کاهش تولید نیم میلیون خودروی دیگر تویوتا با ادامه بحران کمبود تراشه

کاهش تولید نیم میلیون خودروی دیگر تویوتا با ادامه بحران کمبود تراشه

بزرگترین خودروساز جهان یعنی شرکت ژاپنی تویوتا موتور امروز (چهارشنبه) هدف تولید سالانه خود را نیم میلیون دستگاه دیگر کاهش داد چرا که کمبود تراشه و مرخصی استعلاجی کارکنان مبتلا به کرونا باعث افت شدید تولید این شرکت شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، بزرگترین خودروساز جهان یعنی شرکت ژاپنی تویوتا موتور امروز (چهارشنبه) هدف تولید سالانه خود را نیم میلیون دستگاه دیگر کاهش داد چرا که کمبود تراشه و مرخصی استعلاجی کارکنان مبتلا به کرونا باعث افت شدید تولید این شرکت شده است.

تویوتا اعلام کرد که این شرکت در سال مالی منتهی به 31 مارس 8.5 میلیون دستگاه خودرو خواهد ساخت که از 9 میلیون دستگاه هدف قبلی کمتر است. این در حالی است که سود عملیاتی این شرکت برای سه ماه منتهی به 31 دسامبر 21 درصد کاهش یافته است.

یکی از مقامات تویوتا به خبرنگاران گفت: ما انتظار نداریم که عدم تعادل در عرضه تراشه به سرعت حل شود و روند همه‌گیری ویروس کرونا نامشخص است.

وی افزود: ما فکر می کنیم که عدم قطعیت (در بازار) در سال مالی آینده ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، تویوتا مانند دیگر خودروسازان بزرگ جهانی مجبور به کاهش تولید شده چرا که همه‌گیری کرونا زنجیره‌های تامین جهانی را ویران کرده است. این در حالی بود که این شرکت در ابتدای سال کاری خود انتظار داشت 9.3 میلیون خودرو در سراسر جهان بسازد.

این مشکلات تویوتا را مجبور به کاهش هزینه ها به منظور سود بیشتر به ازای هر خودرو کرده است.

تلاش این شرکت برای افزایش حاشیه سود با تقاضای قوی در بازارهای کلیدی مانند چین، آمریکا و اروپا همراه شده که به نوبه خود باعث شده تویوتا قیمت‌ها را افزایش داده و هزینه‌هایی که برای جذب مشتریان می‌پردازد را کاهش دهد.

داده های موسسه ریفینیتیو Refinitiv نشان می دهد که سود عملیاتی سه ماهه سوم 784.4 میلیارد ین است که بالاتر از میانگین پیش بینی 716.8 میلیارد ینی بر اساس برآوردهای 9 تحلیلگر بود.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه