شیرینترین خاطره مردم در دوران پیروزی انقلاب اسلامی چه بود؟
گروه استانها - فرمانده قرارگاه منطقهای شمالغرب ارتش گفت: شاید شیرینترین خاطره در ذهن مردم، بحث پیوستن ارتش به مردم و انقلاب و پیروی از فرامین و اوامر امام خمینی(ره) بود.
امیرسرتیپ علی حاجیلو در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه اظهار داشت: امام خمینی(ره) پیش از سال 1342 نهال انقلاب اسلامی را غرس کرده بود و شهید قرنی نیز که به عنوان معاون اطلاعات ارتش از سال 1337 با برقراری ارتباط قوی و مدیریت شده با آیتالله میلانی، آیت الله طالقانی، دکتر شریعت و آیتالله بهشتی داشت، اعلامیههای امام خمینی(ره) را با استفاده از ظرفیت و امکانات آن زمان ارتش بازنشر و تکثیر و پخش میکرد و هستههای مقاومت را به همراه شهیدان شهرامفر، نامجو و بعدها شهید صیاد شیرازی و امیر رحیمی تشکیل داد و به نوعی بدنه ارتش را نیز به امام(ره) وصل کرد.
وی تصریح کرد: امام خمینی(ره) بر دلهای مجموعه ارتش فرماندهی، مدیریت و رهبری میکرد و در این راستا زمان نزدیک به پیروزی انقلاب اسلامی وقتی که آیتالله ربانی شیرازی وضعیت ارتش را به امام(ره) منتقل کرد دل آرام ایشان آرامتر شد.
ارتش همگام با مردم پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زد
فرمانده قرارگاه منطقهای شمالغرب ارتش افزود: زمانی که خبرنگار فرانسوی از امام(ره) سوال کرد که در برابر این ارتش چه کاری انجام خواهد داد، ایشان قرص و محکم فرمودند که« ارتش با ما است» یعنی خود ارتش آماده میشد که همراه و همگام با مردم، پیروزی انقلاب اسلامی را رقم بزند.
وی در ادامه بیان کرد: در آن زمان، مردم از شور و شوق خاصی برخوردار بوده و سالها خفقان را تجربه کرده بودند و از سوی دیگر، حاکمیت نظام طاغوت و خواری و خفتی که به سبب وابستگی به آمریکا در زمان رژیم ستمشاهی وجود داشت را با پوست و خون و استخوان لمس کرده و برای طلیعه شکوهمند انقلاب اسلامی لحظه شماری میکردند.
امیر حاجیلو گفت: در آن زمان، روز به روز تجمعات قویتر و دل مردم قرصتر و محکمتر میشود تا اینکه در 12 بهمن ماه 1357 که امام خمینی(ره) وارد میهن شد، این شور و شوق مردم چند برابر و امیدشان به پیروزی انقلاب و شکلگیری حکومت اسلامی بیشتر شد.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد نقش ارتش اظهار داشت: ایشان فرمودند در 19 بهمن، حضور پررنگ ارتش در کنار مردم و در رژه محضر امام خمینی(ره)، حرکتهای پنهان و نهفته را بیدار کرد و اذهانی که در برخی موارد احساس ضعف و ناامیدی داشتند را امیدوارتر کرد که این انقلاب شکل گرفته و پیروز میشود.
انقلاب اسلامی با حضور تمامی اقشار مردم در صحنه شکل گرفت
فرمانده قرارگاه منطقهای شمالغرب ارتش در ادامه افزود: آن چیزی که در انقلاب اسلامی در خاطرها باقی مانده، حضور بسیار پرشور همه اقشار مردم اعم از دانشآموز، دانشجو، نظامی، غیرنظامی و روحانیت به رهبری امام خمینی(ره) با ایمان راسخ به عنایت پروردگار و نترسیدن و نهراسیدن از عده و عده دشمنان دین و انقلاب و حضور در همه صحنههای انقلاب و شوق شعف و امید به حاکمیت نظام اسلامی بود.
وی تصریح کرد: زمانی که نظامیان بیشتر در صحنه و در کوچه و بازار آماده شده و حضور پیدا میکردند، با مردم همراه شده و مردم نیز با هدیه گل این محبت دوطرفه را نسبت به هم ابراز میکردند که خوشبختانه در 22 بهمن ماه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و چشم مردم به این هدیه الهی روشن شد.
انقلاب اسلامی با دستان خالی و حضور مردم در صحنه به پیروزی رسید
امیر حاجیلو در رابطه با ناگفتههای تاریخ انقلاب اسلامی بیان کرد: بیتردید اراده و عنایت خداوند بر یاری دینش و مردم ستم دیده در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی استوار بود و با وجود اینکه همه دشمنان انقلاب اسلامی در برابر انقلاب صفآرایی کرده بودند اما انقلاب اسلامی با دست خالی و حضور مردم در صحنه به پیروزی رسید.
وی تاکید کرد: در آن زمان همه مکاتب انحرافی مخالف شکلگیری انقلاب اسلامی بوده و تصور نمیکردند که قدرت دیگری غیر از مکاتب سوسیالیستی و امپریالیسم شکل بگیرد و از سوی دیگر هر کدام تصور میکردند که اگر این انقلاب شکل گرفت حتما به یک جناحی وابسته خواهد شد.
گروههای معاند به دنبال انحراف انقلاب از مسیر اصلی خود بودند
فرمانده قرارگاه منطقهای شمالغرب ارتش با اشاره به اینکه مدیریت امام خمینی(ره) از سال 1337 در اقشار و ابعاد مختلف جامعه جاری بود اظهار داشت: زمان نزدیک به پیروزی انقلاب اسلامی، گروههای مخالف و معاند به دنبال این بودند که اگر انقلاب پیروز شد، ارتش را منحل و ارتش خلقی تشکیل دهند یعنی و در نهایت به دنبال مصادره و انحراف انقلاب از مسیر اصلی خود بوده و این موضوع را نیز در گروههای چپی و راستی دنبال میکردند و وقتی حضرت امام(ره) از ترفند دشمنان انقلاب مطلع شدند موضوع را به شهید قرنی ارجاع داد.
وی گفت: حتی برخی از عناصر انقلابی ناآگاه نیز به این موضوع دامن زده و با آنها همراهی میکردند که بتوانند انقلاب اسلامی را خلع سلاح کنند که امام(ره) هوشیارانه مانع از این اتفاق شد.
گروههای مختلف خارجنشین به دنبال ناامنی در کشور بودند
امیر حاجیلو افزود: شاید شیرینترین خاطره در ذهن مردم، بحث پیوستن ارتش به مردم و انقلاب و پیروی از فرامین و اوامر امام خمینی(ره) بود به گونهای که در روزهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به اینکه آذربایجانغربی جزو مناطقی بود که با بیشترین ناامنیها مواجه بود، در آن شرایط، گروههای مختلف خارجنشین به داخل کشور آمده و با لباس کردی، بلوچی و عربی و با ماهیت خارجی و دقیقا یک هفته پس از انقلاب اسلامی، به دنبال ایجاد ناامنی و تحت تاثیر قرار دادن انقلاب اسلامی بودند.
وی تصریح کرد: در این شرایط بخش عمدهای از نیروهای ارتش در مناطق مختلف برای آرام کردن این ناامنیها و کسانی که به دنبال تجریه انقلاب و ایران اسلامی بودند به صحنه آمدند در حالی که یک جو روانی بسیار سنگین بر علیه ارتش که تعیینتکلیف نشده بود، وجود داشت.
ارتش عاملی قدرتمند در تثبیت و صیانت از انقلاب نوپای اسلامی بود
فرمانده قرارگاه منطقهای شمالغرب ارتش افزود: در این رابطه یک عده اعتقاد داشتند که ارتش باید منحل شود و یک عده نیز معتقد بودند که باید تغییر هویت و ماهیت دهد یعنی توجه چندانی به حضور ارتش به عنوان تنها نیروی مسلح در کنار انقلاب اسلامی نداشتند در حالی که ارتش، مهمترین و اثر گذار ترین عامل بسیار قدرتمند در تثبیت و صیانت از انقلاب نوپای اسلامی بود.
امیر حاجیلو اظهار داشت: خوشبختانه امام خمینی(ره) روز ارتش را اعلام کرد و مردم متوجه شدند که یک نیروی مسلح به عنوان ارتش و به عنوان ذوالفقار ولایت در اختیار مردم است.
انتهای پیام/ ع