فرودگاه یاسوج بین المللی شد
گروه استانها_فرودگاه یاسوج با تصویب هیئت دولت بین المللی شد تا شاهد سرعت گرفتن روند توسعه در استان کهگیلویه و بویراحمد باشیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در حالی که در سالهای اخیر فروگاه یاسوج با فراز و نشیبهای فراوان همراه بود و با تعطیلیهای گاه و بیگاه امان مسافران را بریده بود تداوم و افزایش پروازهای این فرودگاه در دو سال اخیر موجبات خوشحالی مسافران را فراهم آورد.
در روزخای اخیر اما خبری مسرت بخش دیگر در رابطه با فرودگاه شهر یاسوج سبب شد امیدها برای رونق دوچندان این فرودگاه پررنگ تر شود.
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از پیگیری و تلاشهای مدیر فرودگاه یاسوج گفت: در ماههای اخیر با برگزاری جلسات مستمر در وزارتخانههای مرتبط و تصویب هیئت دولت، فرودگاه یاسوج در کنار فرودگاههای جهرم و سمنان به عنوان راه مجاز گمرکی برای ورود و خروج کالا و مسافر تعیین شد.
مهدی روشنفکر افزود: هیئت دولت در جلسه هفته گذشته خود به استناد تبصره یک ماده 103 قانون امور گمرکی و با هدف کمک به رونق اقتصادی و گردشگری شهرها این مصوبه را انجام داد و بدون شک با اجرای این مصوبه زین پس شاهد رونق اقتصاد و گردشگری استان و شهر یاسوج خواهیم بود.
دستاوردهای کلان بینالمللی شدن فرودگاه
مدیر فرودگاه یاسوج در این زمینه به تسنیم گفت: ٨ ماه پیش طرح توجیهى مرز هوایى فرودگاه یاسوج آماده و تقدیم حسین کلانتری استاندار وقت شد.
عنایت انصاریفرد با اشاره به اینکه همه بر این باور بودند که در سالهاى قبل از جمله ٨٩ اقدام شده ولى بى نتیجه بود، افزود: بنده که تجربه ٢٨ ساله در صنعت هوانوردى دارم و تجربه ارتقا فرودگاه لارستان را به اداره کل و بین المللى کردن آن داشتم بدون توجه به پالسهاى منفى و با توکل بخدا و با کمک پرسنل زحمتکش فرودگاه در ایجاد زیرساختهاى لازم اینکار و رفع نواقص و با حمایت و پیگیرى مسئولان استانی و شرکت فرودگاهها و ناوبرى هوایى ایران و تصویب آن در سفر رئیس جمهورى بالاخره این تصویب نامه هیئت وزیران صادر شد.
وی خاطرنشان کرد: این ارتقای تاریخى و زرین در استان اتفاق افتاد و فرودگاه یاسوج از سطح داخلى به سطح بین المللى ارتقا پیدا کرد.
انصاریفرد با تشریح دستاوردهای بین المللی شدن فرودگاه یاسوج، تصریح کرد: پس از استقرار گمرک، پلیس مهاجرت و گذرنامه و قرنطینه جهاد کشاورزى شاهد برقرارى پروازهاى بین المللى از فرودگاه یاسوج میسر میشود.
مدیر فرودگاه یاسوج ادامه داد: برقراى پرواز کربلا و نجف، پرواز به کشورهاى حوزه خلیج فارس (دبى -کویت-قطر-عمان-و هر کشورى که متقاضى سفر داشته باشد، نیز از دیگر دستاوردها است.
انصاریفرد با بیان اینکه این مرز هوایى میتواند باعث جذب گردشگرهاى خارجى و رونق اقتصادى استان شود، یادآور شد: با این مجوز میتوان صادرات بار هوایى انجام داد و محصولات باغى و گیاهان دارویى استان را به آن کشورها صادر کرد.
وی بیان کرد: بحث توریست درمانى را میتوان رونق داد و در کل باعث اشتغال زایى و رونق و شکوفایى استان میشود و به محض استقرار گمرک و گذرنامه کارمان را شروع میکنیم.
انتهای پیام/544/ی