استاد حوزه و دانشگاه: اهمیت "فرزند آوری و تربیت فرزند" برای زنان جامعه تبیین شود


استاد حوزه و دانشگاه: اهمیت "فرزند آوری و تربیت فرزند" برای زنان جامعه تبیین شود

گروه استان ها_ استاد حوزه و دانشگاه گفت:متاسفانه برخی از بانوان جامعه ایران با هویت شکسته ای روبرست و این موضوع سبب شده نسبت به فرزندآوری ترغیب نداشته باشند، شاکله های ذهنی وی تغییر پیدا کند تا نسبت به فرزندآوری توجه داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   قم‌، راضیه میر علی ملک شامگاه سه شنبه در نشست علمی بحران جمعیت اظهار داشت: یکی از گره های ذهنی در زمینه جمعیت مسائل فکری بانوان است، اگر گره های زندگی را در زمینه فرزندآوری حل نکنیم اوضاع سامان پیدا نمی کند و بحران جمعیت بشدت خود ادامه می یابد.

وی افزود: زنان نیمی از جامعه هستند و به تعبیر امام راحل بر بقیه جامعه موثر هستند و باید به این قشر بیش از پیش توجه شود ولی هنگامی که به تفکر بانوان نگاه می شود یکی از مسائل مهم و عمده موضوع جایگاه مادری است زیرا جایگاه مادر امروز با مادر سنتی دهه شصتی متفاوت شده است.

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: پس از انقلاب در جامعه زنان دوره گذار را تجربه کردیم و در ده سال اخیر دوره زنان جامعه بیش از پیش تلاش می کنند تا  منزلت اجتماعی خود را بالا ببرند واین موضوع  چون به تعبیر برخی از زنان مانع از پیشرفت می باشد یکی از موانع در زمینه فرزند آوری شده است.

دکتری مطالعات زنان با بیان اینکه هویت زن ایرانی در سال های اخیر دچار تزلزل شده است، عنوان کرد: بخشی از مادران فرزند را سبب عدم موفقیت در زمینه های مختلف می دانند و احساس می کنند فرزند مانعی برای دست یافتن به منزلت اجتماعی است.

میر علی ملک ادامه داد: مادران باید به این باور برسند که در کنار تحصیل و رسیدن به منزلت اجتماعی می توانند فرزند دار شوند، قانون جوانی جمعیت راه را برای فرزند آوری تسهیل کرد ولی در جامعه آن چنان به این دسته از قوانین در ساختارهای اجتماعی توجه نمی شود و امیدواریم هرچه می گذرد بیشتر مورد نظر قرار بگیرد.

وی بیان کرد: برای حل مشکل جمعیت باید تسهیلات لازم برای تحصیل و اشتغال بانوان فراهم شود، برخی از مادران برای ادامه تحصیل اقدام به قتل جنین کرده و یا فرزند نمی آورند، باید قوانینی که وجود دارد عملیاتی شود و تسهیلات لازم در این زمینه مورد توجه قرار بگیرد، با یک خانم و آقای شاغل در عمل بصورت برابر برخورد می شود و گاهی خانم های شاغل در امر فرزند اوری امنیت شغلی خود را از دست می دهد.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: خانمی که در استان سیستان و یا خانمی که در قم زندگی می کند گره های ذهنی متفاوتی دارند و برای حل بحران جمعیت باید نیازهای اجتماعی منطقه ای مورد توجه قرار بگیرد.

دکتری مطالعات  زنان بیان کرد: عدم تبیین درست مسئله برای بانوان و مردم کشور یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد که رسانه ها در این زمینه نقش مهمی بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه های مهم در بانوان احساسات آنهاست، تصریح کرد: اگر از احساس بانوان به خوبی استفاده کنیم و جایگاه و اهمیت فرزندآوری را برای آنها تبیین کنیم درموضوع حل بحران فرزندآوری موفق می شویم که اصحاب رسانه در این زمینه نقش موثری بر عهده دارند.

 عمده طلاق برای زوجینی است که فرزند ندارند 

دکتری مطالعات زنان تصریح کرد: آمار رسمی می گوید که در 5 سال نخست بیشترین طلاق وجود دارد ولی بیشترین طلاق برای زوجینی است که فرزند ندارند، از خرافه های دیگر که وجود دارد تسهیلات زندگی است و خانواده ها می گویند فرزند کمتر می آورم تا رسیدگی بیشتری داشته باشم.

 تعبیر صحیح منزلت اجتماعی برای بانوان به افزایش جمعیت کمک می کند 

میر علی ملک با تاکید بر اینکه اگر خرافه ها شکسته شود زندگی ها با تسهیل  و آرامش مواجه می شود،خاطرنشان کرد: هویت زن جامعه ایران دچار تزلزل شده و باید بازتولید شود، منزلت اجتماعی که به اشتباه برای  بانوان تعبیر شده سبب کاهش فرزندآوری شده و اگر این تعبیر به درستی تبیین شود موضوع فرزندآوری و کاهش جمعیت برطرف می شود.

انتهای پیام/452/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon