یادواره شهید "ابراهیم هادی" و "شهدای گیلانی مدافع حرم" در رشت برگزار شد


یادواره شهید "ابراهیم هادی" و "شهدای گیلانی مدافع حرم" در رشت برگزار شد

گروه استان‌ها- یادواره مردمی شهید گمنام دوران دفاع مقدس "ابراهیم هادی" و شهدای مدافع حرم استان گیلان در رشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، یادواره مردمی شهید گمنام دفاع مقدس "ابراهیم هادی" و شهدای مدافع حرم استان گیلان شامگاه پنج‌شنبه با حضور خانواده‌های معزز شهدا، خانواده شهید مدافع حرم طاهرنیا و شهید مسافر در سالن همایش مجتمع فرهنگی خاتم‌الانبیاء رشت برگزار شد.

همرزم شهید ابراهیم هادی در این مراسم با بیان اینکه خداوند به شهدا 18 مقام در قرآن عنایت کرده است اظهار داشت: ابراهیم هادی نه‌تنها در ایران اسلامی بلکه در قلوب برخی جوانان در دیگر کشورها هم جای دارد تا جایی که چندین جوان آمریکایی سراغ مزار شهید هادی را در ایران می‌گرفتند.

سردار مهدی رمضانی با اشاره به اینکه شهدا اهل کمک به دیگران بودند افزود: جان انسان عزیزترین سرمایه‌اش است و شهدا برای کمک به دیگران جان خود را تقدیم کردند؛ شهید هادی از جمله شهدایی است که جوانان شیفته او می‌شوند و این شهید دست بسیاری از جوانان را می‌گیرد و هدایت‌ می‌کند.

نویسنده کتاب "راز کانال کمیل" با بیان اینکه بعضی‌ها برای رضای دیگران کار می‌کنند نه برای رضای خدا" تصریح کرد: سعی کنیم به سیرت شهدا بازگردیم و ببینیم شهدا با دستان خالی چگونه توانستند هشت سال جنگ را پشت سر بگذارند.

وی با بیان اینکه "اگر نیت‌مان خدمت به مردم باشد شهدا دستمان را خواهند گرفت" گفت: خداوند به شهدا 18 مقام در قرآن عنایت کرد و در قرآن فرمود "شهدا زنده‌ جاوید هستند و نزد پروردگارشان روزی می‌خورند" و این نخستین مقام شهدا در قرآن است که ویژه شهدا است و خداوند به آنان عنایت کرده است. 

همرزم شهید ابراهیم هادی با اشاره به اینکه شهدا با خدمت به مردم به مقام بالا رسیدند تصریح کرد: وقتی برای رضای خداوند کار کنید خدا محبت‌تان را در قلب همه جای می‌دهد؛ نزدیک به 3 هزار جوان این مملکت در فکه ماندند و یکی پس از دیگری با لب‌های تشنه به شهادت رسیدند و خیلی از آن‌ها از تشنگی شهید شدند.

سردار رمضانی با اشاره به مقاومت گردان کمیل در کانال‌های فکه گفت: 5 شبانه روز جوانانِ ایرانی در وضعیت محاصره با سه وعده اذان ابراهیم هادی نمازهای جماعت 2 تا 3 نفره تشکیل می‌دادند و رزمندگانی که سالم‌ بودند جلو می‌ایستادند و مجروحان به او اقتدا می‌کردند.

نویسنده کتاب "راز کانال کمیل" با اشاره به جوانمردی شهید ابراهیم هادی ابراز داشت: لب‌های ابراهیم هادی از تشنگی خشک شده بود اما عباس‌وار برای رزمندگانی که داخل کانال مقاومت می‌کردند و تشنه بودند چند قمقمه آب آورد در حالی‌که لب‌های خودش از فرط تشنگی خشک شده بود.

به گزارش تسنیم، شهید جاویدالاثر ابراهیم هادی در تاریخ 1 اردیبهشت 1336 در تهران به دنیا آمد و در بهمن 1361 در عملیات والفجر مقدماتی به همراه گردان کمیل در کانال‌های فکه مقاومت کرد و به دلیل حماسه‌ای که این رزمندگان آفریدند نام کانال را کانال کمیل گذاشتند.

او که در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشیده بود از همان زمان همچون مردان بزرگ زندگی خود را پیش برد؛ او از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلان غرب و ستاره ورزش کشتی کشورمان بود و در دوران پیروزی انقلاب نیز شجاعت‌ بسیاری از خود نشان داد و همزمان با تحصیل به کار در بازار تهران مشغول شد.

شهید هادی پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و پس از آن در آموزش و پرورش مشغول شد و در دوران دفاع مقدس سرانجام در والفجر مقدماتی، پنج روز به همراه بچه‌های گردان کمیل و حنظله در کانال‌های فکه مقاومت کرد اما تسلیم نشد و در 22 بهمن سال 61 بعد از فرستادن بچه‌های باقی مانده به عقب، تنهای تنها ماند و تا امروز شهید گمنام است.

ابراهیم هادی همیشه از خدا می‌خواست گمنام بماند چراکه گمنامی صفت یاران خداست و پیکر این شهید گمنام تا امروز تشخیص داده نشده ولی در قطعه 26 بهشت زهرا(س) یادبودی برای این شهید محبوب ساخته شده است از سوی دیگر داستان‌های عجیب و شنیدنی از این شهید به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/612/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران