نتایج مخرب برگزیت برای اقتصاد انگلیس

نتایج مخرب برگزیت برای اقتصاد انگلیس

نتایج گزارش یک کمیته پارلمانی در انگلیس نشان می‌دهد که برگزیت اثرات مخرب و بدی برای اقتصاد این کشور به همراه داشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در همه پرسی برگزیت که در ژوئن سال 2016 برگزار شد 52 درصد شهروندان انگلیسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند. به این ترتیب انگلیس به عنوان اولین کشور بعد از بیش از 40 سال عضویت در اتحادیه اروپا این تشکل را ترک کرد. خروج کامل انگلیس از اتحادیه اروپا در 31 ژانویه سال 2020 اتفاق افتاد.

انگلیس در دوران پسا برگزیت روزگار خوبی نداشت و بخصوص در عرصه اقتصادی با مسائل و مشکلات زیادی روبرو شد.

مناقشات درباره برگزیت در دوران بعد از اجرایی شدن آن هم همچنان بین لندن و بروکسل ادامه پیدا کرد. مناقشات بین انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر مسائل مختلف از جمله پروتکل ایرلند شمالی همچنان حل نشده باقی مانده است.

انگلیس پس از خروج از اتحادیه اروپا و بازار واحد این منطقه، برای ارسال کالا به ایرلند شمالی که بخشی از قلمروی این کشور به‌شمار می‌رود ولی تابع قوانین تجاری اتحادیه اروپاست، با مشکل جدی مواجه شده و چندین بار درخواست مذاکرات مجدد درباره پروتکل ایرلند شمالی را داده است.

اما اتحادیه اروپا به شدت مخالف این پیشنهاد لندن بوده و خواستار پایبندی به توافقات انجام شده در معاهده برگزیت است.

به نوشته روزنامه "ان تی وی" آلمان، گزارش یک کمیته پارلمانی از تاثیرات بد و مخرب برگزیت برای اقتصاد انگلیس خبر می دهد.

بر اساس یک گزارش پارلمانی تنها تاثیر قابل عرض برگزیت بر شرکت های انگلیسی هزینه های بالاتر، بروکراسی بیشتر و تاخیر در مرزها است.

مسئول نظارت بر هزینه های عمومی در انگلیس که امروز ( چهارشنبه) منتشر شد، این مسئله واضح است که برگزیت بر کاهش تجارت ها تاثیر گذاشته است.

"مگ هیلیر"، رئیس این کمیته از حزب مخالف کارگر در انگلیس در این باره گفته است: یکی از وعده های بزرگ برگزیت آزاد کردن شرکت های انگلیسی بود تا فضای بیشتری برای به حداکثر رساندن بهره وری و تولید و سهم آن ها در اقتصاد به آن ها داده شود.

وی تاکید کرد: برداشتن موانع تجاری اکنون در مسیر بهبود اقتصادی بعد از همه گیری کرونا فوریت بیشتری دارد. با این همه برگزیت حالا تنها منجر به بارها و مشکلات بیشتر شده است.

در این گزارش هشدار داده شده است که مشکلات در مرزها در صورتی که این وضعیت تجارت به حالت نرمال تبدیل شود و بر اساس برنامه ریزی ها کنترل های بیشتر اعمال شود افزایش پیدا می کند.

مگ هیلیر همچنین گفت: زمان آن رسیده که دولت به جای وعده های اغراق آمیز بیشتر درباره مشکلات صحبت کند.

در این گزارش آمده است: وعده دولت بوریس جانسون به عنوان قهرمان برگزیت مبنی بر اینکه تا سال 2025 کارآمدترین مرزهای جهان را ایجاد می کند خوش بینانه است. نویسندگان این گزارش درباره تحقق این هدف متقاعد نشده‌اند.

جانسون همواره تلاش می کند از برگزیت به عنوان پروژه‌ای موفق یاد کند و هر گونه انتقاد به آن را رد می کند.

این در حالی است که نظرسنجی ها نشان می دهد اکثر شهروندان انگلیسی از روند برگزیت ناراضی بوده و نظری منفی در این باره دارند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon