استاندار همدان: مطلقا با خام‌فروشی معادن مخالفیم/ از سرمایه‌گذاران ‌برای فرآوری ‌استقبال می‌کنیم


استاندار همدان: مطلقا با خام‌فروشی معادن مخالفیم/ از سرمایه‌گذاران ‌برای فرآوری ‌استقبال می‌کنیم

گروه استان‌ها ـ استاندار همدان گفت: مطلقا با خام‌فروشی معادن مخالفیم و معتقدیم محصولات معادن همدان باید فرآوری شود در همین راستا نیز از فعالیت همه سرمایه‌گذارانی که برای فرآوری اقدام کنند استقبال می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز  در جمع اصحاب رسانه با گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: امام (ره) قیام خود را از سال 42 آغاز کردند و توانستند با پیش بردن این نهضت حسینی و اسلامی، در عرض 15 سال در وجود انسانها پاک سرشت نفوذ کند و یک قیام علیه نظام ستم شاهی را رقم بزند. 

وی با بیان اینکه امام(ره) توانست با 2500 ساله شاهنشاهی را از هم بپوشاند و با یک نگاه روشن نسبت به آینده، پایه گذار این نظام باشند افزود: پس از امام (ره) نیز رهبر معظم انقلاب توانستند این انقلاب را از کوران حوادث عبور دهند و در مقابل دشمنان بایستند.

استاندار همدان با این توضیح که با وجود توطئه های بسیار دشمنان نتوانستند کاری انجام دهند مطرح کرد: در حال حاضر برخی افراد و جریان‌ها در تلاش هستند تا چهره منحوس رژیم طاغوت طاغوت همچنین گروهای طرفدار آنها مانند منافقین که 17 هزار نفر از هموطنان بی گناه ما رابه شهادت رساندند، تطهیر کنند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی در طول 40 سال گذشته توانسته موفقیت‌ها و دست‌آوردهای بسیاری را کسب کند، در مسیر رشد و توسعه حرکت کرده و اتکایی جز مردم و ارزشهای اسلامی نداشته باشد در حالیکه دشمنان در تلاش هستند دست‌آوردهای انقلاب کوچک و بی ارزش نشان دهند.

این مقام مسئول عنوان کرد: امروز دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع نیازهای مردم قدم برداشته و تلاش می‌کند اعتماد مخدوش شده مردم که نتیجه عملکرد سال‌های گذشته است را بازسازی کند و با آواربرداری که در دولت گذشته رخداده کارها را به سرانجام برساند.

وی با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با تولیدکنندگان و سرمایه گذاران مطرح کرد: دولت سیزدهم بنای خود را بر حمایت از فعالان نبرد اقتصادی گذاشته است کما اینکه سخنان و دستورات رهبر معظم انقلاب در این عرصه نیز برای ما فصل الخطاب است.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه شعار سال سرلوحه کار ماست اظهار داشت: دولت بخش عمده ای از توان خود را در بخش سلامت و مقابله باویروس کرونا گذاشته و توفیقاتی نیز به دست آمد که لازم است برای ادامه این مسیر مردم با رعایت پروتکل‌ها، استفاده از ماسک و تزریق واکسن ما را یاری کنند.

وی همچنین درباره وضعیت کشاورزی در استان از فعالیت 20 شرکت دانش بنیان در این عرصه خبر داد و گفت: فعالیتهای کشاورزی در استان باید از روش های سنتی فاصله گرفته و به سمت استفاده از دست‌آوردهای شرکت‌های دانش بنیان حرکت کند چرا که در این عرصه هم فرآوری محصول، نوع خاک،محصول، میزان مصرف آب و محیط کشت مورد بررسی و توجه قرار می‌گیرد تا بهره وری افزایش یابد.

استاندار همدان کم آبی و خشکسالی را از جمله مهم‌ترین مشکلات استان برشمرد و افزود: برای مدیریت این مشکل باید در الگو و روش کشت تغییراتی ایجاد کرده و کشت گلخانه ای را مورد توجه قرار دهیم بنابراین در ادامه فعالیت جهاد کشاورزی از مدیرانی بهره میگیریم که به دانش بنیان کردن روش ها، استفاده کمتر از سموم و غیره اعتقاد داشته باشند.

وی همچنین از افتتاح و کلنگ زنی 577 پروژه در دهه فجر در استان خبر داد و عنوان کرد: از مجموع 577 پروژه 503 پروژه با اعتبار 3 هزار و 360 مبلیارد تومان افتتاح شده و 74 پروژه نیز با اعتبار نزدیک به 200 میلیارد تومان کلنگ زنی میشود.

قاسمی فرزاد با این توضیح که سیاست فعلی دولت به پایان رساندن اقدامات ناتمام و پروژه‌ای بلاتکلیف است گفت: تنها نزدیک به 12 درصد از پروژه های ذکر شده مربوط به پروژه های کلنگ زنی است.

وی با تشریح مشکلات اقتصادی استان با بیان اینکه در حال حاضر تعداد زیادی واحد تعطیل و نیمه تعطیل در استان وجود دارد که پیگیری زیادی برای فعال سازی آنها انجام شده است اعلام کرد: بیش از 100 واحد تولیدی در استان راکد بوده و 65 واحد تولیدی نیز توسط بانک تملک شده اند که باید پیگیری شود تا به چرخه تولید بازگردند.

این مقام مسئول درباره مسیله کمبود آب و خشکسالی نیز ادامه داد: اگر مسیله کمبود منابع آبی مدیریت نشود ممکن است تبدیل به بحران شود بنابراین باید از کشت محصولات پر آب بر فاصله گرفته و به سمت تولید محصول کم آب بر و پر محصول برویم چرا که در شهر همدان در فصل سرما به حدود 1500 میلی لیتر در ثانیه و در فصل گرما نیز 1800 میلی لیتر در ثانیه آب نیاز داریم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر خروجی سد اکباتان همدان از ورودی آن بیشتر است ادامه داد: تمهیداتی برای آبرسانی از سد تالوار به همدان انجام شده است و و از آب چاه‌ها و رودخانه نیز استفاده میشود هرچند شهروندان نیز باید مصرف بهینه داشته باشند.

استاندار همدان درباره وضعیت اقدام ملی مسکن در استان نیز توضیح داد: پروژه اقدام‌ملی مسکن در استان بلاتکلیف بود و با وجود اینکه 4800 نفر مبالغی واریز کرده بودند اما اقدامی صورت نگرفته بود کما اینکه برای حل این مشکل موضوع تامین زمین در سطح شهرستان‌ها پیگیری شد اما اما همدان با تامین رو به رو هستیم.

وی با بیان اینکه در برخی از شهرها نیز تعدادی از پروژه‌های مسکن مهر بدون متقاضی وجود دارد که در حال پیگیری هستیم تا در فضای نهضت ملی پیگیری و تمکیل شود گفت: در همدان نزدیک به 40 هزار نفر در بخش نهضت ملی مسکن ثبت نام کردند و آنچه بر ما تکلیف شده ساخت 100 هزار واحد مسکونی در طول 4 سال است.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه نزدیک به 50 درصد از مساکن باید در همدان و باقی در سایر شهرستان‌ها ساخته شود مطرح کرد: برای رفع مشکل تامین زمین همدان باید طرح جامع شهری تعیین و تکلیف شود هرچند ما مسئله الحاق اراضی 680 هکتاری را بررسی و پیگیری کردیم.

وی درباره مسئله فرهنگ و تربیت نیز گفت:در حوزه فرهنگ آنچه مورد نظر است رشد و توسعه بخش های مختلف در عرصه عمومی، توجه به بنیان خانواده، آموزش و پرورش، صدا و سیما رسانه ها و غیره است هرچند در این فضا نهاد خانواده که مورد هجمه قرار گرفته باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

این مقام مسئول با تشریح مشکلات اجتماعی استان از تدوین برنامه سه ماهه سند فرهنگی و تصویب سند قرآنی استان خبرداد و اظهار داشت: در سند فرهنگی استان مسائلی مانند خانواده، جوانان، کاهش نرخ رشد جمعیت استان و رسیدن به رقم 1.69 ، کهنسالی جامعه ودیگر مسایل مهم، محوری های اصلی هستند که باید مورد توجه قرار گیرند.

وی درباره وضعیت فرودگاه همدان و کنسل شدن پروازهای آن نیز افزود: با هماهنگی صورت گرفته قرار است پروازها همدان-کیش از فرودگاه همدان اوایل اسفند و پرواز همدان - مشهد ار اواسط اسفند انجام شود که البته این برنامه هم باز می‌تواند ناپایدار باشد.

استاندار همدان درباره ظرفیت های گردشگری استان نیز با اشاره به حواشی رخ داده پیرامون وضعیت غار علیصدر ادامه داد: پویا ترین بخش اقتصادی استان می‌تواند عرصه گردشگری باشد چرا که ظرفیت های این عرصه نه تنها مشمول مرور زمان نمی‌شود بلکه با گذشت زمان ارزش آن بیشتر هم می‌شود.

وی با این توضیح که غار علیصدر باید بیشتر مورد توجه قرار گیر مطرح کرد: اگر چه این مجموعه دچار برخی حاشیه ها شده است اما ما باید آن را به خوبی به جامعه معرفی کنیم بنابراین در ایام عید اگر ستاد کرونا معذوریت نداشته باشد این مجموعه نیز با تمهیداتی بازگشایی می‌شود.

این مقام‌مسئول درباره آمار اشتغال و بیکاری استان نیز افزود: از آنجایی که آمار جمعیت نامشخص است، میزان آمار اشتغال و بیکاری استان نیز واقعی نیست بنابراین اگرچه اعلام شده نرخ بیکاری 8 درصد بوده اما معتقدیم این نرخ بیشتر است.

وی پیرامون مسئله انتصابات در استان نیز با بیان اینکه انتصابات سخت ترین کاری است که انجام می‌شود هرچند در نگاه مردم این کار بسیار ساده و آسان به نظر میرسد عنوان کرد: در مسئله انتصاب افراد تخصص، انقلابی بودن سالم بودن،مردم داری، پایبندی به ارزش‌ها و غیره از جمله ملاک های ماست یعنی اگر کسی این ویژگی ها را داشته باشد می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد. 

قاسمی فرزاد ادامه داد: در مسیر انتصابات افراد و یا به کارگیری مدیران ما نباید مسیر و راه اشتباه دیگران را تکرار کنیم یعنی صرف حضور یک مدیر در دولت گذشته دلیل نمی‌شود او را کنار بگذاریم بلکه باید شرایط او و دیگر معیارها را بررسی کنیم و بعد تصمیم بگیریم.

وی با اشاره به اینکه در انتصاب مدیران باید مصالح و منافع ملی، ارزش‌های انقلاب، صلاح و رستگاری مردم لحاظ و تاکید شود گفت: دقت و فراستی که برای انتخاب افراد به کار می بریم ممکن است از نظر برخی، کند شدن روند انتصابات به نظر بیاید در حالیکه اگر به وضعیت دیگر استانها نگاه کنیم میبینیم شرایط خوبی داریم.

استاندار همدان با این توضیح که در انتصابات به روحیه افراد، انقلابی گری، تعهد و تخصص آنها توجه داریم مطرح کرد: هرکسی بتواند عملکرد و کارنامه درخشانی داشته باشد همکار ما بوده و در غیر این صورت با وی قطع همکاری میکنیم.

وی درباره وضعیت کارخانه کیوان نیز اظهارداشت: هم دستگاه قضایی و دادستان به مسئله ورود کرده و پیگیر مسئله هستند. کما اینکه مالک کارخانه چندین بار دعوت شده تا با حضور وی مسئله این کارخانه مورد بررسی قرارگیرد اما گویا این فرد به دلیل مشغله هایی که دارد توجهی به این مبحث نداشته و برای ساماندهی مجموعه اقدام‌نکرده است به همین دلیل راهکارهای مختلف را از سوی وزارت صمت پیگیری می‌کنیم.

وی در ادامه به مسئله راکد بودن معادن استان نیز اشاره کرد و توضیح داد: مطلقا با خام‌فروشی معادن مخالفیم و معتقدیم محصولات معادن همدان باید فرآوری شود در همین راستا نیز از فعالیت همه سرمایه‌گذارانی که برای فرآوری اقدام کنند استقبال می‌کنیم. کما اینکه وضعیت پهنه های معادن همدان بررسی شده و سه پهنه مطالعه شده را به وزارت صمت برای اعلام نظر ارسال کرده ایم.

انتهای پیام/742/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon