پیام رهبر انقلاب به تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی: تولید باکیفیت نوشت‌افزار ایرانی مایه افتخار است

پیام رهبر انقلاب به تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی: تولید باکیفیت نوشت‌افزار ایرانی مایه افتخار است

رهبر معظم انقلاب در پیامی به تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی، با ابراز خرسندی از اقدام افتخارآفرین تولیدکنندگان این حوزه، تولید با کیفیت این محصول را برای هر کشوری مایه افتخار دانستند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین پاسداشت 10 سالگی نوشت‌افزار ایرانی اسلامی صبح امروز، 24 بهمن‌ماه با حضور جمعی از تولیدکنندگان و فعالان عرصه صنعت و فرهنگ در مجتمع سرچشمه تهران برگزار شد. در این مراسم از پیام رهبر معظم انقلاب به تولیدکنندگان این حوزه نیز رونمایی شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی با ابراز خرسندی از اقدام افتخار آفرین تولیدکنندگان نوشت‌افزار ایرانی، تولید با کیفیت این محصول را برای هر کشوری مایه افتخار دانستند. پیام معظم‌له به این شرح است:

«بسم الله الرّحمن الرّحیم

نوشت‌افزار، در شمار کالاهای حیاتی برای امروز و فردای هر کشور است. تولید باکیفیت آن نیز برای کشور تولیدکننده، مایه‌ افتخار است. از این که مجموعه‌هایی در کشور ما بر این اقدام افتخارآفرین همت گماشته و گام‌های موفقیت‌آمیز برداشته‌اند، خرسندم و پایداری آنان در این راه را از خداوند متعال مسألت می‌کنم. توفیقاتتان مستدام باد ان‌شاءالله.

سیّدعلی خامنه‌ای
1400/11/8»

راه‌اندازی دفتر «نوشت‌افزار» در وزارت صمت

همچنین سید رضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در آیین پاسداشت 10 سالگی جریان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی او حوزه فرهنگ است، گفت: وقتی از صنایع خلاق می‌گوییم، یعنی باید اهداف فرهنگی را با ساز و کار اقتصادی پیش ببریم. 

نوشت افزار ایرانی اسلامی , نوشت‌افزار ,

وی با تأکید بر بسترسازی برای توسعه و گسترش صنایع فرهنگی و با بیان اینکه 10 سالگی نوشت‌افزار ایرانی اسلامی بیانگر اهمیت این جریان است، ادامه داد: حرکتی غیر دولتی توسط دغدغه‌مندان این حوزه شکل گرفته که قابل تقدیر است. در حال حاضر 15 درصد کاراکترهای نوشت‌افزار داخل کشور، ایرانی اسلامی است. من به عنوان کسی که صاحب فرزند هستم، همواره این دغدغه را دارم که فرزندانم با چه شخصیت‌هایی زندگی می‌کنند.

وزیر صمت ضمن بیان اینکه در حال حاضر 100 تولیدکننده وارد این حوزه شده و پنج هزار محصول به صورت سالانه تولید می‌شود و این افتخارآمیز است، از راه‌اندازی دو دفتر مرتبط با صنایع خلاق و نوشت‌افزار در ساختمان وزارت صمت خبر داد.  او در این زمینه توضیحات بیشتری داد و گفت: در ساختار جدید وزارت صمت دو دفتر مرتبط با حوزه صنایع خلاق و نوشت افزار راه اندازی کردیم، یکی دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت‌افزار و دیگری دفتر صنایع خلاق و ورزشی.

فاطمی امین با تأکید بر اینکه تمام قد از نوشت‌افزار ایرانی اسلامی حمایت می‌کنیم، به نظر رهبر معظم انقلاب نسبت به جریان تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی در کشور اشاره و اضافه کرد: مقام معظم رهبری نسبت به اقداماتی که در حوزه نوشت‌افزار صورت گرفته، ابراز خرسندی کرده‌اند. وزارت صمت نیز تمام توان خود را در حوزه تولید و صادرات این اقلام خواهد گذاشت.

نوشت‌افزار ایرانی باورها را تغییر داد

سید احمد عبودتیان، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا، نیز در ادامه این برنامه به چرایی شکل‌گیری جریان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی پرداخت و گفت: 10 سال پیش زمانی که مسئولان کشور نسبت به تأثیر ورود و حضور نوشت‌افزار خارجی بر تولید داخل و محتوای کالاهای عرضه شده، بی‌تفاوت بودند، جریان نوشت‌افزار ایرانی اسلامی شکل گرفت.

وی با اشاره به سختی‌های کار تولید در این حوزه در ابتدای امر ادامه داد: این جریان در زمانی آغاز شد که تجربه کافی در این زمینه وجود نداشت. از سوی دیگر، برخی می‌گفتند که مردم از این کالاها حمایت نخواهند کرد، اما دیدیم که اوضاع متفاوت شد و مردم به این محصولات اقبال نشان دادند.   

نوشت افزار ایرانی اسلامی , نوشت‌افزار ,

به گفته عبودتیان؛ حرکت تولید نوشت‌افزار ایرانی اسلامی حاصل بصیرت بود و کسانی که این حرکت را آغاز کردند و به این راه قدم گذاشتند، اهل بصیرت بودند.

محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، دیگر سخنران این مراسم بود. او با اشاره به تأثیر انقلاب بر حوزه فرهنگ گفت: انقلاب اسلامی ابعاد فرهنگی عظیمی داشت. باید قبول کنیم که بخشی از مبارزه ما در این زمینه هنوز باقی مانده است. تحول فرهنگی از خانه و مدرسه آغاز می‌شود و این که خداوند به دو نعمت قلم و دانش قسم می‌خورد، به خاطر اهمیت آن است.

ظرفیت نادیده گرفته شده صنایع فرهنگی در کشور

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه دنیا با استفاده از صنایع کودک و نوجوانان هم کسب سود می‌کند و هم ایدئولوژی و تفکر خود را به همه‌جا انتقال می‌دهد، باید در برابر این جریان مقاومت کرد، افزود: بازار صنایع مرتبط با نوشت‌افزار دو هزار و 700 میلیارد دلار گردش مالی دارد و حتی اگر ایران بخواهد به اندازه سهم خود از جمعیت جهان، تولید در بازار نوشت‌افزار را به دست گیرد، باید 30 میلیارد دلار از آن درآمد داشته باشد.

وی با بیان اینکه ملت ایران از انقلاب اسلامی انتظارات بزرگی دارد، به تلاش‌های صورت گرفته در جهت پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و اضافه کرد: استقلال، آزادی و مردم‌سالاری دینی در این انقلاب به مردم هدیه داده شد. ملت ایران می‌خواهد خود را بیابد و نقشش را در جهان اسلام ایفا کند.

بخش دیگری از این مراسم به تقدیر از فعالین حوزه صنایع فرهنگی اختصاص داشت. در این بخش از برگزیدگان در بخش‌های مختلف طراحی، ایده‌پردازی، ساخت، تولید، چاپ و ... تجلیل به عمل آمد. تقدیر از پدر شهید علی لندی بخش دیگری از این مراسم بود. 

نوشت‌افزار ایرانی اسلامی درست در زمانی شکل گرفت که بسیاری از فعالان عرصه فرهنگی امیدی به شکل‌گیری و تأثیرگذاری آن بر مصرف‌کننده و بازار نداشتند. این جریان کار خود را با دو برند آغاز کرد و توانست طی سال‌های اخیر با افزایش تولید، نیازسنجی، انجام کار پژوهشی و ذائقه‌سنجی مخاطبان، ورود به عرصه‌های تولید نشده و ... جایی در سبد خانواده‌ها باز کند. در حال حاضر قریب به 100 تولیدکننده در این حوزه فعال‌اند. 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران