رئیس کل دادگستری استان مرکزی: تحقیقات پرونده‌های قضایی مدیران سابق شرکت آذرآب کامل نیست


رئیس کل دادگستری استان مرکزی: تحقیقات پرونده‌های قضایی مدیران سابق شرکت آذرآب کامل نیست

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تشریح جدیدترین جزئیات از وضعیت پرونده‌های قضایی مدیران سابق شرکت آذرآب گفت: مشکلات آذرآب و هپکو از مهمترین دغدغه‌های دادگستری استان مرکزی در حوزه تولید است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام سیدعبدالمهدی موسوی در جلسه بررسی مشکلات شرکت‌های هپکو و آذرآب در ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مرکزی با اشاره به رفع مسائل و مشکلات اقتصادی، اظهار داشت: چیزی که ستون فقرات اسلام را محکم می‌کند و سبب تداوم انقلاب اسلامی می‌شود اهتمام ورزیدن به حل مشکلات اقتصادی و ارتقاء تولید داخلی و معیشت مردم است، اگر بخواهیم این مسائل و مشکلات وجود نداشته باشد باید فرمایشات مقام معظم رهبری در این زمینه جدی گرفته شود.

وی افزود: آرزوی موفقیت برای نظام، صنعت، کشور و مردم را به برکت ایام دهه فجر داریم و امیدورایم مشکلات اقتصادی روزبه‌روز کمتر شود و قشر مسئول جامعه، متعهد به انجام وظایف، اجرای تعهدات و رفع مشکلات شوند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: الحمدلله یک همدلی و همراهی خوبی برای رفع مشکلات استان چه در حوزه اجرا و استانداری و چه در حوزه قضا بین مسئولین بخش های مختلف وجود دارد و شاید کاری جزو وظایف ذاتی ما نباشد اما اگر احساس شود که نیاز است جایی قلمی بر کاغذ ببریم باید انجام شود تا به نظام و ولی نعمت‌های ما که همان مردم هستند، جفا نشود.

موسوی عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی ما در حوزه تولید استان، مشکلات دو شرکت بزرگ آذرآب و هپکو است، وقتی می‌شنویم که این شرکت ها مشکلات تولیدی و در نتیجه بدهی ها و مشکلات مالی دارند و حقوق کارگران این شرکت ها معوق شده است، انسان عاقل نمی‌تواند این ها را بشنود و به راحتی از کنار این مسائل بگذرد و سرآسوده بر بالین بگذارد.

وی ادامه داد: در استان خوشبختانه همراهی و هماهنگی وجود دارد و این جلسه برای این است که اگر در ادامه‌کار و اجرای مصوبات و پیشنهادات حرف جدید، صدای مخالف و یا نظریه دیگری وجود دارد  بشنویم و بتوانیم همه یک صدا به حل مشکلات موجود بپردازیم.

درصورت احصا مصوبات درباره هپکو و آذراب بار سنگین روی دوش دادگستری مشخص می شود

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: تمام مصوبات در خصوص شرکت های هپکو و آذرآب طی این  دو سال در بخش های مختلف استانی، ملی، دولتی، قضایی، شورای امنیت ملی، درحضور دادستان‌کل، رئیس‌جمهور و غیره با ذکر تاریخ و زمان اجرا و مجری احصا و دسته بندی شود و در اختیار ما قرار دهید تا مشخص گردد در استان چه باری بر روی دوش بنده و دیگران بوده و چه مقدار از این وظایف انجام شده و چه مقدار اجرا نشده است و در سطح ملی هم پیگیری ها صورت گیرد.

موسوی خاطرنشان کرد: ریاست قوه در خصوص مسائل کلی استان خیلی به صورت ریز سوال می‌کنند و می پرسند که دیدگاه مسئولین استان در خصوص حل مشکلات معیشتی مردم به چه صورت هست، شخصی نگاه می کنند، نوعی نگاه می کنند، مفهومی نگاه می کنند یا مصداقی؟ و با حساسیت خاصی مسائل مهم استان را دنبال می کنند.

وی تصریح کرد: باید مشخص شود وقتی تصمیمی در جلسه سران قوا گرفته می شود و مصوبه ای توسط مقامات عالی جهت اجرا ابلاغ می شود چرا در مرحله اجرا بلااقدام می ماند و مشکل ایجاد می شود و می بایست در این زمینه چاره‌اندیشی شود. تصمیماتی که در بُعد ملی  گرفته می شود یا تصمیم درستی است یا اگر تصمیم اشتباهی است باید در کارگروه های تخصصی اصلاح شود و اجرایی گردد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: دادگستری استان در پی این است تا همراهی کامل را به منظور حل مشکلات این دو شرکت داشته باشد تا ان شاء الله با قدرت به مدار تولید بازگردند.

وی اضافه کرد: تاکید استاندار بر این است که به اداره دارایی، مالیات و تامین اجتماعی در خصوص توقف اقدامات تذکر داده شود، وقتی از یک بانک خصوصی خواسته می شود که با اقدامات خود سد راه تولید نشود  پس به یقین دیگر ادارات دولتی همانند اداره برق و گاز نمی توانند به دلیل بدهی واحدها، با قطع کردن کلید برق و گاز تولید را در این واحد‌های مهم صنعتی متوقف کنند و باید همراهی کامل وجود داشته باشد و یک‌صدایی در استان ارزش بالایی دارد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: صنعت را نمی‌توان متوقف کرد ما می‌توانیم ظرفیت تولید و کار را در هپکو افزایش دهیم دولت باید تدبیرات لازم را در خصوص واردات انجام دهد. واردات یعنی نشانه رفتن تولید، توان و ظرفیت داخلی. مقام معظم رهبری در اوج مذاکرات تاکید بر توان داخلی داشته و فرمودند اقتصاد شرطی را نمی‌خواهیم و نمی‌پذیریم.

پرونده‌های قضایی مدیران سابق شرکت آذرآب به دلیل تکمیل تحقیقات زمان‌بر شده است

موسوی ادامه داد: در خصوص پرونده‌های قضایی مدیران سابق شرکت آذرآب، زمان‌بر بودن مراحل کار ناشی از کم‌کاری همکار قضایی ما در تهران نیست بلکه ناشی از این است که تحقیقاتی که انجام می‌دهند کامل نیست که بتوانند تصمیم درست اتخاذ کنند و پرونده های دیگری که در این زمینه وجود دارد در نتیجه پرونده  دیگر اثرگذار است و نیازمند بررسی، مداقه و کارشناسی های بیشتری است و همین موضوع سرعت رسیدگی را کاهش داده است.

وی عنوان کرد: آرامش درون کارگاهی در برهه حساس فعلی بسیار مهم است و برای رفع مشکلات و مسائل موجود در این مراکز صنعتی نیازمند صبر و همراهی کارگران متعهد هستیم چرا که اگر غیر از این باشد فقط به تعداد مشکلات افزوده می شود.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: اگر مدیران توان ایجاد آرامش دارند روی دوش دیگران نندازند و تمام تلاششان را صرف حل مشکلات کارگران کنند.

انتهای پیام/711/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon