نماینده مردم قزوین در مجلس: در حدنگاری اراضی کشاورزی به نظر معتمدان محلی هم توجه شود


نماینده مردم قزوین در مجلس: در حدنگاری اراضی کشاورزی به نظر معتمدان محلی هم توجه شود

گروه استان‌ها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: در اجرای طرح حدنگاری یا کاداستر در اراضی کشاورزی در کنار استفاده از نقشه‌های هوایی باید به نظر معتمدان محلی در روستاها هم توجه شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، لطف‌الله سیاهکلی امشب در نشست با مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی که در سالن جلسات باغستان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار داشت: در اجرای طرح حدنگاری یا کاداستر در اراضی کشاورزی در کنار استفاده از نقشه‌های هوایی باید به نظر معتمدان محلی در روستاها هم توجه شود چرا که آنها از وضعیت مالکیت زمین‌ها در گذشته بهتر اطلاع دارند.

وی با بیان اینکه در اجرای قانون باید بین کشاورزان، دلالان و زمین‌خواران فرق بگذاریم گفت: در کنار اجرای قوانین و مقررات احقاق حقوق مردم در حوزه اراضی کشاورزی هم بسیار مهم است و اگر مدیری در این حوزه تک‌ بعدی عمل کند، به مردم ظلم کرده و بنابراین باید با نگاه موشکافانه به موضوع تعیین حدود اراضی کشاورزی نگاه کنیم تا حق هیچ کشاورزی تهدید نشود.

سیاهکلی با تأکید بر اینکه قانون ابزار احقاق حق است و نه هدف آن اضافه کرد: بنابراین باید وجود واجب بودن عمل قانون این کار نباید تنها هدف مدیران باشد؛ چرا که در مواقعی قانون کمبودهایی دارد که باید مدیران این کمبودها را به ما نمایندگان گزارش دهند تا بتوانیم از طریق طرح و لایحه آنها را رفع کنیم. با این حال باید نفع اجرای قانون به سمت مردم باشد تا اعتماد آنها را از دست ندهیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بین زمین بایر و دایر فرق وجود دارد گفت: باید مالکیت آن دسته از زمین‌های بایر قابل احیا به ویژه زمین‌های کوهستانی را به مردم منتقل کنیم چرا که دولت نمی‌تواند با این میزان اعتبار و نیروی انسانی این کار سنگین را به سرمنزل مقصود برساند و به همین خاطر به مشارکت مردمی نیازمندیم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه به لزوم بازنگری در حوزه مقابله با چرای بی‌رویه دام در مراتع و مرغزارها اشاره کرد و افزود: در این حوزه باید از روش‌های جدید استفاده کنیم و قبل از اجرای این روش‌ها باید تعداد دقیق جمعیت دام روستایی را از طریق دهیاران و بخشداران احصا کنیم تا بر مبنای اطلاعات واقعی تصمیم‌گیری کنیم.

وی همچنین از نحوه صدور جواز بهره‌برداری برای پرورش‌دهندگان ماهی و آبزیان انتقاد کرد و گفت: متأسفانه در مجوزها و پروانه‌های جدید بهره‌برداران به شدت محدود شده و به آنها اعلام شده که کار خود را از حریم و حاشیه رودخانه دور کنند؛ در حالی که ماهیان برای زندگی به آب رودخانه نیاز دارند.

سیاهکلی ادامه داد: باید به جای ایجاد محدودیت استخرداران و پرورش‌دهنده‌های ماهی و شیلات پرورشی را موظف به دیوارکشی و ایمن‌سازی استخرها کنیم تا هم اشتغال این حوزه تعطیل نشود و هم از خسارت در این بخش جلوگیری شود.

انتهای پیام/ح

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon