هیچ ابلاغی برای صدور مجوزهای الکترونیکی کسب و کار در استان اصفهان صادر نشده است
گروه استانها- تاکنون هیچ ابلاغی از سوی وزارتخانهها به ادارهها و سازمانهای استان اصفهان در مورد نحوه الکترونیکیشدن مجوزهای کسب و کار صادر نشده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، براساس دستور رئیس جمهور باید از 18 اسفند 1400 مجوزهای کسب و کار الکترونیکی شود، این در حالی است که تاکنون هیچ ابلاغی از سوی وزارتخانهها به ادارهها و سازمانهای استان اصفهان در مورد نحوه الکترونیکیشدن مجوزهای کسب و کار صادر نشده است.
مجوزهای الکترونیکی در استان اصفهان راهبردی برای تسهیل کار و پایانی بر دوران امضاهای طلایی به شمار میرود. امضاهایی که هم اکنون گریبانگیر تولیدکنندگان استان است، اما برخی از تولیدکنندگان از آن روی سکه میگویند. بروکراسی پیچیده اداری برای تولید و کسب و کار، تولید کنندگان را کلافه کرده است. هنوز برای اجرای طرح صدور مجوزهای الکترونیکی کسب و کار در استان اصفهان مقدمات آنطور که باید و شاید فراهم نشده و صاحبان کسب و کار در هزار پیچ گرفتن مجوز و کاغذ بازی اداری سر درگم هستند.
در حال حاضر که مسئولان کشور با راه اندازی سامانه جامع و هماهنگی دستگاهها به دنبال پایان دادن به اینگونه مشکلات هستند، امیر یوسفی سرپرست معاونت اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان میگوید: جزییات اجرایی طرح باید به ما ابلاغ شود که هنوز این اتفاق نیفتاده است.
وزارتخانهها دستور مجوزهای الکترونیکی را به ادارات کل ابلاغ نکردند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان اصفهان نیز با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده مبنی بر صدور مجوزهای الکترونیکی کسب و کار در این استان اظهار داشت: بهبود فضای کسب و کار یکی از مسائل مهم در راستای تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار است.
امیررضا نقش افزود: مجلس شورای اسلامی از بهمن سال گذشته فرصت یک سالهای را به تمام بخشهای اجرایی، وزارتخانهها و متولی اصلی که اداره دارایی است داده تا زیرساختهای لازم را آماده کنند.
معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه باید از 18 اسفند 1400 تمام مجوزها به صورت الکترونیک و غیر حضوری صادر شوند، گفت: تولیدکنندگان میتوانند از این تاریخ مجوزهای کسب و کار خود را الکترونیکی دریافت کنند.
وی ادامه داد:در این راستا درگاه ملی www.g4b.ir طراحی شده اما پیگیریهایی که در سطح ملی و استانی انجام شده استعلام این سامانه درگاه ملی در سامانههای تخصصی و دستگاههای اجرایی هنوز انجام نشده و متاسفانه باید از مرکز انجام شود و اعلام مجوزهای مربوط به اصناف و پروانههای کسب تا حدی از طریق این سامانه انجام میشود و با اتصال زیر سامانه اقدام ایرانیان که درگاه ملی انجام شده است.
نقش تصریح کرد:برخی استعلامها هست ولی طبق بررسیهایی که انجام دادیم مشکلاتی وجود داشت و بعضی از نهادها به صورت کتبی و کاغذی است به هرحال تلاش میکنیم تا این موضوع برطرف شود و مجوزها به صورت الکترونیکی انجام شود.
معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه چه تعداد دستگاه به سامانه ملی صدور مجوزها متصل شدهاند، اظهار داشت: وزارتخانه مختلفی درگیر موضوع شدهاند ولی هنوز وزارتخانهها فرایند و شیوهنامه را به ادارات کل استانی ابلاغ نکردهاند و دستگاههایی که متولی این قضیه هستند، مشکل اصناف تقریبا مشکلشان حل شده و نظام مهندسی درحال انجام است ولی بقیه مشکلاتی دارند.
به گزارش تسنیم امضای طلایی سالهاست جزو چالشهای نام آشنای نظام اداری است و سرانجام قرار است بر اساس قانون مصوب مجلس، 18 اسفند 1400همه مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیک صادر شوند، امید است تا آن موقع ابلاغیهای از سوی وزارتخانهها به ادرات و سازمانهای استان اصفهان ابلاغ شود.
انتهای پیام/166/ح