زخم‌پوش‌های ترمیم بافت پوستی بومی‌سازی شد

زخم‌پوش‌های ترمیم بافت پوستی بومی‌سازی شد

زخم‌پوش‌های ترمیم بافت پوستی در کشور بومی‌سازی شد. این نوع زخم‌پوش‌ها که با هدف التیام و ترمیم زخم‌های مُزمن بیماران دیابتی، عروقی و پروانه‌ای ساخته شده است سالانه از خروج بیش از ۲۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان مرکز زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از لارو مگس موفق به تولید نوعی پوشش برای درمان زخم‌های مزمن شده است. همکاری مشترک محققان رشته‌های نساجی، کشاورزی و دانش سلولی امروز سبب شده است برای نخستین بار در کشور زخم‌پوش‌های ترمیم بافت، بومی شوند.

سالانه بیش از 25 میلیون دلار ارز از کشور با هدف تأمین زخم‌پوش‌های مختلف خارج می‌شود، محصولاتی که حالا با تلاش دانشمندان ایرانی، امکان داخلی‌سازی آنها فراهم شده است. تولید زخم‌پوش‌های مورد نیاز برای بیماران پروانه‌ای از دیگر مزیت‌های حاصل‌شده از تجاری‌سازی این دانش در کشور است.

دانشمندان جهاد دانشگاهی تلاش کردند در سال‌های گذشته در جهت بومی‌سازی محصولاتی که در حوزه ترمیم بافت و زخم‌پوش‌ها کاربرد دارند، گام موثری در جهت جلوگیری از خروج ارز از کشور بردارند.

"غلامرضا اسماعیلی جاوید" عضو هیئت علمی پژوهشکده زخم و ترمیم گفت: استفاده از لاروها می‌تواند 1.5 برابر سرعت ترمیم زخم را افزایش دهد و از آنطرف نیز عوارض و هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد.

"محسن فاتح" معاون پژوهشی پژوهشکده زخم و ترمیم بافت گفت:‌ این زخم‌پوش‌ها ناظر به یک بخشی از زخم‌هایی است که متعاقب دیابت ایجاد می‌شوند و بخشی از زخم‌ها نیز زخم‌های عروقی هستند که متعاقب ضایعات عروقی مثل واریس یا آسیب‌های عروقی ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران