استاندار مرکزی: تقویت شهرستان ساوه در حوزه اقتصاد غیرنفتی مورد توجه قرار گیرد
گروه استانها-استاندار مرکزی گفت: تقویت شهرستان ساوه در حوزه اقتصاد غیرنفتی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا این شهرستان از ظرفیت بالایی در حوزه تولید برخوردار است و با چندین شهرک صنعتی در این حوزه فعالیت بیوقفهای دارد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه ، فرزاد مخلصالائمه ظهر امروز در جریان سفر به شهرستان ساوه و در دیدار با امام جمعه ساوه با اشاره به اهمیت حضور مسئولان در بین مردم اظهار داشت: یکی از راهبردهای دولت سیزدهم برای امیدبخشی به جامعه حضور مستمر مسئولان در بین مردم است و در این صورت است که امکان به سرانجام رسیدن پروژههای نیمهتمام فراهم میشود.
وی افزود: تقویت شهرستان ساوه در حوزه اقتصاد غیرنفتی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا این شهرستان از ظرفیت بالایی در حوزه تولید برخوردار است و با چندین شهرک صنعتی در این حوزه فعالیت بیوقفهای دارد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: اگرچه مشکلاتی را در سطح کشور شاهد هستیم اما باید امید در جامعه را تقویت کنیم زیرا در بسیاری از شاخصها اعم از سیاسی، فرهنگی، امنیتی و اقتصادی وضعیت مناسبی را داریم، از این رو تعامل بی واسطه با مردم و حضور میان آنها از راهبردهای مورد تاکید دولت سیزدهم است.
مخلصالائمه بیان کرد: حجم پروژهها و طرحهای نیمهتمام در سطح کشور بسیار بالاست و طبیعتا هیچ دولتی توان تکمیل این حجم از پروژه نیمهتمام را ندارد اما باید برای تکمیل این طرحها اولویتبندی انجام شود که این مهم تنها از طریق بازدید میدانی تحقق مییابد.
وی ادامه داد: ساوه در حوزه تولید و صنعت جایگاه ویژهای را در استان دارد که باید از این ظرفیت نهایت استفاده را کرد.
استاندار مرکزی عنوان کرد: برخی از مسائل این شهرستان ناشی از مهاجرپذیر بودن آن، نزدیکی به پایتخت و موقعیت جغرافیایی شهرستان است که شرایط را پیچیده کرده و باید این مسائل ریشهیابی شود و نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
مخلصالائمه با اشاره به جایگاه نظام اسلامی در سطح بینالملل گفت: خوشبختانه به برکت انقلاب شاهد اتفاقات خوبی در تمامی حوزهها بودیم به طوری که جایگاه نظام اسلامی اکنون در سطوح بینالمللی جایگاه بسیار بالایی است.
وی افزود: همافزایی و همگرایی بین قوای سهگانه فرصت خوبی است که باید از این ظرفیت در راستای برطرف کردن مطالبات مردم به نحو احسن استفاده کرد.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: برخی از شرکتهای استان به سبب پارهای از مشکلات در پرداخت حقوق ماهیانه پرسنل خود ناتوان هستند و این درحالی است که سهم عمده استان مرکزی به عنوان قطب صنعت در تولیدات صنعتی کشور غیرقابل انکار است.
انتهای پیام/712/س