آیا زمان فرار صهیونیست‌ها از فلسطین فرا رسیده است؟

آیا زمان فرار صهیونیست‌ها از فلسطین فرا رسیده است؟

عبدالباری عطوان نویسنده سرشناس عربی با اشاره به شاخص‌های نابودی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی تاکید کرد که عادی سازی با رژیم‌های عربی نیز کمکی به اسرائیل نخواهد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته جهان عرب و سردبیر روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در مقاله جدید خود به بررسی اعترافات اخیر  کارشناسان صهیونیست مبنی بر اینکه «اسرائیل نفس‌های آخر خود را می‌کشد و نتوانسته در تحقق رویای خود در اراضی اشغالی فلسطین موفق عمل کند» پرداخته و اعلام کرد، اعترافاتی که توسط کارشناسان و تحلیلگران اسرائیلی مطرح شده  واقعیت‌های تلخ را برای اسرائیل منعکس می‌کند:

-  اول اینکه «شائول آریلی» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی و خاورشناس متخصص در امور جنگ‌های اعراب و صهیونیست‌ها در مقاله‌ای که در روزنامه عبری زبان «هآرتص» منتشر کرد گفت که جنبش صهیونیسم نتوانسته رویای ایجاد «دولت دموکراتیک اسرائیل» را محقق کند  و زمان به نفع اسرائیل نمی‌گذرد.

- دوم اینکه «آری شافیط»  تحلیلگر کهنه‌کار اسرائیلی در همین روزنامه مقاله بدبینانه‌تری منتشر کرده و اظهار داشت: ما به یک نقطه بی‌بازگشت رسیده‌ایم. اسرائیلی‌ها زمانی که به فلسطین آمدند متوجه شدند محصول دروغی هستند که جنبش صهیونیسم به وجود آورده و برای این دروغ خود از انواع فریبکاری‌ها و نیرنگ‌ها در طول تاریخ بهره برده است. اسرائیلی‌ها فهمیدند که هیچ آینده‌ای در فلسطین ندارند و فلسطین سرزمین موعود نیست. اسرائیل نفس‌های آخر خود را می‌کشد و اکنون زمان آن رسیده که به سان فرانسیسکو و برلین مهاجرت کنیم.

-سوم اینکه «گدعون لیوی»  نویسنده  چپ‌گرای صهیونیستی در مقاله‌ای اعلام کرد: ما با سخت ترین ملت‌ها در طول تاریخ مواجه هستیم و روند خودباختگی و بیماری سرطانی که اسرائیل از آن رنج می‌برد به مراحل پایانی خود رسیده است که هیچ درمانی برای آن وجود ندارد، حتی  سامانه گنبد آهنین و دیوارهای محکم و بلند و بمب‌های هسته‌ای نیز به آن کمک نخواهند کرد.

عبدالباری عطوان در ادامه به تحلیل این اعترافات کارشناسان و مقامات سابق رژیم صهیونیستی پرداخته و اعلام کرد، نقطه عطف اصلی که منجر به ترسیم این تصویر بدبینانه توسط شخصیت‌های اسرائیلی شده ،حضور جنبش‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه و سایر جنبش‌های فلسطینی در کرانه باختری است؛ جنبش‌هایی که  کاملاً مستقل از حکومت‌ها و کشورهای عربی هستند. به ویژه کشورهایی که پرچم تسلیم و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی را بالا برده و در عادی سازی با این رژیم گرفتار شدند؛ حتی  تشکیلات خودگردان فلسطین که همین روش را در پیش گرفته و به عادی‌سازی و حمایت از رژیم اشغالگر و  شهرک نشینان آن و جاسوسی از فلسطینیان می‌پردازد.

 

این تحلیلگر شناخته‌شده جهان عرب افزود، فناوری موشکی و افزایش قدرت نظامی محور مقاومت همه معادلات نظامی و سیاسی را در منطقه تغییر داد و به برتری نظامی اسرائیل مهر پایان زد. ما همچنان تکرار می‌کنیم که نبرد «شمشیر قدس» در ماه مه سال گذشته یک شوک بزرگ برای اسرائیلی‌ها بود؛ زیرا آنها را برای بیش از 11 روز از جهان منزوی کرد و مجبور شدند به پناهگاه‌ها فرار کنند، جایی که ترس و وحشت همه اسرائیلی‌ها را در برگرفته بود. از همه مهم‌تر اینکه تصمیم برای پرتاب اولین موشک در این نبرد یک تصمیم فلسطینی بود.

عطوان تصریح کرد، حکومت فعلی رژیم صهیونیستی و همچنین حکومت‌های قبلی آن از توافق عادی سازی با برخی کشورهای عربی برای سرپوش گذاشتن بر تصویر تاریک و تیره خود استفاده می‌کنند. اما دیدیم رئیس رژیم صهیونیستی در اولین سفر خود به ابوظبی با موشک‌های یمنی مورد استقبال قرار گرفت و ما نمی‌دانیم که او چگونه شب را در امارات خوابید و زیر زمین بود یا بالای آن؟!

سردبیر روزنامه رای الیوم در ادامه مقاله خود اعلام کرد، شرط بندی صهیونیستها برای پاک کردن حافظه نسل‌های فلسطینی با شکست سختی مواجه شد. نسل اول فلسطین اولین گلوله مقاومت را در سال 1965 به سمت اشغالگران صهیونیستی شلیک کرد و بعد از جنگ ژوئن 1967 فلسطینیان انتفاضه و قیام مسلحانه خود را شعله ور کردند که اولی در سال 1987 و دومی در سال 2000 اتفاق افتاد.  اکنون نسل سوم فلسطینی‌ها را می‌بینیم که با موشک و پهپاد در برابر دشمن صهیونیستی می‌ایستند.

عبدالباری عطوان در ادامه به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی (که شاید بالاترین مقام این رژیم باشد که تاکنون درباره نابودی رژیم اشغالگر اسرائیل صحبت و ابراز نگرانی کرده است) اشاره نمود؛ جایی که نتانیاهو در اکتبر 2017  گفته بود: من همه تلاش خود را برای اینکه اسرائیل صدمین سالروز تاسیسش را ببیند به‌کار خواهم بست، اما این امر حتمی نیست و تاریخ ثابت کرده که هیچ حکومت یهودی بیش از 80 سال دوام نیاورده است.

عطوان در پایان مقاله خود به خاطره‌ای که از «یاسر عرفات» رئیس وقت تشکیلات خودگردان فلسطین دارد اشاره کرده و گفت، یک بار در تونس در تابستان سال 1994 و چند روز قبل از بازگشت یاسر عرفات، به نوار غزه با او دیدار کردم و او گفت که «یهودیان از فلسطین فرار خواهند کرد، همانند موش‌هایی که از کشتی غرق شده فرار می‌کنند، اما من در آن زمان زنده نخواهم بود و شما هستید».

عطوان تاکید کرد، اینکه آیا پیشگویی یاسر عرفات محقق خواهد شد یا نه، جواب این سوال را به روزهای آینده و به اتفاقاتی که پر از شگفتی است می‌سپاریم و درباره این مسئله بسیار خوش بین هستیم.

تاکنون مقامات سیاسی، امنیتی، نظامی و شخصیت‌های علمی و رسانه‌ای صهیونیستی متعددی از احتمال «فروپاشی اسرائیل» سخن گفته‌اند. نکته قابل توجه اینکه بسیاری از آن‌ها عامل اصلی نگرانی خود را بنیادهایی دانسته‌اند که رژیم صهیونیستی بر پایه‌ی آن‌ها بنا شده است. «بحران هویتی» عمده‌ترین نگرانی مشترک بسیاری از آن‌هاست.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon