بیش از ۱۴۰۰ پروژه مختلف درحوزه محرومیت‌زدایی توسط سپاه روح‌الله اجرا شد


بیش از 1400 پروژه مختلف درحوزه محرومیت‌زدایی توسط سپاه روح‌الله اجرا شد

گروه استان‌ها-فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: در مدت ۳ سال گذشته بیش از هزار و ۴۰۰ پروژه مختلف در حوزه محرومیت‌زدایی توسط سپاه اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   ساوه ، در دهه فجر قرار داریم و یکی از برنامه‌های مرسوم این ایام، افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف در جای جای ایران اسلامی از جمله استان مرکزی و سرزمین آفتاب است.

افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های محرومیت‌زدایی هم از جمله برنامه‌های مهم این روزها در استان مرکزی است که با حضور مسئولان سپاه و بسیج در شهرستان‌های مختلف انجام می‌شود.

بهره‌برداری  از طرح لایروبی، مرمت و کول‌گذاری قنات روستای باغشاهی ساوه از جمله این پروژه‌ها بوده که با حضور فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی، امام جمعه شهرستان، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان ساوه انجام شد.

این پروژه با صرف اعتباری معادل 820 میلیارد ریال انجام شده که 70 درصد هزینه آن با مشارکت اهالی روستا و 30 درصد آن توسط بسیج سازندگی تامین شده است.

سردار محسن کریمی، فرمانده‌ سپاه روح‌الله استان مرکزی در حاشیه افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی ساوه و زرندیه  در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح‌های محرومیت‌زدایی سپاه در شهرستان‌های مختلف گفت: طرح‌های مختلفی اعم از ساخت مسکن محرومان، احداث کانال آب و لایروبی قنوات توسط سپاه انجام و در دهه فجر درحال بهره‌برداری هستند.

وی افزود: بحث محرومیت‌زدایی با نگاه جدیدی در دولت دنبال می‌شود که در این راستا قرارگاهی در استانداری مرکزی تشکیل شده و سپاه به عنوان دبیر این قرارگاه قرار است با استفاده از تمام ظرفیت‌های استان به محرومیت‌زدایی در نقاط مختلف استان بپردازد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: از این رو در راستای این رسالت نیازهای هر منطقه باید احصا شود و با توجه به نیاز هر منطقه و در سایه هم‌افزایی‌ها پروژه‌های متناسب در هر منطقه تعریف شود و در فاز اجرایی قرار گیرد.

کریمی بیان کرد: از مهم‌ترین اقدامات بسیج سازندگی می‌توان به بازسازی یا احداث مسکن برای آسیب‌دیدگان سیل اشاره کرد که این مهم با همکاری کمیته امداد، بنیاد مسکن، بهزیستی، خیران و گروه‌های جهادی انجام شده و خوشبختانه پروژه‌ها با پیشرفت 85 درصدی همراه هستند.

وی ادامه داد: سپاه روح‌الله در مدت 2 سال گذشته بیش از 50 کیلومتر لایروبی قنوات، کول‌گذاری و احداث کانال آب را انجام داده است و انجام پروژه‌هایی از این دست که در ارتباط با آب هستند در صدر فعالیت‌های سال آینده ما قرار دارد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: همچنین در مدت 3 سال گذشته بیش از هزار و 400 پروژه مختلف در حوزه محرومیت‌زدایی توسط سپاه اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

  اهدای 16000 سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند  

کریمی افزود: از دیگر اقدامات مهم سپاه در مدت 2 سال گذشته می‌توان به راه‌اندازی بیش از 760 صندوق قرض‌الحسنه مردم‌محور اشاره کرد که در راستای اشتغالزایی بسیار تاثیرگذار بوده است همچنین در این مدت هزار و 600 سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند اهدا شده است.

  ایجاد 2500 فرصت شغلی با اعطای تسهیلات  

وی تصریح کرد: در راستای اشتغالزایی به منظور اعطای تسهیلات در این حوزه تفاهم‌نامه‌ای را با کمیته امداد و بنیاد مستضعفان منعقد کرده‌ایم که به دنبال آن بیش از 30 هزار نفر آموزش‌های لازم در حوزه اشتغال را فراگرفته‌اند و امسال برای دو هزار و 500 نفر با اعطای تسهیلات اشتغال ایجاد شده است.

سردار محسن کریمی، فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در ادامه سفر به شهرستان ساوه با حضور در مسجد امیرالمومنین ساوه و با حضور در مراسم اهدای 3 هزار بسته معیشتی در قالب رزمایش کمک مومنانه سپاه ناحیه ساوه با اشاره به اهمیت تقویت کارآمدی مساجد و برگشتن آنها به کارکرد اصلی خود گفت: با توجه به تلاش دشمنان در جنگ نرم باید مساجد را به کارکرد اصلی خود بازگردانیم و از این رو قرارگاه‌های محله‌محور باید به صورت واقعی در مساجد شکل بگیرد تا شاهد کارآمدی و ایفای نقش بیشتر مساجد باشیم.

  لازمه تامین نیازهای هر محله کار جهادی و انقلابی است  

وی افزود: لازمه تامین نیازهای هر محله کار جهادی و انقلابی است و این مهم با فعالیت مساجد در تراز انقلاب حاصل می‌شود بنابراین فعالیت‌های مسجدمحور باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و مساجد باید به عنوان سنگر کلیدی پرحرارت و پررونق فعالیت کنند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: رزمایش کمک‌های مؤمنانه مصداقی از کارکرد اصلی مساجد است که باید در طول سال ادامه داشته باشد و پایگاه‌های مساجد باید همانند دولت کوچکی عمل کنند که وظیفه ارائه خدمت به مردم محله و حوزه استحفاظی خود را دارند.

کریمی بیان کرد: نیاز امروز جامعه تشکیل محله‌های اسلامی با مدیریت جهادی است زیرا مهم‌ترین هدف در گام دوم انقلاب تشکیل  دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی است که باید در این راستا مجاهدانه تلاش کنیم و نقش مساجد در راستای رسیدن به این هدف ترسیم شده نقشی اساسی و کلیدی است.

سرهنگ حجت‌الله دستجانی، فرمانده سپاه ناحیه ساوه هم در این مراسم با اشاره به ضرورت تبیین صحیح دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: رسیدن به استقلال سیاسی دستاورد ناب و مهم انقلاب اسلامی است اما برخی به غلط  دستاورد انقلاب را صرفاً در معیشت خلاصه می‌کنند.

وی افزود: امروز نظام اسلامی به برکت انقلاب اسلامی و دستاورد آن که همان استقلال سیاسی است یک ضلع تصمیم‌گیرنده معادلات جهانی به شمار می‌رود درحالی که در 200 سال قبل از انقلاب دورانی پر از حقارت و ظلمی را مشاهده می‌کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه تصریح کرد: امروز شاهد نظام سیاسی مردم‌سالاری دینی در کشور هستیم درحالی که در گذشته ملت ایران از یک نظام دیکتاتور و مستبد سیاسی رنج می‌بردند.

دستجانی بیان کرد: طبق مستندات علمی دنیا 5 درصد مقالات داغ دنیا در ایران تولید می‌شود درحالی که ایران تنها یک درصد جمعیت جهان را دارد و این حجم از رشد علمی با وجود تمام توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان شکل گرفته است.

وی ادامه داد: وارونه نشان دادن دستاوردهای انقلاب حربه دشمن برای از بین بردن باور مردم به انقلاب است که در مقابل این فتنه‌انگیزی‌ها باید مقاومت را سرلوحه کار خود قرار داد و با تکیه بر جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی مانع از توطئه‌افکنی‌های دشمن شد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه عنوان کرد: در دو سال گذشته اقدامات بزرگی در راستای نهضت کمک‌های مؤمنانه انجام شده و سپاه با کمک مردم در این مدت 27 هزار بسته کمک مؤمنانه و 80 سری جهیزیه به جز کمک‌های خودجوش در شهرستان ساوه توزیع کرده است.

دستجانی افزود: همچنین 3 هزار بسته معیشتی هم در دهه فجر امسال در شهرستان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/712/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon