و شرایط آن در نوع خود بهترین بود
این بهترین نوع چرخه بوده که تا به حال انجام شده است. کسانی که بیرون بودند به من زنگ زدند و خواستار سهمیه بودند. ما هم با هماهنگی فدراسیون این فرصت را به همه دادیم تا شانس خود را امتحان کنند و به نظرم این کار جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمیگذارد ولی اعتقاد دارم که کارشناسان کشتی نیز باید در این مورد نظر بدهند. البته جام تختی به نوعی مرحله نهایی چرخه محسوب میشود و در آنجا تقریبا شاکله تیمهای کشتی فرنگی ما برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا در مغولستان، بازیهای آسیایی هانگژو چین و رقابتهای جهانی صربستان مشخص میشود. واقعیت این است که نفرات مطرح جدیدی اضافه نشدند.
هیچ سهمیه دیگری داده نخواهد شد؛ جام تختی اهمیت بسیار بالایی برای ما دارد
نفرات ما برای حضور در رقابتهای جام تختی در دو مرحله اول و دوم چرخه انتخابی مسابقات سال 2022 مشخص شدهاند که شامل سه نفر برتر قهرمانی کشور، سه نفر برتر انتخابی جام تختی، تیمهای ملی کشتی جوانان، امید و نیروهای مسلح هستند و هیچ سهمیه دیگری نخواهیم داد چرا که اعتقاد داریم تمامی ظرفیت کشتی فرنگی کشور به جز 7 مدال آوری که معاف هستند، در این مسابقات به میدان خواهند رفت، البته باید در جام تختی منتظر شگفتی باشیم چرا که سهمیهای که به تیمهای جوانان و امید داده شده است و ظرفیتهای خوبی که در این تیم ها وجود دارد، این نوید را میدهد که چهرههای جدیدی به تیم ملی بزرگسالان معرفی شوند.
بنا در این چند سال کار خود را خوب انجام داده است
محمد بنا، کارش را خوب انجام داده و تیم ملی بزرگسالان با ایشان نتایج فوق العادهای کسب کرده که امیدوارم این نتایج دوباره تکرار شود. من در کنار ایشان هر کمکی که لازم باشد انجام میدهم و امیدوارم بتوانم همدلی لازم را بین تیمهای جوانان و بزرگسالان به وجود آورم تا در نهایت روند جوانگرایی و داشتن چندین کشتی گیر مطرح در یک وزن به شکل خوبی اجرا شود.
عملکرد جوانان در مسابقات قهرمانی کشور خوب بود
بنده از نزدیک شاهد این مسابقات بودم، حدود 400 کشتیگیر در این رقابتها حضور داشتند و دلیل حضور بالای کشتیگیران این بود که ما سهمیه اضافی به استانها دادیم که همه ظرفیتها بتوانند حضور داشته باشند. کیفیت کار جوانان با توجه به ردهای که در آن کشتی میگیرند انصافا خوب بود، البته نسبت به شرایط سنی خودشان ضعفهایی هم دارند که طبیعی است. من آینده خوبی را برای کشتی فرنگی کشور متصور هستم. اینکه استان خوزستان بازگشت خوبی نسبت به سالهای گذشته داشت و استانهای مازندران، قم، گیلان، فارس و لرستان با همت و زحمات مربیان سازنده عزیز در جمع تیم های مطرح قرار گرفتند نوید بخش خوبی برای کل کشتی ایران است.
شرح وظایف مدیر تیمهای ملی کشتی مشخص است
شرح وظایف مدیر تیمهای ملی مشخص است، اصلی ترین کار بنده تعامل بین سرمربیهای رده های سنی با یکدیگر و در میان گذاشتن مسائل و مشکلات آنها فدراسیون و در نهایت تصمیمگیری در مورد این موضوعات است اما تمام هدف ایجاد همدلی بین جامعه کشتی کشور خصوصا قهرمانان گرانقدر و مربیان سازنده است، به نظرم مدتی بود که این همدلی کم شده بود و این اواخر نیز که حاشیه هایی نیز در این مورد پیش آمد، بنده آمده ام که این همدلی ها را بیشتر کنم. موردی که همه ی ما باید درنظر داشته باشیم این است که کشتی یک ورزش پهلوانی است و انتظار و نگاه مردم از ما نیز نسبت به سایر ورزش ها فرق می کند. اگر بتوانیم وفاق را بیشتر کنیم کار بزرگی انجام داده ایم، و این چیزی است که در کشتی الان کمرنگ شده است.
امیدوارم دوستی و رفاقت و محبتی که در قدیم بوده و الان کم رنگ تر شده انشاء اله بیشتر شوم تمام هم و غم ما به عنوان عضو کوچکی از جامعه ی بزرگ کشتی باید این باشد که کشتیگیران ما در بازی های آسیایی، جهانی و المپیک افتخارآفرین باشند و این مستلزم این است که همه مربیان سازنده و قهرمانان خوب المپیک و جهان با هم همدل شوند و به کشتی ادای دین داشته و کمک کنند. من هم بعنوان برادر کوچکتر نماینده این عزیزان هستم که امروز در جایگاهی هستم که به کشتی کمک کنم و قطعا بنده نیز به دنبال همین هدفی هستم که این بزرگواران نیز دارند.
ردههای پایه نباید فراموش شوند
برای اینکه بتوانیم افتخارات به دست آمده در رده بزرگسالان را تکرار کنیم، حتما باید به فکر رده های پایه باشیم و من در این زمینه صحبت های مختلفی را با سرمربیان ردههای سنی داشته ام و دیدگاه ها مشترک است. هر ردهای خواسته های خودش را دارد و بنده هم آمدهام که کمک کنم و مسائل و مشکلات آنها را از طریق فدراسیون کشتی پیگیری کنم و آنها نیز باید به واسطه بنده با فدراسیون هماهنگ باشند. در اصل شرط موفقیت کشتی بزرگسالان ما، عملکرد خوب ردههای پایه است و ما هرچقدر بهتر در این رده ها کار کنیم نتیجه بهتری را در بزرگسالان خواهیم گرفت. بعضی از ظرفیت کشتی ما در رده سنی جوانان شرکت کردهاند که باید از آنها در بزرگسالان نیز استفاده شود.
در مسابقات جوانان قهرمانی کشور نفرات خوبی به عنوان قهرمانی رسیدند که شایستگی این را دارند که در تیم بزرگسالان نیز حضور داشته باشند. نفراتی همچون ایمان محمدی، دانیال سهرابی، امیر عبدی و ... نمایش خوبی در رقابت های قهرمانی کشور داشتند و قطعا می خواهند در رقابتهای آسیایی و جهانی این رشته به میدان بروند. این نفرات از چرخه انتخابی تیم ملی بزرگسالان به دلیل حضور در تیم جوانان بیرون مانده اند اما ما باید به فکر المپیک پاریس باشیم و همانطور که مانند گذشته بسیاری از قهرمانان خوب ما مانند حمید سوریان، قاسم رضایی، سعید عبدولی، امیر علی اکبری و ... پس از قهرمانی در رده سنی جوانان به تیم بزرگسالان آمدند، باید از این ظرفیت بالقوه استفاده شود. این موضوع را به فدراسیون و کادر فنی پیشنهاد میدهم که اگر این کشتی گیران در رقابتهای جهانی جوانان پیش رو به مدال طلا دست یافتند در اولویت قرار بگیرند، چرا که کسب مدال طلا بسیار مهم است و با توجه به اینکه ما باید دو تیم ملی را به رقابت های بازی های آسیایی و قهرمانی جهان اعزام کنیم، می توانیم در صورت موفقیت جوانان، در صورت نیاز از این پتانسیل نیز نهایت استفاده را ببریم.
نباید مسائل ملی را فدای مسائل شخصی کنیم
روند آمادگی جسمانی و فنی کشتیگیران در اردوها نیز باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد و اگر کشتیگیری از آمادگی لازم برخودار نبود و یا با مصدومیت روبرو بود، باید نفرات دیگر را جایگزین کنیم، چراکه نباید مسائل ملی را فدای مسائل شخصی کنیم و ما این استثنائات را هم داریم. ما المپیک پاریس را در پیش رو داریم و فاکتور سنی برای ما بسیار مهم است، البته بسیاری از نفرات تیم بزرگسالان ما جوان هستند و سن و سال زیادی ندارند، منتهی منتظر حضور عملکرد خوب چهره های جوانان در جام تختی هستیم چراکه حضور نفرات جوان در اردوهای تیم بزرگسالان و تمرین با آن ها و محک خوردن آن ها در رقابت های بین المللی مختلف می تواند به موفقیت تیم ما در المپیک پاریس کمک بسیار فراوانی بکند اما تمامی اینها که گفتم شرطش آن است که بتوانیم تعامل لازم را برقرار کنیم و تمامی هم و غم و سعی و تلاش من بر این است که همدلی را در جامعه کشتی فرنگی کشور خوب بکنم، در حال حاضر کشتی ما از داخل دچار حاشیه ها شده و ما باید رفته رفته این حاشیه را کم کنیم اما معتقدم که این موارد صد در صد، صفر نمیشود.
انتهای پیام/